Her seferinde sebepsizce yıkılmak...

lotus89

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
764
1.274
313
Yine sıradan günlerden biriydi.
Kpss den çıktıktan sonra o yorgunluk ve uykusuzluğun üzerine telaşla eve gelip duş aldığım,özenerek giyindiğim,en tatlı,hoş ve sade makyajımı yaptığım,saçımla o sıcakta düzleştirici ile mücadele ettiğim ve nihayetinde büyük bir heycanla ve mutlulukla yine yola çıktığım günlerden biri...
4 yıl olmuştu tam...4 yıl içerisinde beraber bitirdik okulları,sabahlara kadar dertleştik,o uzun uzun anlattı kimi zaman bana tavsiyeler verdi,kimi zaman o dinledi beni.Askerlik yaptık birlikte,onu da bitirdik.
En yakın arkadaştan öte,en aşık sevgiliden de dürüsttük birbirimize.Çünkü birbirimizden en ufak birşey saklamak için tek bir sebebimiz yoktu.Fakat birgün buluşmak gerekiyordu...4 yıl erteleyebildim ancak onu.Aramızda ki mesafe sadece 2,5 saatten ibaret olmasına rağmen.Çünkü biliyordum onu ilk göreceğim anda dahi aşık olacağımı ve biliyordum onun beni o andan itibaren bir daha aramayacağını...
Kısmet 7 temmuz 2012 ye imiş.
Yazmaya gerek var mı ki hissettiklerimi...

En masumhane duygularla başladığım ilişkilerim,hep böyle bitmedi mi...Cevapsız telefonlar...
Birden ve sebepsiz yere...

Kpss den çıktıktan sonra o yorgunluk ve uykusuzluğun üzerine telaşla eve gelip duş aldığım,özenerek giyindiğim,en tatlı,hoş ve sade makyajımı yaptığım,saçımla o sıcakta düzleştirici ile mücadele ettiğim ve nihayetinde büyük bir heycanla ve mutlulukla yine yola çıktığım günlerden biri...
4 yıl olmuştu tam...4 yıl içerisinde beraber bitirdik okulları,sabahlara kadar dertleştik,o uzun uzun anlattı kimi zaman bana tavsiyeler verdi,kimi zaman o dinledi beni.Askerlik yaptık birlikte,onu da bitirdik.
En yakın arkadaştan öte,en aşık sevgiliden de dürüsttük birbirimize.Çünkü birbirimizden en ufak birşey saklamak için tek bir sebebimiz yoktu.Fakat birgün buluşmak gerekiyordu...4 yıl erteleyebildim ancak onu.Aramızda ki mesafe sadece 2,5 saatten ibaret olmasına rağmen.Çünkü biliyordum onu ilk göreceğim anda dahi aşık olacağımı ve biliyordum onun beni o andan itibaren bir daha aramayacağını... Kısmet 7 temmuz 2012 ye imiş.

En masumhane duygularla başladığım ilişkilerim,hep böyle bitmedi mi...Cevapsız telefonlar...

canım neden seni aramayacağını bildiğin halde görüstün ve neden seni gördüğünde bir daha görüsmek istemeyeceği ??

Son düzenleme:
En yakın arkadaştan öte,en aşık sevgiliden de dürüsttük birbirimize.Çünkü birbirimizden en ufak birşey saklamak için tek bir sebebimiz yoktu.Fakat birgün buluşmak gerekiyordu...4 yıl erteleyebildim ancak onu.Aramızda ki mesafe sadece 2,5 saatten ibaret olmasına rağmen.Çünkü biliyordum onu ilk göreceğim anda dahi aşık olacağımı ve biliyordum onun beni o andan itibaren bir daha aramayacağını... Kısmet 7 temmuz 2012 ye imiş.

canım neden seni aramayacağını bildiğin halde görüstün ve neden seni gördüğünde bir daha görüsmek istemeyeceğini düşündün??

anladığım kadar 4 yıl boyunca uzaktan bı ılışkı yürüttünüz öyle mı
görüşüncede o büyü bozuldu, ve bıttı
ılk ve son oldu :50:

durum biraz garıp geldı bana.ilişkiniz telde basladı telde sürdü.uzun zaman sonra buluştunuz sizi begenmedi bıdaha da aramadı.öylemi.nedenki her ilişkiniz boyle oluyo sizi gören neden vazgecıyor.bıraz karısık geldı canım olay..

bilmem içimden bir ses öyle söylüyordu,herhangi somut bir sebebi yoktu.o sadece hayalimde ki erkeğe çok yakındı,bense beni fiziğimden dolayı beğenmeyeceği düşüncesindeydim.arkadaşımın vesilesi ile tanışmıştık ama sanal ortamdan,her gece muhabbet ederdik,bir süre sonra cameralar açıldı,daha sonra telefonlar veriildi derken bu şekilde 4 yılı tükettik.

benim anlamadığım şey şu;gayet normal başlayan ilişkilerimde de,hatta daha doğrusu bana yalvar yakan ilanı aşklar eden insanlarında bir süre sonra telime bile cevap vermemesi ve beni inandırarak yarım bırakmaları beni üzen.sebep yok hiçbir zaman ve her ne kadar sorgulasam da bulamıyorum...

durum biraz garıp geldı bana.ilişkiniz telde basladı telde sürdü.uzun zaman sonra buluştunuz sizi begenmedi bıdaha da aramadı.öylemi.nedenki her ilişkiniz boyle oluyo sizi gören neden vazgecıyor.bıraz karısık geldı canım olay..

evet uzaktan görüştük...bu istisnai bir durumdu tabiki,gayet normal başlayan ilişkilerimde böyle bitiyor.ne ben ne arkadaşlarım,dostlarım kimse anlamlandıramıyor bu durumu.inanın artık ne kimseyle görüşmek konuşmak,ne bir ilişkiye başlamak istiyorum.çünkü biliyorum ki bir gün o tel cevapsız kalacak.biliyorum ki bitecek.he pozitif düşün pozitif olsun derseniz,ben zaten hep öyle yapardım ama artık bittim.güvenip güvenip sarsılamktan tükendim.

bilmem içimden bir ses öyle söylüyordu,herhangi somut bir sebebi yoktu.o sadece hayalimde ki erkeğe çok yakındı,bense beni fiziğimden dolayı beğenmeyeceği düşüncesindeydim.arkadaşımın vesilesi ile tanışmıştık ama sanal ortamdan,her gece muhabbet ederdik,bir süre sonra cameralar açıldı,daha sonra telefonlar veriildi derken bu şekilde 4 yılı tükettik.

benim anlamadığım şey şu;gayet normal başlayan ilişkilerimde de,hatta daha doğrusu bana yalvar yakan ilanı aşklar eden insanlarında bir süre sonra telime bile cevap vermemesi ve beni inandırarak yarım bırakmaları beni üzen.sebep yok hiçbir zaman ve her ne kadar sorgulasam da bulamıyorum...

çünkü siz sürekli olumsuz düşünüyorsunuz ve etrafınıza da negatif enerjı yayıyorsunuz..o içinizdeki sese kulak vermeyin, ayrıca bir kişi sizi fiziksel özelliklerinizden dolayı terk ediyorsa varsın terk etsin yani, üzülmeye gerek bile yok..

çünkü siz sürekli olumsuz düşünüyorsunuz ve etrafınıza da negatif enerjı yayıyorsunuz..o içinizdeki sese kulak vermeyin, ayrıca bir kişi sizi fiziksel özelliklerinizden dolayı terk ediyorsa varsın terk etsin yani, üzülmeye gerek bile yok..

quantuma inanan ve benim kadar pozitif düşünen bir insan daha yoktur sanırım :) çirkin bir insan değilim kesinlikle,gayet güzel genç bir kızım,sadece kiloluyum.arkadaşlarıma ilişkilerimin bitme sebebi kesin budur artık dediğimde bana gülüyorlar.çünkü başka sebep bulamıyorum,olmuyor bilmiyorum,geriye bir tek bu kalıyor.sadece bu....

bazen gerçekten nefes alamadığımı hissediyorum,sanki biri kalbimi avuçlarının arasına almış var gücüyle sıkıyor,boğazımda bir düğüm,ben konuşamıyorum.

çünkü kimse bana "SEBEP" söylemiyor...

bazen öyle çıldırası bir noktaya geliyorum ki,keşke diyorum,keşke,imkanım olsaydı da,güzel allahıma gidip sorabilseydim "NEDEN" diye...

4 sene çok uzun bı zaman, nasıl dayanabıldınız bu kadar ?

çünkü birbirimizden hiçbir beklentimiz yoktu.düşünsenize,telefona her uzandığınızda her aradığınızda size her daim cevap verebilecek bir dostunuz var.kötü haberde alsam,iyi haberde,canımda sıkılsa mutlu da olsam ilk onu arardım,aynı şekilde o beni.birbirimize o kadar alışmıştık ki,artık arkadaşlık sözcükleri de yetersiz kalmaya başlamıştı.iki sevgili gibi konuşurduk.ama değildik.çünkü ayrı şehirlerdeydik.ilişki yaşamamız zordu.bilmiyorum inanın ki bilmiyorum sebebini...

Galiba sanaldan süren bir ilişkiymiş.
Karşılaştığınız gün de bitmiş.
Yanlış anlamayın,kırılmayın ama bence beğenmemiş sizi.
Eminim güzelsinizdir,çok güzelsinizdir ancak herkesin zevki aynı değil işte...

seni beğenmediğini düşünüyorsun ama kameradan fln görmüş seni...
beğenmese hoşlanmasa o zamandan görüşmeyi kabul etmezdi yada irtibatı keserdi...
yüzyüze gelince ne değişti anlamadım ben...

onun amacı konuşmak vakit geçirmek,senin o anki arkadaşlığından faydalanmakmış..sohbetin hoş geliyordu demek..
içindeki sesleri de dinlemeli insan ama mantıklı da yaklaşmalı olaylara..insan bir süre sonra merak ediyor..
ki 2,5 saatlik bir mesafe varmış aranızda..nasıl görüşmek istememeni içindeki sese bağlarsın ki? başta kabul ediyorsun işte her şeyi sen..

evli mi değil mi,nişanlı mı...yani ne kadar telefonda yada kamerada görüşürsen görüş yüz yüze gelmeden emin olamazsın, ben de yaşadım bunu..
aylarca bunun savaşı verdim.emin oldum..ilk seni görmek istiyorum geleceğim oraya dedikten sonra düşündüm..km lerce mesafeyi boş yere gelsin istemedim..
ne zamanki emin oldum duygularımdan geldi..şimdi bile körü körüne bağlanmış değilim.tayinini bekliyorum,daha yakından tanımak istiyorum..hayatımızı bizim seçimlerimiz.

sen mantıksal hatalar yapmaya devam ettiğin müddetçe yıkılırsın üzgünüm..:50:

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı ınsanlar herzaman sanslı olmaz. yasadıkların benım yasadıklarıma benzıyor. bır yıl boyle uzaktan yasamıstık. tam bulusma zamanını ayarladıgımız hafta ayrıldık. zaman zaman o yıl ıcerısınde de ayrılıklar yasamıstık zaman zaman dost kaldık zaman zaman basladık bırbırımızı sevdık ama bu bır gercek. kımse ıcın yapmayacagım fedakarlıkları yaptım ona asıktım o da cok sevdı ask degıldı belkı o ama cok sevdı bılıyorum ama nıye ayrıldık dersen kımse senın kadar benı sevmeyecek bılıyorum ama oyle buyuk darbeler aldım kı dedı sevmeyı bıle yenıden senınle ogrendım on yıl gectıkten sonra sevebıldım. kadınlara deger vermedıgım bır anda cıktın sen dedı. o on yılda ben cok degıstım dedı sevsem de bırını ıcımde kın dolu ofke dolu bır adam kaldı senı ıncıtmekten korkuyorum dedı kendıme guvenmıyorum dedı kadınlara sadece et olarak baktım yıllarca dedı ıcımdekı acıyı unutmak ıcın dedı. sen cıktın bır anda. sevdım ama sevmeyı unutalı okadar zaman oldu kı bunu becerememekten korkuyorum dedı. kadınları et parcası olarak gordugum ıcın hadı senden daha guzelını gorunce bakarsam dedı, hoslanırsam dedı. senı ıncıtırsem sana layık olamazsam dedı. olur mu olmaz mı dıye dusunurken senı yanımda suruklesem en buyuk kotulugu yapmıs olurum sana dedı. sen oyle bır kızsın kı dedı sevdıgınden daha cok sevılmesı gereken bırısısın dedı. ben senı cok sevdım ama senın kadar sevmedım senın kadar sevmem ımkansız gıbı gorunuyor benım ıcın en degerlı ınsansın sevgımle verecegım bır dakıkalık mutlululuk kadar, karsılıgını veremeyecegım sevgımle omur boyu uzerım ben bunu ıstemıyorum kendımı senden mahrum etmeyı bıle goze aldım senı uzmekten korktugum ıcın dıyerek ayrıldık.

senı kamerada gormus. begenmeseydı bunu bellı ederdı ya da okadar surdurmezdı. senın ılgın konusmaların 4 yıl boyunca nekadar onu mutlu etse de alıskanlık yapan bır erkek karakterınde bıle olsa, sendne uzaklasır ve baska bırıne yonelırdı yanı 4 yıl devam ettırmezdı ıster arkadas ıster sevgılı olarak gorusmelerınızı. bence onemlı bır sebep olmalı ?

kendıne suclama. ben de daıma kılolu bırı oldum ama ınan sevılmedıgım kadar sevıldıgım zamanlar da oldu hatta oyle asık olan kısıler oldu ki. ılk opucugunuzu hatırlıyor musunuz konusunda anlattım ılk sevgılımı. en cırkın halımde benı yıllarca seven yakısıklı bır cocuktu. kendıne acıma yok cırkınım yok kıloluyum deme. bazı ınsanlar ılıskı ask konusunda cok zorluk cekıyor bu bır sans meselesı ve herzaman boyle gıdıcegını de dusunme. kaderın degıstıgı gunler oluyor. bosuna konusmuyorum tecrube ettıgım ıcın dıyorum bunları

öncelikle herkese teşekkürler...

toplu bir cevap yazayım...
camerada benim sadece suratımı görmedi,biz artık öyle görüşüyorduk ki,ne biliyim cam dururdu ben ayağa kalkardım ederdim boylu boyunca görürdü.hiç bir zaman beni farklı görmesini istemedim.kimi zaman özel bir yere gideceğim vakit giyindiğimde cam açar,ona fikrini sorardım,ki zaten benim kilolu olduğumu biliyordu.

nişanlı mı,evli mi derken de,bu 4 yıl içerisinde onunda ilişkisi olmuştu benim de ve biz birbirimize bunları anlatırdık,fikir alışverişi yapardık birbirimizle.çünkü dediğim gibi aslında sevgili olma niyetimiz yoktu bizim,olay sonra sonra farklı şekilde değişti.

buluştuğumuzda saatlerce muhabbet ettik,ben birşey anlatırken pür dikkat gözlerimin içine bakarak dinliyordu,öptü sarıldı,seni iyi ki gördüm diyerek beni taksiye bindirdi,3 gün sonrası için kendisi buluşalım teklifini etti.eve gidince bana haber ver dedi,eve gittim mesaj attım tamam bebegimmmm yazdı.o gecesini arkadaşlarıyla geçireceği için rahatsız etmedim.ertesi gün de napiosun ne ediosun dedi,ama buluşamayacağımızı,eğitim eklediklerini söyledi (bankaya girdi şuan eğitim alıyor ist.da) tamam dedim.özledim dedim cevap vermedi,ki normalde hep bunun üstüne yanıt verirdi.ertesi gün tekrar döndü bana ben unuttum tabi önemsemedim cevap vermemesini.dün gece yine bir iki kelime yazıştık,bebeğimm aşkım diyor bana ama,ben masus tekrar özledim seni yazdım yine tak kesildi.en sonunda tamam sen bilirsin bir daha söylemiycem bir daha da rahatsız etmiycem dedim.çünkü her ne kadar konuşsakta bilmiyorum şizofreniye mi bağladım eskiye göre daha soğuk gibi geldi bana.

bu sabah yazmış bana tekrar,tatlım hayırdır neden öyle vedalar yazdın gece diye,cevap vermedim,ondan da daha ses çıkmadı.

biz buarada telden whatsapp programından yazışıoruz.o programda ne zaman girdiğini ne yaptığını görebiliyorsunuz.online olmasına rağmen bana cevap vermemişti dün gece.

dediğim gibi olayın temeli aslında neden ilişkilerimin bittiği...sadece bu olay değil yani.
ayrıca söylediğim gibi de kesinlikle çirkin değilim,açık söylemek gerekirse bebek yüzlü derler,giyim tarzım,şeklim şemalim çok hoştur beğenilirim her zaman her yerde.ama hiçbir zaman bunun havasına girmedim.bir kusurum var ki o da kilolarım,ki o da çok aşırı değil.belki bilmiyorum ben kendim mi kilolarımdan rahatsız olduğum için bunu kafama takıp kesin sebep budur diyorum bilmiyorum.

bunları yazarken ne kadar psikolojimin bozuk olduğunun farkındayım...

mesela geçen sene bir çocuk bana aşık oldu,ben istemedim ama o çok ısrarcıydı.en sonunda iyi tamam dedim ve başladık.öyle ki beni yanağımdan ilk öptüğünde gereksiz yere bir heyecanla kıpkırmızı olmuştum.tabi onun çok hoşuna gitmişti.ama alt tarafı yanaktan bir öpücük.aşık oldum demek diyemem ama demek ki çok yoğun şeyler hissettim.derken zaman geldi geçti,beni deli gibi arayan üzerime titreyen adam,evlilik planları yapan adam çok kısa bir süre sonra klasik bir yalanla sen benden daha layıksın yalanıyla benden ayrıldı.

inanın ilişkilerimde ne en ufak bir yalan söylerim,ne kıskançlık yapıp onun hayatını zindan ederim,ne saygımda kusur ederim.bir çok şeyi karşımda ki söylemeden düşünür ve yaparım,şuraya buraya gitme onla bunla görüşme demesine gerek kalmaz karşındakinin.

e muhabbetimi çok severler önce,her yola gelen bir insanım,benden sıkılma ihtimalleri de en son düşünülecek durum.e ne kaldı geriye ? ben ve arkadaşlarım bunu düşünmekten ve çözememekten manyak olduk.

yada benim kısmetim bambaşka bir insan,allah beni hayırsız işlerden koruyor.geriye artık başka bir ihtimal kalmıyor :14:

Belki de senin düşündüğün gibidir canım. Kısmetin başka bir yerde ve sen daha fazla üzülmeyesin diye olmuyor. Allah gönlüne göre versin.

Back
X