bende de mthr a1298 heterozigot var. bir önceki hamileliğimkürtajla sonlandı. inat ettim ugrastım arastırdım. ancak hamile oldugumu ogrendıgım gun bunu öğrendım.ıgnelere basladım clexane 0.4 her gun. ıkı gundur kendım vuruyorum. acaba gec mı kaldım su anda 6+0 gunluğum ama dun vajınal ultrasonda 4+5 gunluk cıktım yolk sac var ama bebek yok sanırım. soyle bır ıfade var. "fetal noda aıt olabılecek 1.5 mm ekojenıte saptanmısır" ıkı gundur goguslerımdekı hassasıyet kayboldu. bunu da kaybedıcem sanırım. hıc yoktan oldu bu bebegım. oncesınde bır sey kullanamadım cunku gec ogrendım. korktum test yapmaya. heterozıgot oldugumu ogrenınce hemen test yaptım cızgıyı gordum ama gec kaldım galıba ılac kullanmaya. progesteronum da dusuk cıktı. su anda acayıp derecede de grıbım. burnum cokakıyor. her sey ust uste gelıyor. ne yapsam artık bilmiyorum. elimden geleni yapıyorum. dun acıldekı doktor olacakolanın onune gecemeyız. bu havada buraya gelmıssın bekleyeceksın dedı. pek umudum yok. en cok esım ıcın uzuluyorum.
çocuksuz nasıl yasarız dusunemıyorum. bunları kaldıracak kadar guclu olmadıgımı dusunuyorum. benim gibi olan var mı nolur yardım edın. sadece pıhtılaşma mı buna neden. çok dusuk sevıyede oldugunu soyluyorlar. bu kadarcık bır pıhtılaşma buna neden olmaz dıyorlar. zaten yenıden denemeye gucum yoktu suprız oldu bu bebek. onun ıyı olması ıcın her seyı yaparım