HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

elselcim kim için dedin?

Ay pardon ya mesajdan alıntı yapmayı unutmuşum sendemi aynı tarihlerdesin canım.. GzmCnbz için dedim aşağıdaki mesajımı
"şekerim sen 23 ve 24 şubatı değerlendirdinmi. eğer çalıştıysan hamilesindir belkim. bekleyip gerisinide Allaha bırakacaksın canım benim. hadi hayırlısı"

kızlaarrr ben çıkıyorum yemek yapmam lazım yaa... pööfff
hadi size iyi sohbetler
hamişler akşam iyi dinlenin emi..bebikler bomba gibi olsun inş
öpüyooruumm

meleklerimmmmmmmm süpsüper haberlerim vaaaaarrr havalara uçuyorum sevinçten amuda kalkıp el çırpasım vaaarrrr

kızlar doktor çok güzel şeyler söyledi gebeliğe dair hiçbir iz kalmamış toparlanmış vücudum artık yeni hamileliğe hazırsın dedi. sol taraftaki kist tamamen kaybolmuş kanamanın durması çok güzel bir gelişme bu kadar çabuk toparlanman çok iyi dedi.
akıntım devam ediyor diye vajinal krem verdi bu krem rahatlatır dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum:26:
soooonracıııımaaaa ben kendim sordum peki ben ne zaman hamile kalabilirim ben hemen istiyorum dedim sana korunma süresi vermiyorum vücudun müsait hemen kalabilirsin ve hatta hamile kalman daha iyi olur dış gebeliğin tekrarlama riski yüksektir ileride gebe kalırsan rahim filmi çekmemiz gerekir ama şuan rahmin çok temiz herhangi bir sakıncası yok istediğin zaman kal dediiiiii
folik asit kullan gebelik süresince dedi bende ben zaten folacin kullanıyorum dedim tamam o sana günde 1 tane yeter ona devam et dedi. çok kilo verdiğimi söyledim yaşadıkların kolay değildi hırpalandın ve stres yaşadın onun etkisiyle kilo vermen normal ama merak etme sen bu azimle kilo da alırsın normal gebelikte yaşarsın dedi

heeee bu arada sol taraftaki ağrımın sebebini öğrendik....

meğersem ben soldan yumurtluyormuşum ve sol taraftaki yumurtam büyümeye başlamış sağdakinden daha büyük şuan bu ağrılarının nedenide bu dediiiiii
pazar gününden beri ağrım olduğunu söyledim yumurtlama dönemin normaldir dedi

kııııızzzzlaaaaaarrrr çığlık çığlığa sevinesim var ulen

canımmm sağolasın . yüreğine sağlık tatlımmm

bilmem kii sorarız gelince bu ara görünmüyor hiç...

kız bence kocalarımızın maaaşına bizim maaşları eklesinler bizim işe gitmemize gerek kalmasın

bence en makul cevap bu :)))
kesınlıkle hadı sgk ya yazalım hamılelık ve dogum + cocugun okuluna kadar bole olsun

maşallah maşiallahhhhh

şükürler olsun bunları duymak çok güzel hemn çalışmalara başla ozaman bebekim... inan çok sevindim rabbim tez vakitta sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah dualarımız kabul oldu kızzzzzzzzz :13:

ohhh ohhhh super valla
basla sımdı yenıden calısmalara ozaman gelsın kocıslı zamanlar
bol mıkmıkler
cok sevındım canım hadı beklıyoruz aramıza

OLEEEEEEEY, işte budur olay yaaa. hoşgeldin maratona tekrar :)

bence en makul cevap bu :)))
kesınlıkle hadı sgk ya yazalım hamılelık ve dogum + cocugun okuluna kadar bole olsun

zaten sorunumuzda bu yaa adam gibi kanun çıkarsalar maaş yetse çoğu kadın işten çıkarr çoğu erkekte iş bulur bence denge oluşurrr

beyinsizler bunu akıl edemiyylerrr

benı profiterol su anda mutlu ettı arkadaslar sanırım tatlı yıyesım gelmıs ondan sıkılıormusum
baska sıkılan varsa denesın

tavsıye ederım

kadın erkek esıtlıgıymıs nıye erkekler de dogurmuo ozaman demı ama
yuru be arkandayım

valla eşit meşit değilizz ben kendimi eşit göremiyom... :2:

herşeyde erkekleri toplumumuz önde tutmaya alıştırmışşş eskiler özellikle bir sofra kurulşacak önce erkekler yesin önce erkekler otursun zıkkımın pekini yiyesicelerr... bak sinirlendim gene

feminist duygularımız kabardı aksam aksam
erkek onu yapamaz erkek onu alamaz erkek ac kalamaz kadnlar neymıs boyle ya :S

Cimcimem yaaa maşallahhh maşallahhhhhh
İnşallahhhh tez zamanda da hamile kalırsın sen bu gazla bu gece tam gaz devam et çalışmalaraaa
Normalinden çok daha çabuk toparlanman da sana bir işaret işte yumurtalar da çalışırken durmak yok yola devammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…