Her an ağlıyorum😪

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Gözümün nuru 11 aylık oğlum beni tanımıyor bile.. her şey 36. haftada yüksek tansiyon nedeniyle oğlumun sezaryenla doğmasıyla başladı, 2 kg doğdu, minicikti, bezi bile yoktu doğduğunda, yani çok hazırlıksızdık, stress ile birlikte emzirmeye çalışıyordum, göğüs ucum yokmuş, her malzemeyi aldık, süt sağma makineleri, hastane tipi makine derken sadece 15 gün günde 1 kez sağarak sütümü verebildim, kalanı mama.. inanılmaz derecede ağır bir depresyona girdim, lohusa sendromu değil,depresyonmuş, uyandığım an ben niye ölmedim daha diyordum, anne olmaya hazır olmamışım bile deyip kaçar gibiydim, neyse uzatmayayım, psikiyatrik tedaviye başlandı ve yüksek mg ile tedavi başladı, zamanla iyi olmaya başladım, eşimin annesi bizimle beraberdi bebeğimize bakmak için, çünkü ikimiz de çalışıyorduk, eşim bana göre daha fazla ilgileniyordu, oğlum kucağında uyusun ben sabaha kadar tutarım böyle derdi, uyanıkken kayınvalidem herp kucakta evin içinde gezdirirdi gazı var diye, şimdi ise oğlum babasız durmuyor, onu görünce çıldırıyor, çünkü hep kucağında hop zıp, ben sabaha kadar uyanık gibiyim, eşimin alıştırmasından dolayı evladımız aramızda yatıyor, bizimle yatsın diye yatağımızı değiştirip 2*2 yatak aldık, gece beslenmesi için ve kontrol etmek için ben hep uyanık gibiyim, sabah 7 de kayınvalidem alıyor oğlumu ve ben biraz uyuyorum, o sırada o yine hep dışarı bahçeye çıkarıyor kuş kedi köpek gösterip gezdirip getiriyor, evde yemek temizlik de benim üzerimde, kayınvalidem yapacak olsa ben bir posta da onun arkasından topluyorum, hiç dikkat etmez, döker saçar, oyunu onlar oynuyor hizmeti ben yapıyorum, sözüm de dinlenmiyor, öğretmenim ve istediğim gibi yetiştiremiyorum evladımı, şimdi ise iyice alıştı kucağa ve gezmeye, ben kucaklayamaz oldum artık çünkü ağlıyor baba diye ya da baba işteyse kayınvalidemi istiyor, bana gelmiyor, uğraşıyorum her türlü, benim doğuştan kalça çıkıklığım olduğu için çok kucakta tutamadım, zamanla da sanki beni istemez oldu, tanımıyor ki oğlum beni, ya baba ya da kayınvalidem, ne yapacağımı bilmiyorum, oğlumun rahatı iyi ama anne bebek bağlanması oluşamadı.. çok üzgünüm çok, bana bir kez sarılsa, benim kucağımdan başkasına gitmek istemese keşke bu duyguları ben de yaşasam, kucağımdan inmediği için iş yapamasam keşke.. ben ne yapayım yaa😪 nereden nasıl ne yapcam bilmiyorum, bana ihtiyaç yok gördüğüm kadarıyla, keşke ölsem.. beni şimdi bilmeyen evladım zamanla hiç bilmez..
 

Bu Son Olsun

Kız çocuklarını dokunmadan sev
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
2.054
1.156
Allah korusun öyle demeyin anne çocuk ilişkisi illaki vardır o sizi kokunuzdan tanıyor ama alışkanlıkları agır basıyordur durumunuza çok üzüldüm lütfen üzülmeyin bebeginizle bol bol zamn geçirmeye çalışın sizde dışarı çıkarıp hayvanları gösterin onlardan hoşlanıyor demekki bebişin
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 16-04-2021

Hamileliğimin 28. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 89 gün kaldı.

Bebeğinizin vücüdundaki yağ oranı artmaya devam ediyor ve şu anda vücudunun %2-3'ü yağdan oluşmaktadır.Zaman zaman, rahminizin büyümesi ve bağların gerilmesinden dolayı pelvik (kasık) ağrıları görülür. Dinlenmek bu gibi durumda size yardımcı olacaktır. Bebeğinizin tekmelerini saymaya başladınız mı?

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1050 gr. - Yaklaşık boyu : 37.6 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Gelmiyorki bana, sicim sicim ağlamaya başlıyor, kaçırıp ben dikkatini dağıtırım diyorum, yok ağlıyor, beni istemiyor, emziremedim, depresyon derken şimdi evladıma uzaktan bakıyorum, çok acıymış çok
 

Turkandrnb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.839
2.712
Gözümün nuru 11 aylık oğlum beni tanımıyor bile.. her şey 36. haftada yüksek tansiyon nedeniyle oğlumun sezaryenla doğmasıyla başladı, 2 kg doğdu, minicikti, bezi bile yoktu doğduğunda, yani çok hazırlıksızdık, stress ile birlikte emzirmeye çalışıyordum, göğüs ucum yokmuş, her malzemeyi aldık, süt sağma makineleri, hastane tipi makine derken sadece 15 gün günde 1 kez sağarak sütümü verebildim, kalanı mama.. inanılmaz derecede ağır bir depresyona girdim, lohusa sendromu değil,depresyonmuş, uyandığım an ben niye ölmedim daha diyordum, anne olmaya hazır olmamışım bile deyip kaçar gibiydim, neyse uzatmayayım, psikiyatrik tedaviye başlandı ve yüksek mg ile tedavi başladı, zamanla iyi olmaya başladım, eşimin annesi bizimle beraberdi bebeğimize bakmak için, çünkü ikimiz de çalışıyorduk, eşim bana göre daha fazla ilgileniyordu, oğlum kucağında uyusun ben sabaha kadar tutarım böyle derdi, uyanıkken kayınvalidem herp kucakta evin içinde gezdirirdi gazı var diye, şimdi ise oğlum babasız durmuyor, onu görünce çıldırıyor, çünkü hep kucağında hop zıp, ben sabaha kadar uyanık gibiyim, eşimin alıştırmasından dolayı evladımız aramızda yatıyor, bizimle yatsın diye yatağımızı değiştirip 2*2 yatak aldık, gece beslenmesi için ve kontrol etmek için ben hep uyanık gibiyim, sabah 7 de kayınvalidem alıyor oğlumu ve ben biraz uyuyorum, o sırada o yine hep dışarı bahçeye çıkarıyor kuş kedi köpek gösterip gezdirip getiriyor, evde yemek temizlik de benim üzerimde, kayınvalidem yapacak olsa ben bir posta da onun arkasından topluyorum, hiç dikkat etmez, döker saçar, oyunu onlar oynuyor hizmeti ben yapıyorum, sözüm de dinlenmiyor, öğretmenim ve istediğim gibi yetiştiremiyorum evladımı, şimdi ise iyice alıştı kucağa ve gezmeye, ben kucaklayamaz oldum artık çünkü ağlıyor baba diye ya da baba işteyse kayınvalidemi istiyor, bana gelmiyor, uğraşıyorum her türlü, benim doğuştan kalça çıkıklığım olduğu için çok kucakta tutamadım, zamanla da sanki beni istemez oldu, tanımıyor ki oğlum beni, ya baba ya da kayınvalidem, ne yapacağımı bilmiyorum, oğlumun rahatı iyi ama anne bebek bağlanması oluşamadı.. çok üzgünüm çok, bana bir kez sarılsa, benim kucağımdan başkasına gitmek istemese keşke bu duyguları ben de yaşasam, kucağımdan inmediği için iş yapamasam keşke.. ben ne yapayım yaa😪 nereden nasıl ne yapcam bilmiyorum, bana ihtiyaç yok gördüğüm kadarıyla, keşke ölsem.. beni şimdi bilmeyen evladım zamanla hiç bilmez..
Allah korusun ya ne ölmesi. Henüz 11 aylık. Esinizi ve kayinvalidenizi karsiniza alin konusun. Bu durumlardan rahatsiz oluyorum cocugumla evdeyken ben ilgilenmek istiyorum diyin. Cocuk bu iki oyuna iki aguya kanar. Ne öyle ölmek sanki dünyanın sonu geldi. Psikolojinizi bozmayin valla bazi insanlari anlamak mümkün degil. Bende cocugunuzu falan kaybettiginizi ya da ölümcül bir hastaligi var zannettim az mantikli olun. Hayir yani bilgili bir insansinizda. Formasyon biliyorsunuz.
 

Niloyatospikk

12 Ocak başlangıç kilo 68.45
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
13.601
20.412
31
Hiç dediğiniz gibi olmuyor korkmayın henüz küçük o biraz büyüsün anlamaya başlasın bak anne diye totoyu yırtacak hiç üzülmeyin ben isteyerek hamile kaldığım halde hastaneden geldiğimiz gün küçücük bebek aman Allahım ben nasıl bakcam bu yavrucağa diyip diyip ağladım sonra emmedi bak işte sen iyi bir anne olsan o seni emerdi dedim mama ile beslendi çok ağladım en sonunda lohusa depresyonu oldum ama geceleri uyumazdı sabaha kadar bakışıp otururduk korksam da zor gelse de ısınamasam da hep kucağıma aldım konuştum onunla ama lohusa depresyonu sebebiyle ilaç almak zorunda kaldım çünkü kendime hiç bakmıyordum şimdi kızımı çok seviyorum şuan o çok küçük böyle düşünmen çok normal emmediği için de bu düşüncelerin ama sen onun annesisin kim bakarsa baksın anlamaya başladı mı anneee deyip duracak😁
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :68.45 Kg. Şimdiki Kilom :68.45 Kg.

Niloyatospikk

12 Ocak başlangıç kilo 68.45
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
13.601
20.412
31
Gelmiyorki bana, sicim sicim ağlamaya başlıyor, kaçırıp ben dikkatini dağıtırım diyorum, yok ağlıyor, beni istemiyor, emziremedim, depresyon derken şimdi evladıma uzaktan bakıyorum, çok acıymış çok
Ağlar bebek o normal sizi istemediği anlamına gelmez ki siz öyle düşünüyorsunuz ağlıyor işte beni istemiyor diyorsunuz ağlıyor diye hemen bırakmayın lütfen o siizn kokunuzu sesinizi biliyor bir kere anne karnında sesinize alışık bir kere
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :68.45 Kg. Şimdiki Kilom :68.45 Kg.

Zeynep NUR 18

Zeyna_ruhu
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
143
56
Psikolojikmen size öyle geliyor olabilir bu kadar yıpratmayın kendinizi 😊 çocuğunuzla daha fazla vakit geçirin ,bırakın ev işini kayınvalideniz yapsın 😊 zamanla bağlanır size 🤗
 

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Ağlayarak kollarını kayınvalideme uzatıyor çıldırır gibi al beni diyor, o da hiç bıkmadan gezdiriyor kucakta, ben cazip gelmiyorum, istediği gezmek kucak, ama onlara alışmış çünkü uzun zamandır kendime döndüremedim, ya Allah için evladım bana da sarılsın yaa..
 

HuMerTurk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
5.848
11.595
Boşuna üzüyorsun kendini.. benim bebeğim 5 aylık.. benim dışmda herkeste daha iyi durur bende hep ağlar. Çünkü nazı bana geçer. Çünkü annesi benim ona kıyamayacagımı bilir. Sizinki de öyle emin olun.. Çocuklar annelerine daha çok naz yapar.. bende oturup bu çocuk beni istemiyor diye ne kadar ağladım .. eyyy gidiii...
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :83 Kg. Şimdiki Kilom :76 Kg.

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Psikolojikmen size öyle geliyor olabilir bu kadar yıpratmayın kendinizi 😊 çocuğunuzla daha fazla vakit geçirin ,bırakın ev işini kayınvalideniz yapsın 😊 zamanla bağlanır size 🤗
Ona sen evle ilgilen artık ben bakayım hep dedim, onu ya da babasını gördüğü an her şeyi bırakıp kollarını açıp al beni diye deliriyor adeta ben hiç umuru değilim, çok denedim çok sınadım yok
 

Aybush

Popüler Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
6.113
10.207
30
Yani beni de sever mi, ne kadar ileride peki
Sever tabiki de Senin karnında büyüdü ilk senin sesini duydu.. Çok fazla değil biraz zaman tanı oğluna onunla oyunlar oyna zaman geçir ne babayı tınlar ne babanneyi. Büyüdüğünde en kıymetlisi de sen olacaksın.. Diyeceksin ki ne kadar da abartmışım 🤭🤭