Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ablam sağlıkçı canim. O da uyardı beni kulak zarı olayını. Kan ciziktek çıktı. Kulağını kontrol ediyorum akıntı felan yok. Soruyorum ağrı var mı diye yok diyor. Yoksa acile gotirecektik.

Sana da çok geçmiş olsun. Agrin olmuş muydi ? Minik elleriyle nasıl vurmuş öyle 😳
Geçmiş olsun safransari kardesim🙁🙁

Ablam sağlıkçı canim. O da uyardı beni kulak zarı olayını. Kan ciziktek çıktı. Kulağını kontrol ediyorum akıntı felan yok. Soruyorum ağrı var mı diye yok diyor. Yoksa acile gotirecektik.

Sana da çok geçmiş olsun. Agrin olmuş muydi ? Minik elleriyle nasıl vurmuş öyle 😳
Yok ağrı olmadi da cinlama gibi bir ses geldi önce sonra burnumu tıkayıp kulagima baski yapinca hava geliyordu

Kızlar bugün pazar olduğu için öğün saatleri şaştı saat beste ara öğün yaptim yaprak galeta ve glutensiz brown rice cakes yedim bir tane 3 dilim salatalık hayaliyle hiç açıkladım akşam yemeği yok bugün biz normalde pazar günleri akşam yemeği yemeyiz gün icinde saatler birbirine yakın çünkü fakat diyeyteyken be yiyordum bugün yok ac deilim acıkırsam gece süt içerim .çünkü bugün süt günü

Kahvaltı
2 yumurtalı salata

Ara
1 hurma
1 kuru incir
1 elma

Akşam
Ev yapımı hamburger 2 köfteli, 4 çubuk patates Eki Görüntüle 2806211
Arkadaki 2 katı porsiyon eşimin 🙄
Safrancim senin menulere ve girsellere bayiliriyorum
Simdi okudum kizin dusmus canim benim, iyi demissin sevindim iyi olmasina ama insanin ilk anda eli ayagi birbirine dolanir gecmis olsun cnm

Safrancim senin menulere ve girsellere bayiliriyorum
Simdi okudum kizin dusmus canim benim, iyi demissin sevindim iyi olmasina ama insanin ilk anda eli ayagi birbirine dolanir gecmis olsun cnm
Sağol canım. İyi şimdi şükür. Bir dişi kırılmış oldu işte. Öndeki zaten düşecek olan disiydi.

Kızlar, afedersiniz ben haftada bir tuvalete cikiyorum.
Cikamayinca açlık otu çayı içiyorum. O da bağırsak florasını bozuyor, onu ictikten sonra da kendiliginden çıkamıyorum. Bir rahatsızlık ağrı yapmıyor bana, ama 2-3 günde bir kendiliğinden çıksam psikolojik olarak daha rahat olacağım.

Gun kurusu ben yıllardır kahve yanıma tüketiyorum. Bağırsakları çalıştırmakta bir işe yaramadı bana. Başka ne tavsiye edersiniz bana ?

Aspir yağı okudum bir yerde, doğruluk payını bilmiyorum. Kullanan var mı ?

Cikamayinca açlık otu çayı içiyorum. O da bağırsak florasını bozuyor, onu ictikten sonra da kendiliginden çıkamıyorum. Bir rahatsızlık ağrı yapmıyor bana, ama 2-3 günde bir kendiliğinden çıksam psikolojik olarak daha rahat olacağım.

Gun kurusu ben yıllardır kahve yanıma tüketiyorum. Bağırsakları çalıştırmakta bir işe yaramadı bana. Başka ne tavsiye edersiniz bana ?

Canim haftada bir cok az hatta baya baya az canim, incir kayisi vs tavsiye edecegim ama bunlar nirmal bilinen seyler, yesiilik koyarsan her ogune bol limonlu bence cok iyi olur hem yararli bakteriler artar olmazsa vi dr a gorunursun

Canim haftada bir cok az hatta baya baya az canim, incir kayisi vs tavsiye edecegim ama bunlar nirmal bilinen seyler, yesiilik koyarsan her ogune bol limonlu bence cok iyi olur hem yararli bakteriler artar olmazsa vi dr a gorunursun
Bu hafta tüm aksam yemeklerime salata ekleyeyim canim. Kefir de mayaladim bugün. Uzun zamandır mayayı kullanmıyordum, aktiflesir insalah.

Canim sabahları ac karnina suyuna elma sirkesi ekle organik olandan onu ic .

Bir de aç karnına erik kurusu, kayısı kurusu bisey daha vardı ama unuttum bunları sabah ac karnina ye uzerine su iç kahvaltidan yarım saat önce falan olabilir.

Canim aspir yağı alışkanlık yapar çok kullanma sakın yulaf ezmesini geceden islat lapa olacak o sabah 2 kuru erik ve kuru kayisiyla birlikte tüket ben boyle düzene girdi. Yulaf ezmesi iyi bir bağırsak calistiricisidir

Back
X