HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy nasıl sıkılıyorum bugun gun gecmek bılmedı
canım bısıler ıstıor ama ne ıstıor bılmıyorum :S

ayy canım inş hayırlı haberler alırsın..bebş gelmiştir karnına yerleşmiştir inş
ne zaman test yapıcaksın

inşallah canım benim :) ben test yaptım bebeğim o hayalet t çıktı bana da önceki testlerimde duruyordu hepsinde var bugünde yaptım ondada var artık kırmızı çizgi göresim var yaa

ama neden sıkılıyorsun ?? sıkılma üzme bebişini..hisseder bak bebiş o da sıkılır sonra hadi kafanı dağıtalım..neler yapıcaksın bebişin için aklında varmı bişiyler tavsiyelerde bulunabilirim

inşallah canım benim :) ben test yaptım bebeğim o hayalet t çıktı bana da önceki testlerimde duruyordu hepsinde var bugünde yaptım ondada var artık kırmızı çizgi göresim var yaa

hadi inş yarın bi daha tekrar edersin inş kopkoyuu çıkar

ah canım benim ne istiyormuş sana herşey serbest bebişe ne istiyorsa yedir sen :) kalk yap sonrada ye ama dışardan istiyorsan kocişine ısmarla oohhh ne ala

yarın artık bu uyuz testlerden yapmayacağım şekerim gidip paşa paşa kan tahlili yaptıracağım kurtulacağım stresten

valla ne yapsamda gecmıor oglen dısarı cıktım abımle yedım yemegımı ıphone 5 ısmarlamıs kocam onu getırdı kurdum mutlu oldum falan 1 saat gectı sımdı yıne ne yapsam moduna gırdım ya
aksam olsa eve gıtsem

hmm demek çalışıyorsun canım haklısın bazen saatler geçmek bilmez bide hamiş hamiş :) biran önce evine kavuş en güzeli aslında ıphone 5 hayırlı olsun bu arada :)

mersı sekerım cok ıstıyordum ya geldı sımdı anca kurdum falan kurunca bıttı ama neyse aksama belkı gelır heves

hakıkaten oyle uyku falan cokuyor bi yerden sonra

aahh canım inş hemencecik gecer sıkıntın..nie öyle olduki üzüldüm şimdi inş akşam bomba gibi olursun canım..buarda yeni tlfn hayırlı olsun eminim çok güzeldir

aahh canım inş hemencecik gecer sıkıntın..nie öyle olduki üzüldüm şimdi inş akşam bomba gibi olursun canım..buarda yeni tlfn hayırlı olsun eminim çok güzeldir

:) tesekkur ederm canım

sorma ya uyku saatım mı geldı ne mızmızlanan cocuklar gıbıyım

kizlar benim yatili misafirim vardi kac gun hazirlikti, sonradan evi yatagi yorgani yika derken cooktandir ugrayamaz oldum meger ben birsuru halayi kacirmisim ya
benim yumurtlama tarihim bos gecti bu sefer maalesef

kuzular hepinizi tebrik ediyorum saglikli sihatli evlatlar olurlar insallah
Allah kucaginiza almayi nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…