hep böyle midir..

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Arkadaşlar ben şu soruyu merak ediyorum neden erkekler sevgiliyken farklı nişanlı iken farklı oluyor genellemiyorum ama yaşadıklarımdan dolayı soruyrum acaba hep böyle midir? sevgili iken bakıyorsunuz her şey rüya gibi ama iş ciddiye binince neden bazı ilişkilerde kalıcı hasar meydana geliyor ki. artık sevgiliymiş evlenmekmiş korkuyorum da o yüzden soruyorum

Bu, erkeklerin degisimi uzerine okudugum kacinci konu bilmiyorum. Genel egilim boyle sanirim.

Hepsi için değil ama bi kısmı ciddiyeti kaldıramıyor uyum sağlamaları zaman alıyor o aradada ilişkinin canına okunuyor tabiki.

erkekler sevgiliyken farklı nişanlıyken farklı evliyken farklı baba olunca farklı oluyorlar. sanırım değişen ciddiyet ve sorumluluktan kaynaklı.

Bunun sebebi aslında beş para etmez ilişkilerin "rüya gibi" görülmesi. Değişik ortamlarda nasıl konuştuğunu, nasıl hareket ettiğini bilmediğimiz adamlarla "ben evlenirim bunla" dememek lazım, adam değişmiyor, maskesi geç farkediliyor o kadar.

Her duruma farklı bakıyorlar çünkü ..

:KK200:Sevgili :KK60::KK74:

Nişanlılık:KK4: evleniyoruz bitti aşk meşk

Evlilik.. evin hanımı ..:KK53:.. bukadar.

Biz kadınlar ise ilk günler deki gibi sürsün isteriz..

Sevgiliyken sadece ikiniz varsınız.

Nişanla birlikte işin içine aileler ve akrabalar da dahil olmaya başlıyor.

Evlenince aile-akrabalar yetmezmiş gibi bir de çiftler artık birbirlerinin her haline tanık olmaya başlıyor. Tabi bu her haline tanık olma meselesini evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşamayanlar için söylüyorum. Evlenmeden cinsellik yaşayan çiftler zaten genelde evlendikten sonra değişti gibi laflar etmiyorlar.

Evlilik aşkı öldürür. Nişanlılık sakat bırakır.

Bunun sebebi aslında beş para etmez ilişkilerin "rüya gibi" görülmesi. Değişik ortamlarda nasıl konuştuğunu, nasıl hareket ettiğini bilmediğimiz adamlarla "ben evlenirim bunla" dememek lazım, adam değişmiyor, maskesi geç farkediliyor o kadar.

süper bir cevaptı :))

Sevgiliyken sadece ikiniz varsınız.

Nişanla birlikte işin içine aileler ve akrabalar da dahil olmaya başlıyor.

Evlenince aile-akrabalar yetmezmiş gibi bir de çiftler artık birbirlerinin her haline tanık olmaya başlıyor. Tabi bu her haline tanık olma meselesini evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşamayanlar için söylüyorum. Evlenmeden cinsellik yaşayan çiftler zaten genelde evlendikten sonra değişti gibi laflar etmiyorlar.

Evlilik aşkı öldürür. Nişanlılık sakat bırakır.

kesinlikle öyle:)

Arkadaşlar ben şu soruyu merak ediyorum neden erkekler sevgiliyken farklı nişanlı iken farklı oluyor genellemiyorum ama yaşadıklarımdan dolayı soruyrum acaba hep böyle midir? sevgili iken bakıyorsunuz her şey rüya gibi ama iş ciddiye binince neden bazı ilişkilerde kalıcı hasar meydana geliyor ki. artık sevgiliymiş evlenmekmiş korkuyorum da o yüzden soruyorum

Hayır hep öyle değil. Hatta çoğunlukla öyle değil. Sadece bizim kızlarımız işler ciddiye binene kadar farketmiyor heriflerin ne mal olduğunu. Pembe gözlükleri çıkardığınızda aaa bu adamın böyle kötü huyu varmış, şöyle ilgisizmiş demeye başlıyorsunuz. Halbuki adam hep aynıydı siz anca farkediyorsunuz. Erkekler değişmiyor, sizin o adama baktığınız açı değişiyor genellikle.

Hayır hep öyle değil. Hatta çoğunlukla öyle değil. Sadece bizim kızlarımız işler ciddiye binene kadar farketmiyor heriflerin ne mal olduğunu. Pembe gözlükleri çıkardığınızda aaa bu adamın böyle kötü huyu varmış, şöyle ilgisizmiş demeye başlıyorsunuz. Halbuki adam hep aynıydı siz anca farkediyorsunuz. Erkekler değişmiyor, sizin o adama baktığınız açı değişiyor genellikle.

benim eskisinin ilgisi nişanlanınca da değişmedi de onun daha fazla hakaret ve sinirli halleri ortaya cıktı. Birde ben annesine en ufak saygısızlığım yokken anneci oldu benımki e insaf yahu annenle oturacaktım zaten :))))

Biz kendimizi kandiriyoruz da ondan..halbuki degistikleri yok. Bizim görmek istemediklerimiz var.

Genellemıyorum ama hep böylemidir demişsiniz. Hayır nişanlıkta bi tık cıkan evlılıkte nirvanaya oturan mukemml adamlar biliyorum. Hep öyle değildir:KK66:

Sevgiliyken = bu kiza kapagi atmam lazim.

Nisanliyken = nisan zor atilir az daha sabret

Evliyken = artik elimin altinda... Vazgecilmez oldum...

Tabi hepsi boyle degil cok sukur esim hic degismedi ama bu tur erkekler de coklar.

Genellemıyorum ama hep böylemidir demişsiniz. Hayır nişanlıkta bi tık cıkan evlılıkte nirvanaya oturan mukemml adamlar biliyorum. Hep öyle değildir:KK66:

nişanlılıkta bır tık çıkan derken açıklarmısın canım anlamadım:)

X