günaydın kızlar...ben bugün güne mide bulantılarıyla başladım...birde baş ağrısı işe zor geldim valla...test yapacaktım yapamadım...artık yarına kaldı...inşallah bulantılarım boşa çıkmaz...kusma derecesindeydim sabah yani...kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün...
Vuvvv çok heyecanlı ..hadi bakalım canım benim güzel haberler gelecek insaAllajgünaydın kızlar...ben bugün güne mide bulantılarıyla başladım...birde baş ağrısı işe zor geldim valla...test yapacaktım yapamadım...artık yarına kaldı...inşallah bulantılarım boşa çıkmaz...kusma derecesindeydim sabah yani...kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün...
Bende varım... Selam olsun canımgünaydınnn sonucu negatif olup umudunu yitirmeyenleree
LEYLA ABLAM SENİN BU MİDE NE OLACAK BÖLE YAHU İNŞALLAH BU SEFER DOĞRU ŞEY İÇİN BULANMIŞTIR VE MELEĞİN YOLDADIR:)günaydın kızlar...ben bugün güne mide bulantılarıyla başladım...birde baş ağrısı işe zor geldim valla...test yapacaktım yapamadım...artık yarına kaldı...inşallah bulantılarım boşa çıkmaz...kusma derecesindeydim sabah yani...kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün...
Valla abla sabah 6.30 gibi kalktım direk topiğe baktım belki sen yazmışsındır diye valla hüsrana uğradım bence şu an bile yapsan çıkar ha 29 ha 30günaydın kızlar...ben bugün güne mide bulantılarıyla başladım...birde baş ağrısı işe zor geldim valla...test yapacaktım yapamadım...artık yarına kaldı...inşallah bulantılarım boşa çıkmaz...kusma derecesindeydim sabah yani...kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün...
günaydın kızlar...ben bugün güne mide bulantılarıyla başladım...birde baş ağrısı işe zor geldim valla...test yapacaktım yapamadım...artık yarına kaldı...inşallah bulantılarım boşa çıkmaz...kusma derecesindeydim sabah yani...kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün...
inşallah boşa çıkarmaz rabbim mutlu haberle yüzünü güldürürgünaydın kızlar...ben bugün güne mide bulantılarıyla başladım...birde baş ağrısı işe zor geldim valla...test yapacaktım yapamadım...artık yarına kaldı...inşallah bulantılarım boşa çıkmaz...kusma derecesindeydim sabah yani...kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün...
geçmiş olsun canım ya zor temizlik işleri yap yap bitmek bilmiyorGünaydın kızlarr ben bugün de işe gidemedim çünkü dün kabahat işledimperdeleri fln yıkıyodum düm camları da sildim sanırım biraz yorunca belimi en son balkon yıkarken belim kitlendi iki büklüm kaldım
amin canım inşallah...hakkımızda hayırlısı olsun...oo hadı hayırlı haberlerrr olsun inşallah yapsana bi testttt
aminnnnnnnn inşallah gülüm...Vuvvv çok heyecanlı ..hadi bakalım canım benim güzel haberler gelecek insaAllaj
amin semacım ya..inşallah bu sefer doğru olsun istiyorum yani...LEYLA ABLAM SENİN BU MİDE NE OLACAK BÖLE YAHU İNŞALLAH BU SEFER DOĞRU ŞEY İÇİN BULANMIŞTIR VE MELEĞİN YOLDADIR:)
sabah çok kötüydüm ebrucum gerçekten ..yoksa yapma niyetim vardı ...hala düzelemedim gerçide...Valla abla sabah 6.30 gibi kalktım direk topiğe baktım belki sen yazmışsındır diye valla hüsrana uğradım bence şu an bile yapsan çıkar ha 29 ha 30
test yok canım yanımda iş yerindeyim...anca akşam gidince...Günaydın kızlar :)
Leylacım illa ilk idrarla yapmak zorunda değilsin ya iş yerinde yap gitsin :)
aminnnnnnnnn dilekcim inşallah gülüm....inşallah boşa çıkarmaz rabbim mutlu haberle yüzünü güldürür
Almanca biliyormusun peki ablacim?Hayır Ebruşum yok,babam gitmiş sadece ve sonra annem ve abimleride almış,ben orada doğdum ama okul için Türkiyeye göndermiş babam sonra.Zaten daha sonrada temelli dönüş yapmışlar.
Sağol canım,geçti gitti bile,sadece bacağımda derin olmayacak şekilde 2 kesik var o kadar,o da geçer zaten,küçükken badem ve incir ağaçlarının tepesinde az gezinmedim ben alışığım böyle yara berelere birşey olmazİşte temizlik yapayım diye çıkmıştım halıyla beraber sandalye kaydı.
Transfer tarihim hemen adet sonrası canım,ne zaman adet olursam artık,eğer geçen ay aldığım ilaçlar etkilemezse muhtemelen 10 mayıs civarı adet olurum canım.
Cok gecmis olsun canimGünaydın kızlarr ben bugün de işe gidemedim çünkü dün kabahat işledimperdeleri fln yıkıyodum düm camları da sildim sanırım biraz yorunca belimi en son balkon yıkarken belim kitlendi iki büklüm kaldım
Ooo haftaya AntalyaHayirli cumalar canlarim ♥
Almanca biliyormusun peki ablacim?
Bundan sonra öyle sandalye tepelerine cikma sen yinede :)
Hayirlisi olsun ablam, az kalmis heyecan artiyor :)
Bu arada sen antalyanin neresindesin abla? Haftaya bizde antalyadayiz, yagmur yagacakmis
Cok gecmis olsun caniminsallah cabuk gecer
Biraz erken gülüm ama baska türlü denk getiremedik, malum sonra ramazan geliyor.Ooo haftaya Antalya
Tatil icin erken degil mi ? Kac gun kalacaksiniz
Neyse artik seneye bebisinle gidersin tatileBiraz erken gülüm ama baska türlü denk getiremedik, malum sonra ramazan geliyor.
Antalyada 1 hafta kalacagiz akabinde 1 hafta istanbulgünesi görmeye gidiyorum
Hayirlisi gülüm, inan bunada sükrediyorum. Türkiyemin kokusunu icime cekmek yeter bana, denize girmesemde olur :)Neyse artik seneye bebisinle gidersin tatileDeniz zamani gidersiniz ..
Hava ruzgarli ve kapali bu aralar haftaya guzellesir insallah ..
Ohh son hafta valiz hazirligi baslasin
Plan cok da zaman ne gosterecek onu bilmiyoruzHayirlisi gülüm, inan bunada sükrediyorum. Türkiyemin kokusunu icime cekmek yeter bana, denize girmesemde olur :)
Sizin var mi tatil planiniz?
Hayirlisi olsun gülüm, melek gelsinde varsin tatil planlarinizi erteleyin ♥Plan cok da zaman ne gosterecek onu bilmiyoruz
Bizim yazlar baya dolu dolu geciyor iki ailede uzakta iki bayram kalan vakitte de biz kaciyoruz bi yerlere ..
Gecen yil mersine gittik coook guzeldi denizi daldik baliklar vardi
Bu senede agustos basi gibi planliyoruz bakalim kismet ..
Sen tr yi özlüyorsun bizde memleketimizin kokusunu özlüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?