Her beş kişiden biri akıllı telefonu sekse tercih ediyor!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Akıllı telefon kullanıcılarının yüzde 60'ı telefonlarıyla uyuyor
page_her-bes-kisiden-biri-akilli-telefonu-sekse-tercih-ediyor_955652570.jpg

Bir telekomünikasyon firmasının yaptırdığı araştırmaya göre; akıllı telefon kullanan beş kişiden birinin telefonunu sekse yeğlediği ortaya çıktı.

ABD, İngiltere, Brezilya, Çin, İspanya, Meksika ve Hindistan’da toplam 7 bin katılımcı üzerinde yapılan araştırmada, katılımcıların yüzde 60’ı telefonlarıyla yattıklarını söylerken, bu oran Hindistan’da yüzde 74, Çin’de yüzde 70’e kadar çıkıyor. Akıllı telefonlarını tuvalette de yanlarına alanların oranı ise yüzde 57 olarak saptandı. Bu oran özellikle Çinli ve Brezilyalı kullanıcılarda yükseldi. Her 6 kullanıcıdan 1’inin duş alırken bile telefonlarını yanlarında bulundurdukları saptandı.

Seksten daha önemli
Araştırmaya katılanların yüzde 54’ü “yangın anında kediden önce akıllı telefonları kurtarırdık” dedi. Öte yandan, araştırmaya katılanlarda yüzde 22’si bir hafta sonu seksten vazgeçebileceklerini, ama akıllı telefonlarından vazgeçemeyeceklerini belirtti.
http://t24.com.tr/haber/her-bes-kisiden-biri-akilli-telefonu-sekse-tercih-ediyor,304818

artık yanlarındaki nasıl bir odunsa!
kimse kimseyi yemesin, cinsel hayatı gerçekten iyi olan bir çiftte diğer partner asla kitap okumayı, telefonu, pcyi falan bahane etmez.
milletin libidosu düşük+bağımlılığa müsaitler
sonra da vay akıllı telefonlar vay pcler.
libidosu düşükler sizi :KK70:

Anlamıyorum nasıl yani, akıllı telefonun titreşimiyle mi kendilerini tatmin ediyor bunlar şimdi?! İkame etmenin geçerli bir sebebi olmalı, diğer türlüsünü aklım almıyor zira. :)

erkeklerde telefon oyunu bağımlılığı pek yokta, kadınlarda çok mesela:KK48: onu kast ediyor olabilir, sosyal medya hesaplarını dk başı kontrol edenlerde az değil:KK53:

artık yanlarındaki nasıl bir odunsa!
kimse kimseyi yemesin, cinsel hayatı gerçekten iyi olan bir çiftte diğer partner asla kitap okumayı, telefonu, pcyi falan bahane etmez.
milletin libidosu düşük+bağımlılığa müsaitler
sonra da vay akıllı telefonlar vay pcler.
libidosu düşükler sizi :KK70:
Belki telefon seksidir? Sextingtir? ne biliyorsun insanların hayatını :KK70:

Valla benim tahminim şöyle oluyordur olay;

Kadınlar: Sosyal medya hesapları kontrolü, kankalarının tüm fotoğraflarını beğenip "ayyy çok güzelsinnn" yazma misyonunun tamamlanması, candy crush ve kapanış.

Erkekler: Kadın uyuyana kadar öyle oyalanma, kadının uyumasıyla birlikte vpn'e bağlanıp ehmm :), happy end ve kapanış.

ben zaten eşeysiz ürüyorum, bölünerek çoğalıyorum, beni bağlamaz :KK70:
Ben üremiyorum, sen bir de ürüyor musun? Prensip olarak üremeye karşıyım ben.

O değil de konuda yazdığı gibi ben telefonumla yatıyorum (seks yapmıyorum yani yastığımın yanında), tuvalette de duşta da yanımda (ama duştayken müzik dinlediğim için, o sayılmaz bence).

Ben üremiyorum, sen bir de ürüyor musun? Prensip olarak üremeye karşıyım ben.

O değil de konuda yazdığı gibi ben telefonumla yatıyorum (seks yapmıyorum yani yastığımın yanında), tuvalette de duşta da yanımda (ama duştayken müzik dinlediğim için, o sayılmaz bence).
valla ben eve geliyom bi köşeye koyuyom sonra çalana kadar unutuyom :KK70:

hatunlar erkekler yerine telefonun titreşimini tercih etmiş olabılırler:KK14:

Tuvalete de telefonla girmeyin bence ya, ben en son girdiğimde telefonu tuvalete düşürmüştüm... :) O günden beri korkulu rüyamdır, aman dikkat. Şaka yapmıyorum.

X