Her an ağlıyorum😪

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Boşuna üzüyorsun kendini.. benim bebeğim 5 aylık.. benim dışmda herkeste daha iyi durur bende hep ağlar. Çünkü nazı bana geçer. Çünkü annesi benim ona kıyamayacagımı bilir. Sizinki de öyle emin olun.. Çocuklar annelerine daha çok naz yapar.. bende oturup bu çocuk beni istemiyor diye ne kadar ağladım .. eyyy gidiii...
Yaa ciddi misiniz, ben ölecem üzüntüden yaa, hala ağlıyorum, kucağımda durmuyor, yanımda durmuyor, anneliği eşimle kayınvalidem yaşıyor ben bakıyorum, çözemiyorum düğümü, yok ya hiç ilgisi yok bana, o kadar umursamaz ki, yerde oyun oynayalım diyorum, hep 2 sini görüyor, annesi olmayı bırakın odada 3. kişinin varlığının bile farkında değil
 

Niloyatospikk

Tipi Nutella karakteri Peripella😅
Pro Üye
23 Ocak 2016
17.258
30.904
31
Yaa ciddi misiniz, ben ölecem üzüntüden yaa, hala ağlıyorum, kucağımda durmuyor, yanımda durmuyor, anneliği eşimle kayınvalidem yaşıyor ben bakıyorum, çözemiyorum düğümü, yok ya hiç ilgisi yok bana, o kadar umursamaz ki, yerde oyun oynayalım diyorum, hep 2 sini görüyor, annesi olmayı bırakın odada 3. kişinin varlığının bile farkında değil
Siz de ona şaklabanlık yapın bakın neler yapacak size onlar kimbilir neler yapıyor onunla oynarken bizimkilerden biliyorum yani
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :68.45 Kg. Şimdiki Kilom :65.50 Kg.

hayatyasamayadeger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
677
1.156
34
Gelmiyorki bana, sicim sicim ağlamaya başlıyor, kaçırıp ben dikkatini dağıtırım diyorum, yok ağlıyor, beni istemiyor, emziremedim, depresyon derken şimdi evladıma uzaktan bakıyorum, çok acıymış çok
Cocuk sizi tanimadigi icin yapmiyo.Size tavir yapiyo.Sizi kokunuzdan biliyo o.Daha.cok kucuk.Zamanla sizin annesi oldugunuzu bilecek.Bebegine.neler yapanlar var.Yine de cocuk anneyi.istiyo.Hem benim bi akrabam öldü.8 aylik bebegi kaldi ortada.Anannesinin yanina geldi.Cocuk hic aglamiyodu.ama yuzunden uzuntisi anlasiliyodu.1 ay sonra annesinin esyalari gelince cocuk susturulamaz sekilde aglamaya basladi.Esyalari apar topar cikardilar.Annesinin kokusunu almisti cunku.Uzulmeyin o size naz yapiyo.
 

Bir fikrim var

Ne olur Allah rızası için bı Ferrari🤑
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
881
564
31
Allah korusun ya ne ölmesi. Henüz 11 aylık. Esinizi ve kayinvalidenizi karsiniza alin konusun. Bu durumlardan rahatsiz oluyorum cocugumla evdeyken ben ilgilenmek istiyorum diyin. Cocuk bu iki oyuna iki aguya kanar. Ne öyle ölmek sanki dünyanın sonu geldi. Psikolojinizi bozmayin valla bazi insanlari anlamak mümkün degil. Bende cocugunuzu falan kaybettiginizi ya da ölümcül bir hastaligi var zannettim az mantikli olun. Hayir yani bilgili bir insansinizda. Formasyon biliyorsunuz.
Çok doğru bencede konu sahibi eşinizle ve kv konuşun aliskanlik oluşmuş çocuğunuz da daha çok küçük bı hafta da alışır ağlar sızlar ama alışır. Çocuklar alıştığı herşeyi çok sever ister meme emzik gibi konuşun güzelce bı hafta çok ilgilenin ağlıyor diye de umudunuzu kesmeyin o sizin bı parçaniz size alışınca daha da çok sevecek sizi🥰
 

slnkhrmn008

iyi düşün iyi olsun!
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
8.762
24.307
Gözümün nuru 11 aylık oğlum beni tanımıyor bile.. her şey 36. haftada yüksek tansiyon nedeniyle oğlumun sezaryenla doğmasıyla başladı, 2 kg doğdu, minicikti, bezi bile yoktu doğduğunda, yani çok hazırlıksızdık, stress ile birlikte emzirmeye çalışıyordum, göğüs ucum yokmuş, her malzemeyi aldık, süt sağma makineleri, hastane tipi makine derken sadece 15 gün günde 1 kez sağarak sütümü verebildim, kalanı mama.. inanılmaz derecede ağır bir depresyona girdim, lohusa sendromu değil,depresyonmuş, uyandığım an ben niye ölmedim daha diyordum, anne olmaya hazır olmamışım bile deyip kaçar gibiydim, neyse uzatmayayım, psikiyatrik tedaviye başlandı ve yüksek mg ile tedavi başladı, zamanla iyi olmaya başladım, eşimin annesi bizimle beraberdi bebeğimize bakmak için, çünkü ikimiz de çalışıyorduk, eşim bana göre daha fazla ilgileniyordu, oğlum kucağında uyusun ben sabaha kadar tutarım böyle derdi, uyanıkken kayınvalidem herp kucakta evin içinde gezdirirdi gazı var diye, şimdi ise oğlum babasız durmuyor, onu görünce çıldırıyor, çünkü hep kucağında hop zıp, ben sabaha kadar uyanık gibiyim, eşimin alıştırmasından dolayı evladımız aramızda yatıyor, bizimle yatsın diye yatağımızı değiştirip 2*2 yatak aldık, gece beslenmesi için ve kontrol etmek için ben hep uyanık gibiyim, sabah 7 de kayınvalidem alıyor oğlumu ve ben biraz uyuyorum, o sırada o yine hep dışarı bahçeye çıkarıyor kuş kedi köpek gösterip gezdirip getiriyor, evde yemek temizlik de benim üzerimde, kayınvalidem yapacak olsa ben bir posta da onun arkasından topluyorum, hiç dikkat etmez, döker saçar, oyunu onlar oynuyor hizmeti ben yapıyorum, sözüm de dinlenmiyor, öğretmenim ve istediğim gibi yetiştiremiyorum evladımı, şimdi ise iyice alıştı kucağa ve gezmeye, ben kucaklayamaz oldum artık çünkü ağlıyor baba diye ya da baba işteyse kayınvalidemi istiyor, bana gelmiyor, uğraşıyorum her türlü, benim doğuştan kalça çıkıklığım olduğu için çok kucakta tutamadım, zamanla da sanki beni istemez oldu, tanımıyor ki oğlum beni, ya baba ya da kayınvalidem, ne yapacağımı bilmiyorum, oğlumun rahatı iyi ama anne bebek bağlanması oluşamadı.. çok üzgünüm çok, bana bir kez sarılsa, benim kucağımdan başkasına gitmek istemese keşke bu duyguları ben de yaşasam, kucağımdan inmediği için iş yapamasam keşke.. ben ne yapayım yaa😪 nereden nasıl ne yapcam bilmiyorum, bana ihtiyaç yok gördüğüm kadarıyla, keşke ölsem.. beni şimdi bilmeyen evladım zamanla hiç bilmez..
Kuzum naptın sen yaaa 🌺🌺
11 aylık oğlum beni tanımıyor deyince bi hastalığı var sandım korktum 😞😞
Kendini yıpratma bu kadar, iş işten geçmiş gibi konuşma. Şimdiden sonra toparlarsınız güzel anne.
 

Birgaripanne

🚩B.t.04.2021🚩b.k.85🚩g.k.??🚩1h.k.65🚩2h.k.58
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
3.937
10.765
Hiç dediğiniz gibi olmuyor korkmayın henüz küçük o biraz büyüsün anlamaya başlasın bak anne diye totoyu yırtacak hiç üzülmeyin ben isteyerek hamile kaldığım halde hastaneden geldiğimiz gün küçücük bebek aman Allahım ben nasıl bakcam bu yavrucağa diyip diyip ağladım sonra emmedi bak işte sen iyi bir anne olsan o seni emerdi dedim mama ile beslendi çok ağladım en sonunda lohusa depresyonu oldum ama geceleri uyumazdı sabaha kadar bakışıp otururduk korksam da zor gelse de ısınamasam da hep kucağıma aldım konuştum onunla ama lohusa depresyonu sebebiyle ilaç almak zorunda kaldım çünkü kendime hiç bakmıyordum şimdi kızımı çok seviyorum şuan o çok küçük böyle düşünmen çok normal emmediği için de bu düşüncelerin ama sen onun annesisin kim bakarsa baksın anlamaya başladı mı anneee deyip duracak😁
Ah niloyacim ah
Bende baba diyerek baslattim kizima hatta aglayinca baba deyip esime sarilsin istiyordum ama yine birsey olunca anne diye agliyor
C cakrac
Canim isine biraz ara ver ve cocugunla ilgilen
Annemin yanindan ev aldik oglumu kizim gibi yetistirme hayallerim cope dustu derken bir kac gun annemle gorusmedik ve oglum normale dondu
 

Yakud-u Anka

Banlanamazsan banlatırlar gülüm💬
ÜZGÜN
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
2.938
19.628
Gözümün nuru 11 aylık oğlum beni tanımıyor bile.. her şey 36. haftada yüksek tansiyon nedeniyle oğlumun sezaryenla doğmasıyla başladı, 2 kg doğdu, minicikti, bezi bile yoktu doğduğunda, yani çok hazırlıksızdık, stress ile birlikte emzirmeye çalışıyordum, göğüs ucum yokmuş, her malzemeyi aldık, süt sağma makineleri, hastane tipi makine derken sadece 15 gün günde 1 kez sağarak sütümü verebildim, kalanı mama.. inanılmaz derecede ağır bir depresyona girdim, lohusa sendromu değil,depresyonmuş, uyandığım an ben niye ölmedim daha diyordum, anne olmaya hazır olmamışım bile deyip kaçar gibiydim, neyse uzatmayayım, psikiyatrik tedaviye başlandı ve yüksek mg ile tedavi başladı, zamanla iyi olmaya başladım, eşimin annesi bizimle beraberdi bebeğimize bakmak için, çünkü ikimiz de çalışıyorduk, eşim bana göre daha fazla ilgileniyordu, oğlum kucağında uyusun ben sabaha kadar tutarım böyle derdi, uyanıkken kayınvalidem herp kucakta evin içinde gezdirirdi gazı var diye, şimdi ise oğlum babasız durmuyor, onu görünce çıldırıyor, çünkü hep kucağında hop zıp, ben sabaha kadar uyanık gibiyim, eşimin alıştırmasından dolayı evladımız aramızda yatıyor, bizimle yatsın diye yatağımızı değiştirip 2*2 yatak aldık, gece beslenmesi için ve kontrol etmek için ben hep uyanık gibiyim, sabah 7 de kayınvalidem alıyor oğlumu ve ben biraz uyuyorum, o sırada o yine hep dışarı bahçeye çıkarıyor kuş kedi köpek gösterip gezdirip getiriyor, evde yemek temizlik de benim üzerimde, kayınvalidem yapacak olsa ben bir posta da onun arkasından topluyorum, hiç dikkat etmez, döker saçar, oyunu onlar oynuyor hizmeti ben yapıyorum, sözüm de dinlenmiyor, öğretmenim ve istediğim gibi yetiştiremiyorum evladımı, şimdi ise iyice alıştı kucağa ve gezmeye, ben kucaklayamaz oldum artık çünkü ağlıyor baba diye ya da baba işteyse kayınvalidemi istiyor, bana gelmiyor, uğraşıyorum her türlü, benim doğuştan kalça çıkıklığım olduğu için çok kucakta tutamadım, zamanla da sanki beni istemez oldu, tanımıyor ki oğlum beni, ya baba ya da kayınvalidem, ne yapacağımı bilmiyorum, oğlumun rahatı iyi ama anne bebek bağlanması oluşamadı.. çok üzgünüm çok, bana bir kez sarılsa, benim kucağımdan başkasına gitmek istemese keşke bu duyguları ben de yaşasam, kucağımdan inmediği için iş yapamasam keşke.. ben ne yapayım yaa😪 nereden nasıl ne yapcam bilmiyorum, bana ihtiyaç yok gördüğüm kadarıyla, keşke ölsem.. beni şimdi bilmeyen evladım zamanla hiç bilmez..
Daha çok küçük, 1 yaş sonrası seni bilir bi tek tamamen anlar anne kim. Elinden geldiğince kv ile bir arada tutma evet 1-2 gün belki uykusuz kalırsın ama o çok kucaklayıp belki de uyku düzenini sabah uyuttuğundan gece bozuyor. Sabah uyutma baygın gibi olsan bile çocuğunla ilgilen. Anne ben ilgilenirim sen başka iş yap de. Veya şu an çalışmıyorsan evine gitsin biraz başbaşa kalın. Çok içinize girmiş, sen bu çocuğu kaynanaya mi doğurdun o olmasa nasıl bakacaktıysan öyle bakman lâzım. Çocuğuna sen sahip çıkmazsan herkes kendinin beller.
 

HuMerTurk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
5.993
11.794
Yaa ciddi misiniz, ben ölecem üzüntüden yaa, hala ağlıyorum, kucağımda durmuyor, yanımda durmuyor, anneliği eşimle kayınvalidem yaşıyor ben bakıyorum, çözemiyorum düğümü, yok ya hiç ilgisi yok bana, o kadar umursamaz ki, yerde oyun oynayalım diyorum, hep 2 sini görüyor, annesi olmayı bırakın odada 3. kişinin varlığının bile farkında değil
Şöyle eşim de öyle genelde hoplatır. Yani bebeğimiz ne isterse onu yapar
Bende tam tersiyim.. İstediklerini onlarda bulduğu için onlara daha çok gidiyon.. Öyle ağlarken eşim geldi çocuğu kucağıma verdi kalk benim yaptklarımı yap bakaym dedi yaptm durdu. Çoçuk istediği oyunu yü
Apmanı istiyor o yüzden bende duruyor çünkü ben onu hoplatıp zıplatop evin içinde gezdiriyorum sen onun annesisin beni sevmiyor ne demek senden daha başka kimseyi sevmez herşeyine sen koxuyonsun nazı sana geçiyor dedi.. o günden sonra genel olarak oğlmun istediği şekilde ona yaklaxmaya başladm..
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :83 Kg. Şimdiki Kilom :76 Kg.

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Sanırım kayınvalidem olduğu sürece bana bağlanmayacak gibi, o çok enerjik, hiç bıkmafan yapıyor aynı şeyi, oğlum gidiyor ona ardınıyor, eteklerine yapışıyor, ben daha tatmadım o duyguyu, Allahım güç ver diyorum, içim yanıyor kalbim acıyor, evladımın sevilcek zamanları sevdirmiyorda, kucağıma alınca ittiriyor öptürmüyor, bugün kayınvalidemin kucağından alayım dedim tekme attı, ağla ağla geçti günüm 😪
 

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Daha çok küçük, 1 yaş sonrası seni bilir bi tek tamamen anlar anne kim. Elinden geldiğince kv ile bir arada tutma evet 1-2 gün belki uykusuz kalırsın ama o çok kucaklayıp belki de uyku düzenini sabah uyuttuğundan gece bozuyor. Sabah uyutma baygın gibi olsan bile çocuğunla ilgilen. Anne ben ilgilenirim sen başka iş yap de. Veya şu an çalışmıyorsan evine gitsin biraz başbaşa kalın. Çok içinize girmiş, sen bu çocuğu kaynanaya mi doğurdun o olmasa nasıl bakacaktıysan öyle bakman lâzım. Çocuğuna sen sahip çıkmazsan herkes kendinin beller.
Aslında doğru yazdıklarınız, ama oğlum o kadar hareketli ki 1 sn durmuyor, ihtiyacımız olduğu için gönderemedik, şimdi okul da açılacak, ben okuldayken artık oğlumla iyice iki yabancı oluruz😬
 

Yakud-u Anka

Banlanamazsan banlatırlar gülüm💬
ÜZGÜN
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
2.938
19.628
Aslında doğru yazdıklarınız, ama oğlum o kadar hareketli ki 1 sn durmuyor, ihtiyacımız olduğu için gönderemedik, şimdi okul da açılacak, ben okuldayken artık oğlumla iyice iki yabancı oluruz😬
Ona sevdiği oyuncaklardan alırsın sende, seni bekler eve geldiğini bilir üzülme elbette ki anneyi bilecek, bi de güzel giyin onun dikkatini çekecek meyveli kıyafetler olur, kopmayam boncuklu kolyeler olur oynamak istesin kucağına gelip. Elinden geldiğince de göğsüne yakın tutup sarıl göğsündeki kokuyu anne karnındaki koku olarak alırmış çocuk.
 

Turkandrnb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.839
2.719
Çok doğru bencede konu sahibi eşinizle ve kv konuşun aliskanlik oluşmuş çocuğunuz da daha çok küçük bı hafta da alışır ağlar sızlar ama alışır. Çocuklar alıştığı herşeyi çok sever ister meme emzik gibi konuşun güzelce bı hafta çok ilgilenin ağlıyor diye de umudunuzu kesmeyin o sizin bı parçaniz size alışınca daha da çok sevecek sizi🥰
Kesinlikle insanlar parcasini ne kadar kolayca birakabiliyorlar. Hayatta daha neler göreceğiz. Ve yazdiklarinda hep bir hastalik hep bir kaybetmislik aradim içim gitti. Halledilecek problemleriniz için bilemiyorum ya ilk defa buradaki bir yazıdan bu kadar etkilendim. Eminim esinizde kayinvalidenizde anlayacaktır ama kimse muneccim degil sizin hissettiklerinizi anlayabilsinler. Onlarda sizi yormaktan kaciniyorlardir
 

Turkandrnb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.839
2.719
Aslında doğru yazdıklarınız, ama oğlum o kadar hareketli ki 1 sn durmuyor, ihtiyacımız olduğu için gönderemedik, şimdi okul da açılacak, ben okuldayken artık oğlumla iyice iki yabancı oluruz😬
Hani siz okuldasiniz ya maksimim ders saatiniz günlük 6 olsun 8 saat okulda kalın. 2 gun izniniz var. Oyle kadinlar var ki tek gun izinle gunde 13 14 saat çalisan insanlar taniyorum ben. Cocuklari gayet annelerine düşkün Bu kadar psikolojiniz bozulacaksa okula ara verin. Ya valla cocugunuzu kaybettiğinizi dusundum o uzun yazıda elim ayagima girdi Allah korusun ya.
 

Niloyatospikk

Tipi Nutella karakteri Peripella😅
Pro Üye
23 Ocak 2016
17.258
30.904
31
Ah niloyacim ah
Bende baba diyerek baslattim kizima hatta aglayinca baba deyip esime sarilsin istiyordum ama yine birsey olunca anne diye agliyor
C cakrac
Canim isine biraz ara ver ve cocugunla ilgilen
Annemin yanindan ev aldik oglumu kizim gibi yetistirme hayallerim cope dustu derken bir kac gun annemle gorusmedik ve oglum normale dondu
Nasılsın Tansucum özledim canım sizi bedene öyle bişey yapmaya kalkıştın anlayamadım ben 😁benim kızım da aşırı babacıdır ama gece yatacak olduk mu anneeee diyor😂yat kızım babanla diyorum yok benimle yatacakmış babası ile ikisinin arasında mekik dokuyorum geçiyor bugünler de sağlık olsun iyi olsunlar da en önemlisi o
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :68.45 Kg. Şimdiki Kilom :65.50 Kg.