Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Herkese mutlu akşamlar kızlaarrr ben gellddiiimmmtabii her zamanki gibi akşam geldim ama siz yoksunuz.

Kusura bakmayın canlarım farkındayım gündüz muhabbetlerinize katılamıyorum ama beni de böyle idare edin,transfere kadar sanırım böyle devam edecek.Sürekli ya misafirim geliyor ya da ben bir yere gidiyorum,bugün halamlarda toplandık,haftasonu da eşimin teyzesinin kızı ve eşi ve onların kızı ve eşi ve çocukları gelecek,şimdiden ne yapsam pişirsem diye hesap kitap işine girdim.

Sizler nasılsınız,geçmişi uzun uzun okuyamadım ama etiketleme ve alıntılara cevap vereyim,lütfen sizlerde neler oldu neler bitti yazın,sakın sizi ihmal ediyorum gibi düşünmeyin canlarım,hepiniz aklımda yüreğimdesiniz

Hayır Ebruşum yok,babam gitmiş sadece ve sonra annem ve abimleride almış,ben orada doğdum ama okul için Türkiyeye göndermiş babam sonra.Zaten daha sonrada temelli dönüş yapmışlar.
Sağol canım,geçti gitti bile,sadece bacağımda derin olmayacak şekilde 2 kesik var o kadar,o da geçer zaten,küçükken badem ve incir ağaçlarının tepesinde az gezinmedim ben alışığım böyle yara berelere birşey olmazİşte temizlik yapayım diye çıkmıştım halıyla beraber sandalye kaydı.
Transfer tarihim hemen adet sonrası canım,ne zaman adet olursam artık,eğer geçen ay aldığım ilaçlar etkilemezse muhtemelen 10 mayıs civarı adet olurum canım.

Amin canım,çok sağol kuzum,Allah razı olsun.
Kızlar bıze yaz tatılı onerısı varmı acaba
otel bılgısı ?
Ozellıkle yamukprenses 'ten ıstıyorum sanırım o antalyadaydı
Evet Antalyalıyım,nasıl bir otel istersiniz canım ve hangi aylar için düşünüyorsunuz,ben hem Alanya,hem Belek hem de Side Kumköy tarafındaki otellere gittim ve şunu diyebilirim ki en kaliteli oteller Belek otelleri,kaliteli bir tatil yapmak istiyorsan Belek tarafını tavsiye ederim canım ve otel ismi istersen de bizim sürekli gidip memnun kaldığımız Xanadu Belek Otel var,orayı bir de Limak Atlantisi tavsiye edebilirim.Eğer çok önemli değil dersen Side Kumköy otellerine de bakabilirsin ama bir belek otelleri kadar profosyenel değiller unutma.Alanya otellerini hiçbir şekilde tavsiye etmem.

Sadece otel için gelecekseniz Belek tarafı derim ama yok otel önemli değil biz zaten gezeceğiz otele akşamdan akşama gireceğiz dersen Belek tarafını değil aksine gezme tozma için Alanya tarafını tavsiye ederim.Otel tavsiyesi istersen Alanya içinde isim verebilirim.

Son düzenleme:
Valla kızı yıkadım mutfağı topladım babasının yanına postaladım.ayaklarımı uzattım kösem izliyorum canım.. Babasıda uyutsun artık sen ne yapıyorsun canım?
Ohhh senden rahatı yok miss,birde keyif kahvesi yapsaydın kendine.
Uyutsun tabii sen annesiysen o da babasıBen de uzattım ayaklarımı açtım müziği buraya girdim,eşim yattı,çok erken yatıyor o.Haftasonu misafirlerim gelecek onlar için yeme içme gezme planı yapacağım Leylacığım,ne pişircem ben ya onu düşünüyorum.Sen nasılsın canım,test günün ne zaman?

Survivor izliyorum bende
Sen napiyorsun yamugum prensesim
Survivoru belki 4 senedir izlemiyorum desem inanırmısın Alpim,eskiden sadece cumartesi pazar yayınlanırdı keyif alırdım,onun için özel masa bile kurardım izlerken yemek için ama şimdi bıraktım artık.

Hala tavuk kıvamındamısın Alpi,tünedin mi yumurtaların üstüneAyyy canım benim ya inşaallah Leylamın da seninde bu ay müjdeli haberlerini alırız,sonra sıra bizde

Kızı uyutamamış gene ben uyuttum. Ne varsa yine analarda var canım valla bazen bende ne pişirsemin derdine düşüyorum.et yemeği yap en güzeli.. Yarın yada öbür gün yaparım inşallah gülüm ♥

Bizlerde senin güzel haberlerini böyle heyecanla bekleyecez inşallah serapcım.kalbi temiz, gönlü güzel arkadaşım benim

Canim izleyecek birsey yok ki mecburen izliyoruz bizde :-/
Evet tavugum hala civcivleri sicak tutmaya calisiyorum ya yumurta olarak kalacak yada civciv cikacak bakalim nasip

Canim izleyecek birsey yok ki mecburen izliyoruz bizde :-/
Evet tavugum hala civcivleri sicak tutmaya calisiyorum ya yumurta olarak kalacak yada civciv cikacak bakalim nasip
Hiç sormaa bende bakıyorum survivora..bakalım kim kazaniyor

İnsaAllah canım heyecanla bekliyoruz sonuçları güzel haberlerinizi..

Günaydınn kızlarrr
Bu sabah kahvaltıdan once tartıldım ve hayatımda ılk defa 59 kg gordum
şoklandım
hemen spora fılan baslayıp aldıgım kıloları vermem lazım

Günaydın canım
bız cocuktan oturu malesef gezemıyoruz tozamıyoruz o sebeble otelden cıktıgımız zamanlar sayılıdır bızım ıcın . Belek tarafına bakıyorum aklımda olan alva donna ama gecen sene gıttımız bellıs deluxe'te cok guzeldı . aıle odalarında kalıyoruz kendı havuzu olan ama bu sene erken rez. kacırdık fıyatlar almıs basını gıtmıs gıbı duruyor.
senın dedıgın otele hemen bakacagım sımdı

herkese günaydınn tatil planımı yapılıyor:)

günaydın kızlar...ben bugün güne mide bulantılarıyla başladım...birde baş ağrısı işe zor geldim valla...test yapacaktım yapamadım...artık yarına kaldı...inşallah bulantılarım boşa çıkmaz...kusma derecesindeydim sabah yani...kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…