her an online olan hamileler :-)

seheremrah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
72
19
33
Merhaba arkadaşlar

Burda tatlı hamilelige dair herseyin konusu alabileceği bi bölüm açmak istedim her an güzel sohbet edebileceğimiz bebeklerimizi birlikte bekleyecegimiz her an açık kimse yalnız kalmasın diye :-) hadi bakalım buyrun gelin

19+3 günlük ama bu ay cok ağrım oldu doktor da hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor senin bu haftalarda ağrın oldu mu

19+3 günlük ama bu ay cok ağrım oldu doktor da hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor senin bu haftalarda ağrın oldu mu
Cinsiyeti belli mi?
5 aylık olmuş nerdeyse senin. Yavaş yavaş rahim daha da genişliyor o yüzden ağrılar olabilir. Ama Bu aylardan sonra bir risk yoksa hafif yürüyüşler egzersizler yapmalısın. Benim hamileligim rahat geçti bulantı kusma yok denecek kadar azdı ama son aylara doğru rahim kemiğim ağrımaya başladı 6.aydan sonra. Doktor birşey yok herşey normal dedi ama. O ağrılar normal ama kontrolleri de ihmal etme tabi çok ağrın olursa ara hemen doktoru

Cinsiyeti belli mi?
5 aylık olmuş nerdeyse senin. Yavaş yavaş rahim daha da genişliyor o yüzden ağrılar olabilir. Ama Bu aylardan sonra bir risk yoksa hafif yürüyüşler egzersizler yapmalısın. Benim hamileligim rahat geçti bulantı kusma yok denecek kadar azdı ama son aylara doğru rahim kemiğim ağrımaya başladı 6.aydan sonra. Doktor birşey yok herşey normal dedi ama. O ağrılar normal ama kontrolleri de ihmal etme tabi çok ağrın olursa ara hemen doktoru
evet cinsiyeti erkek inşallah benim hamileligim de cok rahatti bi ara cok bulantim oldu o da sinuzit ten olmus cok sukur ilk 3 ay hic hissetmedim bile senin de mi ilk bebiş :)

merhaba kızlar ben daha 1 buçuk aylık evliyim ve hamileyim daha çok küçük ama şimdiden kasık ağrılarım halsizliğim var adetım 1 hafta geçti 1957 beta hcg

merhaba kızlar ben daha 1 buçuk aylık evliyim ve hamileyim daha çok küçük ama şimdiden kasık ağrılarım halsizliğim var adetım 1 hafta geçti 1957 beta hcg
Normal bence ilk aylarda bunların olması vucudunun bebeğe alışmaya çalıştığı bi donem çünkü bende de kasık ağrısı vardı halsizlik de normal ama geçiyo bi müddet sonra

X