Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Hım evlisin demek kaç senelik? Ve kaç yaşındasın biraz kendinizi tanıtır mısınız

tanıtırım tabiii 25 yasındayım bi bucuk yıllık evliyim calısmıyorum su sıralar iş arıorum bi kac basvuru yaptım simdi de kurs arastırıom sen tanıt bakalım kac yasındasın evli misin bekar mı

eğer izlemediysen ben sanaaa tavsiye edim bi fim nben çok beğendimmm

aşk geliorum demez

izlemedim canım tavsiyeni dikkate alıcam evim sensine gitmediysen eger a moment to remember ı izle cok guzel. evim sensin bu filmle aynı senaryoymus ona gidelim diye arastırıodum baktım o filmin cakması die yorum yapmıslar o yuzden gitmedm aynı seyleri izlemeye gerek yok

evim sensine erkek arkadaşıml daha çıktığı hafta gitmiştik cnmmm ben beğendimmm ve hatta ağladım bile

sorma cnm yaa gelince ben online olursam beğen bütonuna tıkla koşar adımlarla gelirim ben

tamam öyle yaparım canım

tanıtırım tabiii 25 yasındayım bi bucuk yıllık evliyim calısmıyorum su sıralar iş arıorum bi kac basvuru yaptım simdi de kurs arastırıom sen tanıt bakalım kac yasındasın evli misin bekar mı

bende iş arıyorum ya çok gıcık bir şey iş aramak
ben 26 yaşındayım işsizim dediğim gibi 4 yıllık bi bölüm bitirdim ama sevemedim o mesleği şimdi 2 senelik adalet okuyorum o bitinceye kadarda geçici işler yapmaya çalışıcam bakalım bi iş bulabilirsem.. bitincede o bölümden kpssye giricem seneye yani.. soracımaa bide bekarım evde kaldım ben

hiç de bile neden evde kalasın biz seninle aşktan yna biraz talihsiziz o kadar

ayy sorma netten basvuru yapıom onda da donen yok hic bi kişi aradı sadece ondan da bişi cıkmadı cok sıkıcı bi durum eee bi damat adayı yok mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…