HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ağustos sonu başlicam almaya kuşuummm yeni sezon ve kışlıklar ancak gelmiş olur zatennnnn karşıya gelirim buluşuruuuuzzz

ne diyim ki canım 2 ay korun bir ay da zevkine yapın inş hayırlısı ile sağlıkla gelir bebişiniz hayırlısı olsun üzülme lütfen

Düzeldi sayılır canım çok şükür evet oğluşum olacak inşallah buğün ayrıntılı ultrasyona girdik çok şükür her şey Yolunda gidiyor Rabbim herkese nasip etsin ..

Çok güzel ya normalde Cumartesi girecektim bende detaylıya ama doktor izinli imiş Pazartesi'ye kaldı

Kritik vakit saaat 9 u asabilsem uyumayacagim ama otomotikmen saat 9 da gozum kapaniyor. yatsi namazini bekliyemiyorum bile..bu da sabah namazindan sonra uyuyamamsk anlamina geliyor.....poffff....

yoğurt-süt-peynir 3lüsünü baş tacın yap canımmm tek diceğim bu azalır hafta ilerledkçe canımm ama mutlaka bol tüket bunları ayran çok iç meselaaa

valla canım elimden geldiğince bol bol tüketmeye çalışıyorum dediklerini. ama fazlası mide bulantısı yapıyo bende.. bide bu bulantılar geçseydi tam süper olacak :) ama bi yandan da geçmesin diyorum çünkü bana bebeğimi hissettircek başka hiç bişey yok:) garip şeyler bunlar

biter bikaç haftaya heralde ben hala 3 günde bir akşam 1 kere fix çıkartıyorum ama o serum açlık dönemi bitti şükürler olsunn

Iyi geceler kizlar..
Banyomu yaptim kremlerimi surdum uzandim yataga masallah bebis bu saatlerde cok hereketli oluyor uyku vakti geldi yaa tuturuyor uyumucam diye :)) Sabah 9da detayli ultrasonumuz var hayirlisiyla in bizede guzel haberlerle yeni resmimizle gelmek nasip olur..
Allah`in mucizesi gercekten tarifi olmayan bir duygu o hareketleri hissettiginde ins isteyen herkese tatirir Rabbim..

bende hissetmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
eminim harika bi duygudur yaaaaa :):)ne tatlıııııııı

günaydın canım
hadi hayırlara vesile olsun üşümen
ayy herşeyden de bşey çıkarır olduk artık

ayy sabah sabah güldürdün canım sağolasın kız ne hayrına vesile olcak daha dün çatlayan yumurtanın ne habercisi olcak:)))
ben kötü şeylere vesile olmasın diye dua ediyorum burnumda tıkandı inş hasta olmam

ayy sıcaklarda cok zor olur valla.
bende de ne gelen var ne soran
dün eltimdeydik hastalan bu ay dedi dr gidelim artık kendini yıpratıp duruyosun.
bende istiyorum gitmek ama kozalak ben test falan yaptırmam diyor sinir ediyor beni.
Allah ım sen gör yabbim

biter bikaç haftaya heralde ben hala 3 günde bir akşam 1 kere fix çıkartıyorum ama o serum açlık dönemi bitti şükürler olsunn

biter herlde bende öle düşünüyorum.. Canım benim arada çıkar sıkıntı değil hep çıkarıp yine yemek yiyememe durumun olsa o çok fena olurdu. Çok şükür oldu bitti bi serumlan

ayy ne güzeell.. hadi güzel haberlerle resimlerle gel bakalım:)
bende hissetmek istiyorum artıkın yaa.. içinde kıpır kıpır etsin göbeğim şişsin. Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin. tüm arkideşlerime de yaşatsın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…