- 18 Ocak 2018
- 3.145
- 8.772
- 158
- 33
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Sinirlisiniz anlıyorum ama bu yazdığınız çok ayıp. Ekmeğini suyunu arpasini bırakıp gidiyor demeniz yani. Belki bi fobisi vardır, belki psikolojik rahatsızlığı vardır, ya da dışarıyı sevmiyordur. Kadını burdan vurmayın.Anneleri kimseye kapıyı açmıyor bir kaç kere komşular mevlüde çağırmıştı kapı hep duvar eşi gececi 6 yıldır oturuyorum kadını 2 kez gördüm biri doğumdan dönerken biri de gezmeden selam dahi vermiyor eşiyle her akşam karşılaşıyoruz. Adam kadının ekmeğini suyunu arpasını bırakıp gidiyor kadin balkona dahi çıkmıyor anlayacağınız. Bir kere beşik sesinden dolayı msj attık şimdi her şeye rahatsız olan tipler gibi sürekli şikayette etmek istemiyorum açıkçası. Evi taşımayı düşündüm ama kendi evim ve halen kredi borcu devam ediyor.
3 yaşındaki çocuğa sahip çıkabilir ama küçük olana bir şey demek saçma olur sonuçta daha bebek..Biri 3 civarı diğeri yeni ayaklandı sanırım 2 si de erkek
Benim üst kattada var bi tane koşan ve bağırangillerden. Kızı 10 yaşında. Koşuyor bağırıyor anası da aynı
Sinirlisiniz anlıyorum ama bu yazdığınız çok ayıp. Ekmeğini suyunu arpasini bırakıp gidiyor demeniz yani. Belki bi fobisi vardır, belki psikolojik rahatsızlığı vardır, ya da dışarıyı sevmiyordur. Kadını burdan vurmayın.
Gürültü konusunda haklısınız. Bence usulünce gidip konuşun. Kadın yada adamla farketmez. Yine de çözüm olmazsa kulaklık veya kulak tipasi deneyin. Uykusuz kalmanizdan iyidir.
3 yaşındaki çocuğa sahip çıkabilir ama küçük olana bir şey demek saçma olur sonuçta daha bebek..
Annesiyle konuşmak daha iyi olur bence bina arasindna falan mesaj göndermek yerine.. ya da ses yapıldığı zaman eski zamanda anneannelerimizin yaptığı gibi üsteki komşuya oklava ile tiklatabilirisniz
Küçük kızım iki yaş sendromuna girdi..üstüne benim iki gündür biberonu kızımın hayatından zorla koparmam / sütü biberonla vermeyi ve gece beslenmesini bırakmam eklendi...dün sabah 5 te uyudu 7 de uyandı,uyuduğu zamana kadar ağladığını söylememe gerek yok sanırımbu vesile ile komsularima verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
Dün gece de saat 2 ye kadar tangur tungur sesler. Koşma sesleri bağırış çağrışan sesleri dinledik. Tam bitti derken evi temizledi sanırım gecenin bir yarısı pes dedim. İnsanlardaki rahatlığa hayranım. Ben 9 dan sonra terlikle bile yürümem ki uyur eder diye. Tamam Cumartesi belki ama valla çekilmiyor. Ne diyeyim bu şekilde yaşayacaklarsa müstakil ev tutsunlar kimse kimseyi çekmek zorunda değil. Hastası olan var işi olan var vs. SiZi çok iyi anlıyorum. Biraz nezaket herkese lazım. Yöneticiye söyleyin derim.
Süpürge açacaktım da yan daireyi düşündümBöyle duvarları titreten cinsten home cinema sistemi alacaksın. Onlar gürültü yaptıkça sen açacaksın son seste. Dinsizin hakkından imansız gelir!
Ayyy benim yan dairede de bir goril yaşıyor, öyle bir horluyor ki sanki benim evimin içinde
Siz kendinizce haklisiniz lakin hareketli çocuklarsa ki öyleler belli 5-6 yasına kadar bazı davranışları tam oturtamıyor aileler.
Bizim apartman baştan aşağı küçük cocuk dolu,herkes birbirini idare ediyor Allah'tan...
Yoksa benim oglum da sizin komşunun çocukları gibi sabah saat 7de başlıyor koşturmaya,evler hep cadde üstü parka ya da sokağa indirme şansımız yok,biriken enerjiyi kosa ziplaya ancak atiyor cocuklar .
Bence siz lisanı münasiple anlatın,insallah çözüme kavusturursunuz cunku uykusuzluk cidden psikoloji bozan bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?