- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.361
gizoş seni merak ediyordum cadalosssdemek kız dediler banada kız dedi dr.um kuzum ama hazırlık filan yapma bu haftalar yanıltıcı olabiliyormuş öyle dedi dr. 1-1,5 ay geçsin öyle netleşir oda zaten 16-17. haftalara denk geliyo hayırlısı olsun minnaklar sağlıklı olsunda
Iyiyiz canim sen nasilsin sorunlari hallettin miiii
seninki erkek miydiiiiii
kızlar doktordan geldim tekrar bthcğ ye bakıldı değerim 4,56 ya düşmüş yani o kadar kanamaya hala sıfırlanmamış kan pıhtılaşmasında da baktı onda da sorun çıkmadı kşmyasal gebelik geçirdiğim için ilaç tedavisine de başlamıyor 3 ay dinlen bu arada olursa olur yoksa gel görüşelim dedi ona göre 3 ay ne kadar az bir zaman. bizde zaten tatile gireceğiz dedik görüşemyiz yani hiç bir sorun yok byyy dedi
Düzeldi sayılır canım çok şükür evet oğluşum olacak inşallah buğün ayrıntılı ultrasyona girdik çok şükür her şey Yolunda gidiyor Rabbim herkese nasip etsin ..
herkes nerde acaba ?
herkes nerde acaba ?
yoğurt-süt-peynir 3lüsünü baş tacın yap canımmm tek diceğim bu azalır hafta ilerledkçe canımm ama mutlaka bol tüket bunları ayran çok iç meselaaa
valla canım elimden geldiğince bol bol tüketmeye çalışıyorum dediklerini. ama fazlası mide bulantısı yapıyo bende.. bide bu bulantılar geçseydi tam süper olacak :) ama bi yandan da geçmesin diyorum çünkü bana bebeğimi hissettircek başka hiç bişey yok:) garip şeyler bunlar
Iyi geceler kizlar..
Banyomu yaptim kremlerimi surdum uzandim yataga masallah bebis bu saatlerde cok hereketli oluyor uyku vakti geldi yaa tuturuyor uyumucam diye :)) Sabah 9da detayli ultrasonumuz var hayirlisiyla in bizede guzel haberlerle yeni resmimizle gelmek nasip olur..
Allah`in mucizesi gercekten tarifi olmayan bir duygu o hareketleri hissettiginde ins isteyen herkese tatirir Rabbim..
bende hissetmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
eminim harika bi duygudur yaaaaa :):)ne tatlıııııııı
Az kaldi gizosum, ben ilk 18 haftada hissettim ama son 2 haftair masallah napsa hissediyorum :))
temmuz ortası gibi hissederim heraldeeee :)
baya tekmemi atıyo nasıl bi hiiss :)
günaydın şekercikler
eee nerdesiniz hadi uyanın uykucular çok üşüyorum ben dişlerim titriyo
günaydın canım
hadi hayırlara vesile olsun üşümen
ayy herşeyden de bşey çıkarır olduk artık
ayy sabah sabah güldürdün canım sağolasın kız ne hayrına vesile olcak daha dün çatlayan yumurtanın ne habercisi olcak:)))
ben kötü şeylere vesile olmasın diye dua ediyorum burnumda tıkandı inş hasta olmam
ayy sabah sabah güldürdün canım sağolasın kız ne hayrına vesile olcak daha dün çatlayan yumurtanın ne habercisi olcak:)))
ben kötü şeylere vesile olmasın diye dua ediyorum burnumda tıkandı inş hasta olmam
biter bikaç haftaya heralde ben hala 3 günde bir akşam 1 kere fix çıkartıyorum ama o serum açlık dönemi bitti şükürler olsunn
Iyi geceler kizlar..
Banyomu yaptim kremlerimi surdum uzandim yataga masallah bebis bu saatlerde cok hereketli oluyor uyku vakti geldi yaa tuturuyor uyumucam diye :)) Sabah 9da detayli ultrasonumuz var hayirlisiyla in bizede guzel haberlerle yeni resmimizle gelmek nasip olur..
Allah`in mucizesi gercekten tarifi olmayan bir duygu o hareketleri hissettiginde ins isteyen herkese tatirir Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?