Her haftasonum aynı

Bir daha söyleyin siz en iyisi. Pazar günleri en azından 9 a kadar ses etmesinler. Onlardaki sesin aynen sizin evde duyulduğunu söylesin eşiniz adama.

Benim üst kattada var bi tane koşan ve bağırangillerden. Kızı 10 yaşında. Koşuyor bağırıyor anası da aynı

Sinirlisiniz anlıyorum ama bu yazdığınız çok ayıp. Ekmeğini suyunu arpasini bırakıp gidiyor demeniz yani. Belki bi fobisi vardır, belki psikolojik rahatsızlığı vardır, ya da dışarıyı sevmiyordur. Kadını burdan vurmayın.

Gürültü konusunda haklısınız. Bence usulünce gidip konuşun. Kadın yada adamla farketmez. Yine de çözüm olmazsa kulaklık veya kulak tipasi deneyin. Uykusuz kalmanizdan iyidir.

Biri 3 civarı diğeri yeni ayaklandı sanırım 2 si de erkek
3 yaşındaki çocuğa sahip çıkabilir ama küçük olana bir şey demek saçma olur sonuçta daha bebek..
Annesiyle konuşmak daha iyi olur bence bina arasindna falan mesaj göndermek yerine.. ya da ses yapıldığı zaman eski zamanda anneannelerimizin yaptığı gibi üsteki komşuya oklava ile tiklatabilirisniz

Küçük kızım iki yaş sendromuna girdi..üstüne benim iki gündür biberonu kızımın hayatından zorla koparmam / sütü biberonla vermeyi ve gece beslenmesini bırakmam eklendi...dün sabah 5 te uyudu 7 de uyandı,uyuduğu zamana kadar ağladığını söylememe gerek yok sanırım bu vesile ile komsularima verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim

Dün gece de saat 2 ye kadar tangur tungur sesler. Koşma sesleri bağırış çağrışan sesleri dinledik. Tam bitti derken evi temizledi sanırım gecenin bir yarısı pes dedim. İnsanlardaki rahatlığa hayranım. Ben 9 dan sonra terlikle bile yürümem ki uyur eder diye. Tamam Cumartesi belki ama valla çekilmiyor. Ne diyeyim bu şekilde yaşayacaklarsa müstakil ev tutsunlar kimse kimseyi çekmek zorunda değil. Hastası olan var işi olan var vs. SiZi çok iyi anlıyorum. Biraz nezaket herkese lazım. Yöneticiye söyleyin derim.

Ama öyle ilk taşındığım da komşularımı çağırdım yaşı genç en fazla 29 dür tanışalım dedim yaşımız da yakın kapıyı açmadı Diğer komşular çağırdı evde old yine açmadı sanırım eşi tembihlemiş kimseyle muhattap olmuyor olmasın çok lazim değil de eşi karısını ay parçası gibi görüyor toplantılarda eşi hamileyken asansörde sorun vardi sürekli karım da karım çocuğum olacak montolama yapalım çocuğum olacak asansörü tamir ettirelim Biz de şuan onun çocuğu yüzünden ayardır her hafta sonumuz bu sekil Işe giderken sabah uyandığımda inanın terlik giyinmiyorum insanları rahatsız etmiyim diye ama çoğu insan bu sekil değil. Eşim konuşacak

Aklıma gelmedi değil kombi petegine vurmak ama yine ayıp olur dedim

Sizin durum başka ağlar hasta olur dış çıkartır ateşi olur çocuk o ama bunlar başka oyun oynuyor .Eşim akşam 10 dan sonra kumandayı alıp sesi 6 ya düşürüyor yandakiler rahatsız olmasın diye ama tuhaf komşularım var

Ayniyiz yukarı da yazdım terlik giymiyorum sabah duş alırsam saçımı kurutmuykrum fön makinasi ses yapar diye evi süpürulecekse 11.30 gibi açıyoruz ama yok medeniyet sıfır

Ya ben şeye şaşırıyorum aklım almıyor; o bozuk beşiği tamir ettirip altına hali sermesi için uyari beklemek mi gerek, yani bunu akıl edebilmek için okul okumaya , yüksek iq ya falan gerek yok insan olan bunu düşünüp önlem alabilmeli ya. Bir de önerilerin çoğu kulak tıpası al, odanı değiştir, taşın tarzı. Hem o gürültüyü çekeceksin üstüne düzenini bozacaksın yani azcık huzur bulup insanca yaşamak istiyorsan hep sen fedakarlık yapacaksın. Çünkü insanlıktan bi haber bireyler üreme yarışında. Tek çocuğa sabri olmayan vakit kaybetmeden ikinciyi yapıyor. Sonra bağrış çağrış.
Tavsiyem çıkıp uyarın, kapıya yazı asın, hiç olmadı duvara vurun sesi kesmeseler bile huzursuz ve gergin olurlar bu yüzden. Biraz da onlar rahatsız olsun. Çocuk aglamasina kimse bir şey demez ama olur olmaz saatlerde çocuk koşması, çocuk tepinmesi, çocuk bağırması üstüne ana bağırması çekmek zorunda değil kimse.

Bir kere gidip üslubunla Konuşun. Takmazlarsa da gürültü yapmaya başladıklarında tavana vurun ses etmeyin anlamında.
Apartman yöneticiniz vs varsa ona şikayet edebilirsiniz de.
Çok sinir bozucu bir durum.

Siz kendinizce haklisiniz lakin hareketli çocuklarsa ki öyleler belli 5-6 yasına kadar bazı davranışları tam oturtamıyor aileler.

Bizim apartman baştan aşağı küçük cocuk dolu,herkes birbirini idare ediyor Allah'tan...
Yoksa benim oglum da sizin komşunun çocukları gibi sabah saat 7de başlıyor koşturmaya,evler hep cadde üstü parka ya da sokağa indirme şansımız yok,biriken enerjiyi kosa ziplaya ancak atiyor cocuklar .

Bence siz lisanı münasiple anlatın,insallah çözüme kavusturursunuz cunku uykusuzluk cidden psikoloji bozan bir sey

Gündüz zaten evde yokuz akşam 20.00 da eve giriyoruz tek isteğim pazar günü en fazla 9 a kadar uyumak anne bir şekilde idare edebilir bence önümüzdeki hafta Yine aynı şey yaşanacak eşim msj atarız dedi.Kari koca kasinti çok da muhattap olmak istemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…