Her şey mi Ters Gider?

Cledyana

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
7.391
33.360
Moralim öyle bozuk ki öyle doluyum ki... :KK43:
Aylardır beklediğim Öyp'den ses seda yok. Tam ben atanacağım bir de alan sınavı getirdiler. Günlerdir bekliyorum ne olacağı belli değil. Bölümüme kadro açılacak mı o bile belli değil. Ders çalışmam lazım çalışamıyorum.
Hoşlandığım adamla iki ay konuştuk. Tam güzel bir ilişkimiz olacak diyordum olmadı. Aramıyor,sormuyor. Askerliğini öne sürdü. Olursa askerden sonra olsun dedi. Ona da bi anlam veremedim.
Biraz değişiklik olsun saçlarıma biraz şekil gelsin diye kuaföre gittim. Upuzun saçlarımı rezil etti resmen. Kısacık saçla eve döndüm. Uçlarından biraz,çok kısalmasın deyince tersini mi anlıyorlar nedir.
Şimdi oturdum hepsine birden ağlıyorum resmen. :KK43:
İçimi dökeyim bari birazcık rahatlarım.

Moralim öyle bozuk ki öyle doluyum ki... :KK43:
Aylardır beklediğim Öyp'den ses seda yok. Tam ben atanacağım bir de alan sınavı getirdiler. Günlerdir bekliyorum ne olacağı belli değil. Bölümüme kadro açılacak mı o bile belli değil. Ders çalışmam lazım çalışamıyorum.
Hoşlandığım adamla iki ay konuştuk. Tam güzel bir ilişkimiz olacak diyordum olmadı. Aramıyor,sormuyor. Askerliğini öne sürdü. Olursa askerden sonra olsun dedi. Ona da bi anlam veremedim.
Biraz değişiklik olsun saçlarıma biraz şekil gelsin diye kuaföre gittim. Upuzun saçlarımı rezil etti resmen. Kısacık saçla eve döndüm. Uçlarından biraz,çok kısalmasın deyince tersini mi anlıyorlar nedir.
Şimdi oturdum hepsine birden ağlıyorum resmen. :KK43:
İçimi dökeyim bari birazcık rahatlarım.
cnm merhaba ya her erkek oyle mesela bnm arkadasmn sevgliside askerdeydi dmski askerdn gelnce nsanlanlm askerdn gelms nisanlanmslar askerdn snra sorumluluklari bitiyor engel kalmiyor bu yondende dusunen cok skma canini. bde kuafrlere guvenme aynen ucundan kesin deriz kokunu keserler hepsi ayni anam bdha herlde kisa kesn demek.lazm tersini anliyorlar ya.

Umarım öyle olur cnm sağol.
Bu saçlar ne zaman uzar diye oturdum düşünüyorum resmen.

Lan Cledyana sen daha hayatın acılarının tadına varamamışskn :) Acıya teslim ol derim. Ben de iş açısından b.ka battım berbat durumdayım ammaaaa geçecek düzelecek diyip pozitif durmaya çalışmalıyız derim.
Ayyyy annem gibi tontoş biri yaa resmen. Daha bunlar ne ki kızım azıcık dirayetli ol der hep. Ama ben takıntılı biriyim işte.
Ne diyelim Allah daha büyük acı yaşatmasın be güzelim :)

Güzel düşün.. hepsi geçecek.. Çok yakında güzel bir işin olur.. Hoslandigin adam senden zaman istemiş çok mu?? Haklı da.. Askerlik psikolojisi daha da b.ka battı şu sıralar.. belliki o da tedirgin bu ara..
hele bi hayatını düzene sok da.. saç dediğin de 1-2 haftaya kalmaz uzar gider.. mutlu mesut devam edersin..
Hassas donemindesin anlaşılan.. olur öyle şeyler..

sacina bagli cnm ama.hemen uzamaz tabi skma canini sacin canlanms olur fenami:)
Hızlı uzar normalde de bakalım nasıl olacak. :KK43:
toplu ağlama seansı mı yapsak napsak pfff :cry:
valla çok mantıklı tıplaşın gelin bacım :)
bu ara venüs retrosu var belırsızlıkler el atılan işlerde sonuca ulaşamama durumları bu sebepten uzmeyın kendınızı:KK51:
Aaa öyle miymiş her şey de beni bulur zaten :)

Güzel düşün.. hepsi geçecek.. Çok yakında güzel bir işin olur.. Hoslandigin adam senden zaman istemiş çok mu?? Haklı da.. Askerlik psikolojisi daha da b.ka battı şu sıralar.. belliki o da tedirgin bu ara..
hele bi hayatını düzene sok da.. saç dediğin de 1-2 haftaya kalmaz uzar gider.. mutlu mesut devam edersin..
Hassas donemindesin anlaşılan.. olur öyle şeyler..
Sağol canım yaa. İnşallah tez zamanda düzelir her şey.
Asker benden bilerek uzak durmaya çalışıyor gibime geliyor. Ben de inanıyorum askerlikten dolayıdır o yüzden böyle davranıyordur diyorum ama sonuç mutsuzum işte.

Okurken acaba reel hayattaki arkadaşım mısın diye bir şüpheye düştüm, ama yaştan dolayı şüphem kalktı eheh.
Arkadaşım da aynen şu sıralar Öyp için bekliyor, sevgilisiyle sorunları var ve inanmayacaksın ama uzun saçları kuaför tarafından katledildi.
Bu benzerliği niye söyledim, hepimiz hemen hemen aynı sorunları, problemleri yaşıyoruz ve sanki hiç geçmeyecekmiş gibi de kendimize acıyıp, ağlayıp depresif takılıyoruz filan. Bu zayıflığı sergilemek bir sonraki ayağa kalkış için şart bir nevi. Bu umutsuzluğu biraz yaşayıp acı çekeceksin ama sonra sen de biliyorsun ki küçücük bir destek, güzel bir an tekrar toparlanmana yardım edecek.
Yaşam koçu gibi yazdım asdfg. Ama cidden samimiyim, kendi yaşadığım sorunlar için de aynısını düşünüyorum. Ki şu an "her şey çok kötü" ifadesiyle evde dolaşıp, Niçe'nin kötümser bir cümlesini tişörte bastırıp giymeyi planlıyorum.

Okurken acaba reel hayattaki arkadaşım mısın diye bir şüpheye düştüm, ama yaştan dolayı şüphem kalktı eheh.
Arkadaşım da aynen şu sıralar Öyp için bekliyor, sevgilisiyle sorunları var ve inanmayacaksın ama uzun saçları kuaför tarafından katledildi.
Bu benzerliği niye söyledim, hepimiz hemen hemen aynı sorunları, problemleri yaşıyoruz ve sanki hiç geçmeyecekmiş gibi de kendimize acıyıp, ağlayıp depresif takılıyoruz filan. Bu zayıflığı sergilemek bir sonraki ayağa kalkış için şart bir nevi. Bu umutsuzluğu biraz yaşayıp acı çekeceksin ama sonra sen de biliyorsun ki küçücük bir destek, güzel bir an tekrar toparlanmana yardım edecek.
Yaşam koçu gibi yazdım asdfg. Ama cidden samimiyim, kendi yaşadığım sorunlar için de aynısını düşünüyorum. Ki şu an "her şey çok kötü" ifadesiyle evde dolaşıp, Niçe'nin kötümser bir cümlesini tişörte bastırıp giymeyi planlıyorum.
Yoksa sen benim kankam mısın yaa :KK70:
Hayatım boyunca hiç pozitif bir insan olamadım. En ufak bir şeyde de böyle altüst oluyorum işte.
Sağol cnm iyi geldi yorumun :)
Tişörtten bi tane de bana yaptır :KK70:

X