Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Mrb kızlarrr :)) Ben geldim

Ve size katılıyorum kimseye hak ettiğinden fazla değer vermiceksin

demi müdürecim çok haklısın vallaaaa sevdiceklerimize bile hak ettiğinden çok değer vermememiz gerek bence çok değer kendi değerimizi kaybettirio

sevdiklerimiz sevildiklerimiz başka ama bazen onlar için bile yeri geliyo oyle davranmak lazım

ayrı fln değil cnmm bence çok değer verdi mi çok sevgimi belli ettimi çok kendilerine güveniolar bu bensiz yapamaz havalarına giriolar onlarda

bazı insanlara değerinden fazla değer vermemek gerekmiş bir kere daha anladım nermincim
olsun kuşum buda bi tecrübe oldu sana, bi daha aynısını yapmazsn
Mrb kızlarrr :)) Ben geldim

Ve size katılıyorum kimseye hak ettiğinden fazla değer vermiceksin

selam müdürecim bi laf var ya klasik ama çok doğru
Bir insana gereğnden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin yada kendini mahvedersin

maksat ayrılma değil zaten ayrılık olmuo ama o şekilde davranıolar

Ben zamanında bu konuyla ilgili o kadar çok üzüldüm ki o yüzden seni çok iyi anlıyorum

Sonra saldım kendi istediğimi kendi hayatımı yaşıyorum artık o nasıl olsa her daim orda diyomiyo ayrılık olmasa da sinirini bozup arada canını sıkarım yanii :) Herşey beyefendinin hoşuna gidecek şekilde olacak değil hep o rahatlıkla mutlu olamazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…