Her an ağlıyorum😪

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Şu anda da depresif düşünüyor olabilir misiniz? Bakın mesela oğlum benden başkasına gidince ağlasa da geçen hafta kayınvalidemlere gittik ve 6 aydır görmüyordu bu korona döneminden dolayı, oğlum ertesi gün benim kucağımdan kayınvalideme gitmek için ağladı😀 Yani çocuk bu değişir, bir size gelmek ister bakarsınız sonra babayı ister. Öyle olumsuz düşünmeyin. Eninde sonunda anneci olacak o zaman da dinlenemeyeceksiniz😀 Bakın şanslısınız ki kayınvalideniz her gün gelip ilgileniyor. Her şey yoluna girecek, onun sevdiği bir oyuncak alıp onunla oynamayı deneyin, kucağınıza almasanızda yerde oturarak zaman geçirin, oyun oynayın. Bu dönem zaten kucak istemiyorlar çok fazla.
Ama 1 aydır böyle, yani anlık değil, buraya yazmadan önce çok gözlemledim, çok düşündüm, artık neyin ne olduğunu kafasında oturtmuş gibi baba ve kayınvalidemi anne gibi
 

dgdln

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
9.843
16.521
Tam benimle zaman geçirecek oluyor babasını görüyor kayınvalidemi görüyor akıl gidiyor, yanlış olan ne varsa yaptılar, asla beni dinlemediler, çocuğum tablet gezme kucak bağımlısı oldu, kollarından tutup yürütmeye çalışıyorlar daha apalama bilmeyen evladıma, çıldıracağım, şuan bile ağlıyor uykusu geldi ama kucağımda çığlık çığlığa kayınvalidem aldı uyutmaya, yalvardım yanımızda yatırmayalım diye, yok yok hiçbir şekilde kimse beni dinlemedi, şimdi de çok uzak benden, göz teması bile kuramıyoruz, ah ah
Öncelikle kararlı olun kim darilirsa darilsin kurallarinizi uygulayın. Yatak konusunu geciktirmeden harekete geçin çünkü bu hem sizin hem de bebeğiniz için hiç sağlıklı değil. Tablet konusuna girmiyorum bile sakın sakın asla yapılmayacak bir şey. Bebeğe ne kadar zarar verdiğini bilseniz dünyayı karşınıza alırsınız yine de tableti vermezsiniz. Benim kv de telefondan biseyler izletiyodu gördüm hemen uyardım bana bunu savundu inanılır gibi değil. Çocuğunuzun zeka potansiyelini yok eder üstüne hiç birşeyden zevk almayan sürekli sıkılan hiperaktivite bozukluğu ve dikkat eksikliği olan bir çocuğunuz olur. Benim bebeğim 10 buçuk aylık oldu ve tüm bu süreçlerde her gün mücadele etmekten ruhum yoruldu . Adım psikolojisi bozuga çıktı. O kar ne derse desin ben evladım için doğru bildiğimi yaptım evet ruhen çok yıprandım o kadar yorfldularki mental olarak anlatamam. Saçlarım yetmedi kaşlarım da beyazladi.
 

JANE DOE

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
1.989
2.646
canim seni asla üzmek istemiyorum çok zor annelik onuda biliyorum sadece fedakarlik uykusuzluk kendinden vazgeçme birazda annelik özellikle bebekken
Ama sende de şuç var biraz rahatıma bakayım derken maalesef o bagi kuramamişsin
allahtan erken anlamişsin sen bıkmadan sarıl öp kokla itsin bişey olmaz
zamanla sana aşık olacak evladin❤
 


JANE DOE

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
1.989
2.646
bu arada kayınvaliden ve eşin geri çekilmeli mesala anne cici güzel falan deyip sana vermeliler konuş onlarla canim
 


HuMerTurk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
5.993
11.776
Çok doğru çok haklısınız, ilk çocuğum olunca ben bilemedim, sandım ki ben annesiyim kiminle olursa olsun beni bulur sandım, bugün uine onunla kalktım sadece onunla ilgilenmeye çalışıyorum ama sürekli babasının kayınvalidemin yanına gitmek istiyor, çok sevdiği gezdirmeyi bile onlardan ayrılmamak için reddediyor😪
Kayınvalidenizin artk evine gitmesi lazım ve bütün sorumluluğu (eşinizle birlikte) almanız lazım .. Eşinizle güzelce konuşun bence.. tek ilginiz bebeğiriz olsun. Bebeğinim sizden başka alternatifler olduğunu da biliyor.. bilmemali lazım ve siz annesisiniz ne kadar bakarsalar baksnlar sonunda ilgi ile siz kazanacaksnz bebeğinizi 🤗
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :83 Kg. Şimdiki Kilom :76 Kg.

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Hepiniz çok haklısınız, ben nasıl annelik bağı kurulacağını bilemedim, bana dinlen dediler dinlendim, biz bakarız işin varsa yap dediler tamam dedim, ağlayınca susturdular, ben sandımki sesimi duysa dünya bir yana olur ben diye tutturur sandım, ama değilmiş, şimdi gözünün içine bakıyorum, bir sarılsa diye, aslında kayınvalidem olmasa sanırım saha çabuk bağ kuracağım ama okullar açılıyor, evladıma bakacak yok ben okula gideceğim, bakıcı olayını düşünemiyorum bu salgında
 

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Yine kırıldı umudum yine kırıldı az önce zar zor babasının kucağından aldım bu kez de kayınvalidemi gördü yapıştı eteklerine, nasıl sıkı sıkı sarılıyor öyle şok oldum, durumumun ne kadar vahim olduğu tokat gibi çarptı yüzüme, ve oturdum yine bir kenara🤐 kurban olayım bu durum düzelmez mi, kayınvalidem gitmez, ben Eylül sonunda iş başı yapacağım, zamanla beni annesi olarak bilip bana yönelir mi, şuan hiç bana bakacak gibi değil, bebekler alışkanlıkları severlermiş, demekki alışkanlık geliştirdi onlara ama bilinci ne zaman açılır ve bana yönelir mi?
 

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Yine kırıldı umudum yine kırıldı az önce zar zor babasının kucağından aldım bu kez de kayınvalidemi gördü yapıştı eteklerine, nasıl sıkı sıkı sarılıyor öyle şok oldum, durumumun ne kadar vahim olduğu tokat gibi çarptı yüzüme, ve oturdum yine bir kenara🤐 kurban olayım bu durum düzelmez mi, kayınvalidem gitmez, ben Eylül sonunda iş başı yapacağım, zamanla beni annesi olarak bilip bana yönelir mi, şuan hiç bana bakacak gibi değil, bebekler alışkanlıkları severlermiş, demekki alışkanlık geliştirdi onlara ama bilinci ne zaman açılır ve bana yönelir mi?
 

Gizemm0

Popüler Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.251
13.255
Cok üzüldüm adınıza ama buna tek çare daha cok sizinle vakit geçirmesi .. kaynananızı biraz uzak tutun size alışsın .. eşinizle de konuşabilirsiniz anlar bence sizi
 

Brcbrcbrc84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
2.301
2.730
Ama 1 aydır böyle, yani anlık değil, buraya yazmadan önce çok gözlemledim, çok düşündüm, artık neyin ne olduğunu kafasında oturtmuş gibi baba ve kayınvalidemi anne gibi
Peki çocuk doktoruna durumu sordunuz mu? Bir pedagoga danışsanız belki daha iyi ve doğru yol gösterir.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 539 gün geçti.

Brcbrcbrc84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
2.301
2.730
Cok üzüldüm adınıza ama buna tek çare daha cok sizinle vakit geçirmesi .. kaynananızı biraz uzak tutun size alışsın .. eşinizle de konuşabilirsiniz anlar bence sizi
Bakın annem ben çocukken en yakın arkadaşının çocuğuna bakıyordu. Çocuk benim anneme de anne demeye başlamıştı. ( bunu benim annem söyletmedi o ayrı, arkadaşı da durumdan şikayetçi değildi). Neyse arkadaşı işten gelince çocuk bizden annesine gitmek istemezdi, ben hatırlıyorum annesi babası çikolata verirdi gelsin diye, çikolatayı annesinin elinden alıp kapıyı yüzlerine kapatırdı. Onlar üzülmezdi hatta hep birlikte güldüklerini hatırlıyorum ben çocuktum. Sanırım çocuğun bakıcısını bu kadar sevmesine, onu güvenilir yere bıraktıklarına mutlu oluyorlardı. Sonuç olarak çocuk anneye yabancılaşmadı. Anne annedir. Bir şekilde yine anneye bağlandı. Ama siz dert ediyorsanız ki ediyosunuz mutlaka uzman görüşü alın. Buradaki her yönlendirme doğru olacak değil. Söz konusu çocuksa uzman görüşü almayı yeğlerim.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 539 gün geçti.

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Bakın annem ben çocukken en yakın arkadaşının çocuğuna bakıyordu. Çocuk benim anneme de anne demeye başlamıştı. ( bunu benim annem söyletmedi o ayrı, arkadaşı da durumdan şikayetçi değildi). Neyse arkadaşı işten gelince çocuk bizden annesine gitmek istemezdi, ben hatırlıyorum annesi babası çikolata verirdi gelsin diye, çikolatayı annesinin elinden alıp kapıyı yüzlerine kapatırdı. Onlar üzülmezdi hatta hep birlikte güldüklerini hatırlıyorum ben çocuktum. Sanırım çocuğun bakıcısını bu kadar sevmesine, onu güvenilir yere bıraktıklarına mutlu oluyorlardı. Sonuç olarak çocuk anneye yabancılaşmadı. Anne annedir. Bir şekilde yine anneye bağlandı. Ama siz dert ediyorsanız ki ediyosunuz mutlaka uzman görüşü alın. Buradaki her yönlendirme doğru olacak değil. Söz konusu çocuksa uzman görüşü almayı yeğlerim.
Virüs nedeniyle bir uzmana gidemiyorum, çünkü seans olarak devamlılık istiyorlar, ama anneyle çok vskit geçirmemesine rağmen gerçekten yine bağlandı mı annesine? Yani onu sevdi mi? Ben açıkçası ileride yaşayacağı ruhsal problemlemlerden korkuyorum, anne bağlanması olmazsa diye
 

Brcbrcbrc84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
2.301
2.730
Virüs nedeniyle bir uzmana gidemiyorum, çünkü seans olarak devamlılık istiyorlar, ama anneyle çok vskit geçirmemesine rağmen gerçekten yine bağlandı mı annesine? Yani onu sevdi mi? Ben açıkçası ileride yaşayacağı ruhsal problemlemlerden korkuyorum, anne bağlanması olmazsa diye
Tabi ki sevdi, iki yıl sonra taşındılar bu yüzden bir süre annemi göremedi ilk başlarda çok üzüldü ama sonra alıştı hatta şimdi koca adam oldu😀 virüs nedeniyle gidemeseniz de danışabileceğiniz online doktorlar var. Bence danışın, içiniz rahatlasın. Yanlış hatırlamıyorsam memorial hastanesinin online doktor hizmeti vardı.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 539 gün geçti.

Safsarisin

Oğlum herşeyim 🤲 🧿 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
10.955
14.465
Kayinvalidenizi eve gönderin bazen haddini aşıyorlar cocugu kendi cocuklar i falan zannediyorlar benimde kayinvalidem bende 1 haftadır neredeyse apartmanında korona çıktığı için bende kalıyor ve gidecekmiş birkaç gün sonra oda altını alıyor gazini çıkarıyor falan ama o 3 kez gazını çıkarıyor sa bende 4 kez çıkarıyorum. O 3 kez altını değiştirse bende 1 kez degistiriyorum
Ben çocuğumu emziriyorum benimde doğumum sezeryan doğum oldu ve ani oldu . Puset imiz bile evde kalmıştı yoldan dönerken başka şehirde dogum yapmıştım kucağımda taşıyarak gelmiştim eve sizi anlıyorum ama artık 11 ay olmuş öncelikle bu cok uzun bir zaman kayınvalide yanınıza geldiyse ev işlerini o yöneticekti yemek temizlik falan siz de bebekle ilgilenecektiniz siz de tam tersi olmus cok yanlis koskoca kadin bunu bilmiyor mu
Ben sezeryan sonrasi da sorun yaşadım hastanede yattım gerçekten kötü günlerdi 1 hafta 10 gun kadar ben sadece cocugu emzirdim ve geri.kalani kayinvalidem halletti ama artık o günler geride kaldı bende herseyi ile ilgileniyorum ama ona ragmen benim oğlum herkesin kucağında duruyor. Bende bu durumdan cok rahatsizim esim de de duruyor annemde de kayinvalidem de de kardeşim de hatta evimize gelen yardımcı kadının kucağında bile duruyor sizi cok iyi anlıyorum ama sizde de hata var gercekten çocukla yatahinizi ayırmanız lazim cok yanlis ne işi var sizin ortanızda yatiyor. Olmaz öyle..
Anne yani park yatak demis bir arkadaş doğru,ondan alın öncelikle
Olumsuz düsünmeyin çocuklar bizim sandığımız gibi değil aslında annesini de bilir babasını da ve sever de lütfen kendinizi yıpratmayın
Anneanesinde büyüyen anneannesine anne diyen çocuklar var ama anneleriyle gayet mutlular bu durumun geçici olduğunu bilin lütfen
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 231 gün geçti.

cakrac

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
99
59
Cidden hala kötü durumdayım, kv çok dağınıktır, evde iş yapmak yemek hazırlamak hep bana kaldı, oğlumla ilgilenmek de ona kaldı, şimdi sürekli ben ilgilenmeye çalışıyorum ama oğlum gidip gidip ona sırnaşıyor, bana kucağa bile gelmek istemiyor, bugün kucağıma almak istedim ağladı, hep babasının yanlışlarının cezasını çekiyorum, aramızda yatsın diye diretti inatlaştı, yavrum gece uyanınca sarılıyorum, ben olduğumu farkedince babaya gidip sarılıyor, delircek gibiyim, ne yapsam başaramıyorum, tek çare kv göndermek gibi görünüyor, onda da eşim nasıl bakacaz, zor olur, sen okula gideceksin olmaz diye sürekli korku veriyor, ama böyle de oğluma hasretim resmen yaa, öptürmüyor bile, annesi olduğumun farkında bile değil😔