Hepatit B testinin yüksek çıkması? :(

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.020
Kızlar annem küçükken sarılık geçirmiş sonra iyileşmiş. Hepatit b taşıyıcısıydı. Biz de aşı olmuştuk yıllar önce. Bu aralar yüzmeye gitmek istedi test yaptırdılar. Değerler yüksek çıktı. Aile hekimi bu beni aşar demiş. Yarın doktora gidecek ama ben panik yaptım. Bu ne anlama geliyor ya kötü bir şey çıkarsa? :KK43:

bisey olmaz benim babamdada var bizde ası olduk bagzen kendiliginden degerler yükseliyo sinire baglı olabiir sürekli biseye düsünüp kafa taksıyal olabilir

Hepatit b değerlerinin yüksek çıkması Taşıyıcı oldugu içindir.stresten falan olmaz,zaten kronik diyorsunuz.tedavisinde aksama falan olduysa ondan olabilir ama kronik hepatit b ne yazık ki tedavi edilmediği hatta bazen edildiği zaman bile Kalıcı oluyor ve arada Karaciğer enzimleri yüksek çıkabiliyor.buna beslenmede dahil.beslenmesine dikkat etmesi Lazım

Taşıyıcısındır benim annemde de var ben de aşılıyım biliyorum.O aşıların süresi sanırım 10 yıldı.Yenilemeniz gerekiyor.Bence bir gidip uzmana görünün merak etmeyin kötü bir şey olmaz inşallah,en fazla tedavi olursunuz diye düşünüyorum açıkçası...

Arkadaşlar merhaba benim vücüdumda enfeksiyon hastalıkları çıktı idrar yolu enfeksiyonu vajinal enfeksiyon ve üst solunum yolu enfeksiyonu çıktı üçü ayni anda ateşim düşmediği için enfeksiyon hastalıklarına da test yaptırdım hepatit b şüpheli çıktı on gün sonra testi tekrar yapacaklar bu arada mide bulantım var sanki hepatit b nın tüm semptomlarını taşıyor gibi hissediyorum normal değer den yüksek değerlerim hbs ag m 1.35 ve küçük bir kızım var ona sarılıp öpmeye korkuyorum havluları ayırdım hepatit b olabilir miyim tüm gün elimde telefon bu konuyu araştırıyorum

X