noldu kiiiii öleeee
çok üzülüorum böle durulmarda ama insanlara alaka yaramıo umrumdaa olmadan davransam dahaiyi olcak aman canı cehenneme
fazla alaka ilgi bazi insanlara gerçekten yaramıo, şımarıyolar hemen, adamına göre muamele en güzeli kuşum
Mrb kızlarrr :)) Ben geldim
Ve size katılıyorum kimseye hak ettiğinden fazla değer vermiceksin
demi müdürecim çok haklısın vallaaaa sevdiceklerimize bile hak ettiğinden çok değer vermememiz gerek bence çok değer kendi değerimizi kaybettirio
sevdiklerimiz sevildiklerimiz başka ama bazen onlar için bile yeri geliyo oyle davranmak lazım
iyi ki varsın cnm
olsun kuşum buda bi tecrübe oldu sana, bi daha aynısını yapmazsnbazı insanlara değerinden fazla değer vermemek gerekmiş bir kere daha anladım nermincim
Mrb kızlarrr :)) Ben geldim
Ve size katılıyorum kimseye hak ettiğinden fazla değer vermiceksin
ayrı fln değil cnmm bence çok değer verdi mi çok sevgimi belli ettimi çok kendilerine güveniolar bu bensiz yapamaz havalarına giriolar onlarda
Sende iyiki varsın kuş
Bu arada kullanıcı adımı değiştiriyorum
Haaa o konuya gelince oyle tabiii Bizim LeVo da oyle ama oda beni bırakamaz :) Sıkıyosa bi denesinn
olsun kuşum buda bi tecrübe oldu sana, bi daha aynısını yapmazsn
olsun kuşum buda bi tecrübe oldu sana, bi daha aynısını yapmazsn
selam müdürecimbi laf var ya klasik ama çok doğru
Bir insana gereğnden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin yada kendini mahvedersin
maksat ayrılma değil zaten ayrılık olmuo ama o şekilde davranıolar
erkekler içinde geçerli canım hemen şımarıp havaya giriolar vallabana iyi bir ders oldu cnm hem de çok iyi bir ders
Mrbb canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?