Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Vallahi canim bende şaşkınım daha kac gün önce 84.kusurdum biraz önce mutfakta yargıya çıktım içimden bir ses çok dedi içim içimi yedim cikayimmi cikayimmi diye neolacak yaaa dedim cikayim aynıdır nasıl olsa aaa 83 .60 şok oldum.🙄🙄🙄🙄
Dedim ben bugün sabah bir saat akşam üstü bir saat lesli yaptim toplam 2 saat ondan mi dedim acaba😁😁benim tartı bozuk desem akıllı tartı kullanıyorum yağı suyu ölçüyor telefonumdan attigim adımlarda bakabiliyorum.

Senin giden kilolara yetisrmez oldum. Haftada kac kilo veriyorsun? Daha gecen gun gitmedi mi 1 kilo?
Dün 45 dakika spor yaptim bide üstüne evi baştan aşağı temizledim toplam 1.5 saat olmus telefondan kontrol ettim.evvelsi gun 30 dakika leslie 30 dakika disarda alisverise yuruyerek gittim .ondan onceki gun sadece ev isi yaptim.

Vallahi canim bende şaşkınım daha kac gün önce 84.kusurdum biraz önce mutfakta yargıya çıktım içimden bir ses çok dedi içim içimi yedim cikayimmi cikayimmi diye neolacak yaaa dedim cikayim aynıdır nasıl olsa aaa 83 .60 şok oldum.🙄🙄🙄🙄
Canim sabah aç karna tartışan 82 çıkarsın o zaman.

Birkezde ac karnına tartılayım bakayım buhic aklıma gelmedi tolkien 83 çıktığına göre aclan kaç çıkarım bakayım ben yarin🙄🙄🙄🙄yarında kabak detoksuna başlıyorum 3 gün sadece öğlen ve akşam yemeklerinde kabak yenecek ara öğünlerde sadece meyve sabah kahvaltısı 2yumurta maydonoz 1 dilim peynir. Yapabilirsem tabi 3 günde 3 kilo bol su ve sınırlı kahve kahvesiz nasıl dayanacaksam artık.

Bu normal mi acaba .kus kadr yiyoruz.
Çok iyi ya
Aslında sabah var bildiğim kilo doğru olan
Merak ettim.kac çıkacaksın yarın sabah

Haftada 2bucuk kilo vermek normal sayılıyor aslında. Bir sağlık sorunu yoksa normal.
Senin giden kilolara yetisrmez oldum. Haftada kac kilo veriyorsun? Daha gecen gun gitmedi mi 1 kilo?

Çok iyi ya
Aslında sabah var bildiğim kilo doğru olan
Merak ettim.kac çıkacaksın yarın sabah

Haftada 2bucuk kilo vermek normal sayılıyor aslında. Bir sağlık sorunu yoksa normal.
Canim bugün sabah kalkar kalkmaz tartıldım 82.40 cıktı. Sabah uyanır uyanmaz limonlu su içtim hemen tartildim

Sabah çok erken kalktım sabah ac tartiya çıktım 82.40 çıktım limonlu su içtim sabah kahvaltım. 1 dilim beyaz peynir yumurta ve maydonoz ve dereotu. Bugün detoksun birinci günü kabakları hazirliycam şimdi. Üç gün kahvaltı sadece maydonoz dereotu 1 yumurta ve 1 dilim peynir ara öğünler 2 porsiyon meyve dün marketten kivi ve avakado aldım. Hadi hayırlısı sonucları burda paylaşıcam bakalım 3.günde kaç kilo daha vericem.

Dogru olan kilon bu canim, bikac gundur yemek yiyemiyordun ondan vermissin sanirim, tebrik ederim hedefe az kaldi😊
Gerçekten canim doğru. artık iştah mekakızmam dengelendi eskisi gibi çok yiyemiyorum hemen doyuyorum.ama acta bırakmıyorum vücudu.aralarda mutlaka yiyorum ama sınırlı yiyorum. Az kaldı çok az kaldı. 78 olayım tartıda görünce 78 i yavaş yavaş korumaya alicam.spor yokmuş bu günde ama ben yapicam.

Birkezde ac karnına tartılayım bakayım buhic aklıma gelmedi tolkien 83 çıktığına göre aclan kaç çıkarım bakayım ben yarin🙄🙄🙄🙄yarında kabak detoksuna başlıyorum 3 gün sadece öğlen ve akşam yemeklerinde kabak yenecek ara öğünlerde sadece meyve sabah kahvaltısı 2yumurta maydonoz 1 dilim peynir. Yapabilirsem tabi 3 günde 3 kilo bol su ve sınırlı kahve kahvesiz nasıl dayanacaksam artık.
Kabakla birlikte 2 tam cevizde yenilecek. Yoğurtlu kabak bu arada ;)

Nihal kecececinin sayfasından orijinal kabak detoksu yazısına bakabilirsin.

Spor yapma bence, detoks yaparken spor tavsiye edilmiyor. Zaten 3 gün çok düşük kalori alacaksın, enerjim sporla bitmesin

hayal_hatun hayal_hatun nerelerdesin canım tartildin mi bugün

hayal_hatun hayal_hatun canim ben de seni ve nasil oldugunu merak ediyorum
Canlarım burdayım,

Çok yazılmış hepsini okuyamadım kusura bakmayın. Etiketlerden atladığım varsa da kusura bakmayın.

Öncelikle kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenlerin de canı sağ olsun tıpkı benim gibi:) söz verdiğim için tartılmıştım dün ama yazamadım. 63.6 çıktım.

Kiloyu boşverin.
Mutsuz bir dönemden geçiyorum.
Şimdilik toparlayamıyorum.
Hayata karşı umutsuz ve güçsüz hissediyorum.

Ara ara gelirim. Unutmazsam kilo da bildiririm cumaları. Bir manası yok aslında ama neyse.

Hoşçakalın

Canlarım burdayım,

Çok yazılmış hepsini okuyamadım kusura bakmayın. Etiketlerden atladığım varsa da kusura bakmayın.

Öncelikle kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenlerin de canı sağ olsun tıpkı benim gibi:) söz verdiğim için tartılmıştım dün ama yazamadım. 63.6 çıktım.

Kiloyu boşverin.

Ara ara gelirim. Unutmazsam kilo da bildiririm cumaları. Bir manası yok aslında ama neyse.

Hoşçakalın
Canim kiloyu bosver bildirim yapmak zorunda da degilsin ayrica, senle sohbet etmek cok guzel sohbetini seni ozledigimizden de daha cok soruyoruz seni streste sokmak icin degil, gel beraber mutsuz olalim😊

Canlarım burdayım,

Kiloyu boşverin.

Hoşçakalın
Canım benim. Iyi olman için dua ediyorum . Seni seviyoruz unutma . Merak da ediyoruz yazmayınca.

Canlarım burdayım,

Kiloyu boşverin.

Hoşçakalın
Dualarimdasin canim.

Kabakla birlikte 2 tam cevizde yenilecek. Yoğurtlu kabak bu arada :KK66:

Spor yapma bence, detoks yaparken spor tavsiye edilmiyor. Zaten 3 gün çok düşük kalori alacaksın, enerjim sporla bitmesin

Kabakla birlikte 2 tam cevizde yenilecek. Yoğurtlu kabak bu arada :KK66:

Bende onunsayfasindan aldım tarifi fakat tek korkum kabağı cokyiyememem ben 1 kabakla yapicam 2 kabak bir ogundiyor orda .hayatta yapamam 2 kabaktan yarim kabak yapmak zorundayım yiyemem hele yoğurtla cacık gibi yedim artık. kabak spagetti yerken bile penne sos yapiyorum kendim oyle yiyebiliyorum bizim eve kabak cok nadir girer esim nefret eder kabaktan kokusu bile rahatsiz ediyor onu oi yuzden yapip dolaba kaldiricam.

Back
X