- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.381
günaydın kızlar.fazla yıkanmaktan hasta olmada.
günaydın canım.
kesinlikle doğru tespit çok yıkanmaktan
Günaydın şekerparelernasılsınız ?
hülyaa dikkat et kendine hasta olma sakın. sıksık banyo yapıp çıkıyosun ondan biraz halsizleşmişsindir. Önlemini al.
ÖZgee canım gelen giden yok diosun. bekliyon ama gelen mi yok. BAT ne zamandı. Kaç gün geçti ? :44:
Sonbaharımbenim sen nasılsın canım arkadaşım iyimsin ?
Günaydın şekerparelernasılsınız ?
hülyaa dikkat et kendine hasta olma sakın. sıksık banyo yapıp çıkıyosun ondan biraz halsizleşmişsindir. Önlemini al.
ÖZgee canım gelen giden yok diosun. bekliyon ama gelen mi yok. BAT ne zamandı. Kaç gün geçti ? :44:
Sonbaharımbenim sen nasılsın canım arkadaşım iyimsin ?
özgecim ne yapsın canım benim herşey mucizesi için.sanki ben farklı durumda mıyım hülya kadar olmasamda ben yıkanırım bir şey olmadıgı halde işime gelirim aynı akşam adamın yapası tutar haydii bir daha yıkan.hapşırıp duruyorum.şu işi bile zevkince yapamaz olduk kafada hep bebek hep bebek.
ya kafadan söküp atmak mümkün değilki hal böyle oluncada olmuyor işte
ayy canım bizim farksız mı eşim bıktım artık yıkanmaktan diyor.
senin sacın kısacak ben napayım bele kadar sac bide dalgalı gür.
biz artık sabahları yapıyoruz ben 1 saat daha yatıyorum.
günaydın arkadaşım cok haklısın cıkartmak cok zor ama başka uğraşlar bulmak gerekiyor.biz ev aldık nisanda,toparlan taşın deren bebek unutuldu,birde dr sol yumurtalık yapışık sağda tıkalı olabilir deyince heh tamam dedik bu iş olmıcak ağustosda tedavi olucaz derken allahın işi hamile kaldığımı öğrendim cok şükür artık darısı inş.senin ve tüm isteyenlerin başına
amin inşallah aslında takdir Allahın var bir zamanı aslında o zaman senin için gelmiş demekki.bizlerinde sabırlı olmamız gerek ama ne kendimiz nede etrafımız buna izin vermiyor 2-3 ay verdim bayramdan sonrasına kadar kendime biliyorlarda şimdide ne yaptın gitmiyor sun değilmi doktora soruları.gerçekten Allah yardımcımız olsun.
aynen öyle vallahi haftasonu gittim upuzun saçlarımı kestirdim.utanıyorum artık üst kat duyuyor mudur alt kat duyar mı diye sürekli duydukları bir duş sesi:)
bizim evimiz müstakil ama altımızda eşimin dayısıgil oturuyor.
gecen gece saat 12 mi neydi ben sacımı kuruturken biri sanki küt küt duvara vurdu ayy bi utandım 1 hafta yüzlerine bakamadım ya
tabi onların yaptığıda ayıp ama
Gunaydiiin kizlaaarrr... opuyorum hepiniziiiiii...
kuz var ya hepimiz ayni sehirde olaydik soyyyyleee guzelkk bir kahvaltiya giderdik anacim...ooohh bil dedikoduyla gecirirdikk...))))
Gunaydiiin kizlaaarrr... opuyorum hepiniziiiiii...
kuz var ya hepimiz ayni sehirde olaydik soyyyyleee guzelkk bir kahvaltiya giderdik anacim...ooohh bil dedikoduyla gecirirdikk...))))
:) ya evet birde o fön makinesinin sesi var.elektirk süpürgeleri gibi keşke onunda sessizini yapsalar.seninkilerde ayıp etmiş ama..
günaydın canım
ayy esra yazın sen geldiğinde biz kuşadasında gidelim kahvaltıya
Ayy kizz ozgeee sen izmirdeydin demiiii...bizfe temmuzda gelicezzzzzz...
normalde zaten sürekli üşürümde bugün cidden dondum daha yeni yeni ısınıyorum akşam saçlarım tam kurumadı ıslak kafayla yattım ondanda olabilir
sabahmı yapıyım akşammı yapıyım diyodum ya hiç sormama gerek yokmuş adam yumurta lafını duysun yeterki bahane çıkıyo hoop üzerimde sinir oldum zaten bi ton sinir küpü uyudum gece hayır saat 10 yemek yemişiz daha masa ortada gelmiş abanıyo üzerime sabah yapcaz git rahat bırak dedim yok sabah yada akşam çok geç yapınca olmuyomuş sanki yapmadığı bişey gece uykumdan uyandırmak hem sabah yapsa kalkmadan yatarımda yok neymiş uyur kalırmış hem belki zamanı kaçarmış bi sürü bahane namaz kılcam daha diyorum sonrakıl diyo deli oldum tabiki onun dediği oldu ohh paşa işini bitirdi banyoya gitti rahat tabi bide çıkmış demezmi bende çay hazır sıcacık içerim dediydim sen halamı yatıyosun diye dedim sayende mecbur kalitesiz kalitesiz spermlerini gönderdin bende içinden bişey çıksın diye uğraşıyorum çocuğumun felçli bi annesi olcak sayende dedim sonra anca yarım saat yattım kalktım mutfağı toparladım çay içtim sızdım arada hatta kalkıp duş yaptım namaz kıldım derken saat 1oldu zaten ve uyurum uyanamam diyen beyfendi sabaha kadar oyun oynadı kalitesiz gereksiz spermlerle yaptın boş yere beni uyutmadın yordun diye ohh bende biton söylendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?