merhaba juli istanbula mı geldin kız
bende film arıom film seyretcem az soraaaaa :13:
ben butun gun evdeydm yalnız gezmeyi sevmiyorum eşim de işte bugun patlıcam simdikac saattir oyun oynuom
evet cnm izine çıktımmm
merhaba pinkişş
kaçmadım cnm geldim
ne izlicene karar verdin mi izle de guzelse bende izliyim
hoşgeldin tatlım.. ayrı kaldık bu aralar ya raslaşamadık bi.. :)
Hım evlisin demek kaç senelik? Ve kaç yaşındasın biraz kendinizi tanıtır mısınız
eğer izlemediysen ben sanaaa tavsiye edim bi fim nben çok beğendimmm
aşk geliorum demez
izlemedim canım tavsiyeni dikkate alıcamevim sensine gitmediysen eger a moment to remember ı izle cok guzel. evim sensin bu filmle aynı senaryoymus ona gidelim diye arastırıodum baktım o filmin cakması die yorum yapmıslar o yuzden gitmedm aynı seyleri izlemeye gerek yok
sorma cnm yaa gelince ben online olursam beğen bütonuna tıkla koşar adımlarla gelirim ben
tanıtırım tabiii25 yasındayım bi bucuk yıllık evliyim calısmıyorum su sıralar iş arıorum bi kac basvuru yaptım simdi de kurs arastırıom sen tanıt bakalım kac yasındasın evli misin bekar mı
tamam öyle yaparım canım
bende iş arıyorum ya çok gıcık bir şey iş aramak
ben 26 yaşındayım işsizim dediğim gibi4 yıllık bi bölüm bitirdim ama sevemedim o mesleği şimdi 2 senelik adalet okuyorum o bitinceye kadarda geçici işler yapmaya çalışıcam bakalım bi iş bulabilirsem.. bitincede o bölümden kpssye giricem seneye yani.. soracımaa bide bekarım evde kaldım ben
evim sensine erkek arkadaşıml daha çıktığı hafta gitmiştik cnmmmben beğendimmm ve hatta ağladım bile
hiç de bile neden evde kalasınbiz seninle aşktan yna biraz talihsiziz o kadar
incir reeçelide güzel sora prensesin uykuu çağan ırmak filmi bunlarıda izle benceo zaman dediğim filmi izlemene gerek yok canım bende a moment to remember da cok aglamıstım
piştttttttttttttttHoooopppp
Kız 26 yaşındayım bir aday bile yok kaldım tabi ananem geçende bana diyorki bir an önce bul birini kalık olursun yoksa
tamam öyle yaparım canım
bende iş arıyorum ya çok gıcık bir şey iş aramak
ben 26 yaşındayım işsizim dediğim gibi4 yıllık bi bölüm bitirdim ama sevemedim o mesleği şimdi 2 senelik adalet okuyorum o bitinceye kadarda geçici işler yapmaya çalışıcam bakalım bi iş bulabilirsem.. bitincede o bölümden kpssye giricem seneye yani.. soracımaa bide bekarım evde kaldım ben
kaluk mu ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?