Oh oh maşallahKizlarrrr ben geldimsevincten kuduruyorum 5 yumurtadan 3u istenilen boyuta gelmiş çatlatma ignesi vermedi bugunden itibaren gun asiri iliski dedi .esimin sonucunuda senis gibi yorumladi Üroloji baksin birde dedi
Dayanamadım Dr a mesaj attım cevap henüz gelmedi.(Veson belli olmadı mı canım daha uyuyacam uyuyamadım
Şimdi dayanamayacağım hastaneye gideceğimVesoooooooooooooooooooooon
Ver numarasını bizde atalum kesin cevap verir ama bir daha seni hasta diye kabul eder mi bilememDayanamadım Dr a mesaj attım cevap henüz gelmedi.(
Asil senin yerine ben dayanamayip gidecegim simdiŞimdi dayanamayacağım hastaneye gideceğim
12de paydos .. yeter artik gelsin sonuc son 15 dk .. hsg tatile denk gelir mi derken sonuclar tatile kalacakDayanamadım Dr a mesaj attım cevap henüz gelmedi.(
yoğun demekki öğlen de tatil olunca hayırlı haberini alırız inşallah canımDayanamadım Dr a mesaj attım cevap henüz gelmedi.(
Ben doktora msj atsam adam hic gormez cvp vermeyi birakDayanamadım Dr a mesaj attım cevap henüz gelmedi.(
Amin bitanem
Dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 21
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 21
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 21
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 40 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 21
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 26 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 21
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 30 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 20
- -> 08.11.: cornella -> mazeretli
- -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> bildirimde bulunmadi
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 163
Eksik: 150
Kumbara: 85
Kizlar @Sassenachen bildirim yapmadigi icin benim icin okuyacaklarini kumbaradan tamamladim. Bu tur ona sayi vermiyorum.
Allah razi olsun canim, cümlemizin insallah
Kuzum kac tane okudun?
Amin ecmain canimHayirli haberlerini bekliyorum...
Allah kabul etsin canim, sen kac okudun?
Agzina saglik canim
Agzina saglik LeylosumRabbim dilimizi duasiz birakmasin
Ver numarasını bizde atalum kesin cevap verir ama bir daha seni hasta diye kabul eder mi bilemem
Asil senin yerine ben dayanamayip gidecegim simdi
12de paydos .. yeter artik gelsin sonuc son 15 dk .. hsg tatile denk gelir mi derken sonuclar tatile kalacak
Şimdi öğle arası gidecem yine kimse muhatap olmayacak çemkirmeyi de hiç beceremem el mahkum dr dan haber bekliyorum zırt pırt arayıp rahatsız da etmek istemiyorum Mesajı görünce inşallah döneryoğun demekki öğlen de tatil olunca hayırlı haberini alırız inşallah canım
Ayyyy super bende duani okuyordum guzel haberden once yetistirdim .. Artmis bayagi1032
Allah hepinizden Razı olsun kızlar Rabbim sizlere de yaşatsın umarım herşey yoluna girecek
Kese gorunur bugun yarim gun degilse gitsene doktora .. igneye devam1032
Allah hepinizden Razı olsun kızlar Rabbim sizlere de yaşatsın umarım herşey yoluna girecek
Cuma kontrol yazmışKese gorunur bugun yarim gun degilse gitsene doktora .. igneye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?