Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Veson belli olmadı mı canım daha uyuyacam uyuyamadım

Kizlarrrr ben geldim sevincten kuduruyorum 5 yumurtadan 3u istenilen boyuta gelmiş çatlatma ignesi vermedi bugunden itibaren gun asiri iliski dedi .esimin sonucunuda senis gibi yorumladi Üroloji baksin birde dedi
Oh oh maşallah Gelsin artık bebişler Hadi bakalım başlasın pink lovenin çalışmaları

pink love canim siz evde dursaydiniz iyiydi bu donemde orda erkenden yatip erkenden kalkacaksin ama yumurtalar iyiymis kv evden gider belki

Veson canım 22 dua ile 12 ihlas ve fatiha okudum sana.inşallah bugün çok güzel haberler gelir doktordan canım

Amin bitanem

Ver numarasını bizde atalum kesin cevap verir ama bir daha seni hasta diye kabul eder mi bilemem
Asil senin yerine ben dayanamayip gidecegim simdi

12de paydos .. yeter artik gelsin sonuc son 15 dk .. hsg tatile denk gelir mi derken sonuclar tatile kalacak
yoğun demekki öğlen de tatil olunca hayırlı haberini alırız inşallah canım
Şimdi öğle arası gidecem yine kimse muhatap olmayacak çemkirmeyi de hiç beceremem el mahkum dr dan haber bekliyorum zırt pırt arayıp rahatsız da etmek istemiyorum Mesajı görünce inşallah döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…