Cok guzel artmiyor ama olsun belki igne ise yarar daha hizli artar .. normalde 2 kati olmasi lazim dimi321 543 ve 1032
AYYYYYYYYYYYYYY SÜPER HABERRRRRR CNM YAAA RABBİM TAMAMINA ERDİRSİNNNN ÇOK SEVİNDİM ÇOK RABBİM BİZEDE TATTIRSIN BU DUYGUYU1032
Allah hepinizden Razı olsun kızlar Rabbim sizlere de yaşatsın umarım herşey yoluna girecek
Cuma yine kan ister bizimde cilemiz yahu millet cizgiyi goruyor tamam diyor biz habire kan veriyoruz .. Duaya devam cuma gunu guzel gunCuma kontrol yazmış
Hayırlı olsun tuğbişim...darısı başımıza cnm..bizede dua et bol bol...1032
Allah hepinizden Razı olsun kızlar Rabbim sizlere de yaşatsın umarım herşey yoluna girecek
Allaha sükürler olsun, Rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmadi :) Geliyor kizinin kardesiiiii :)))1032
Ay cok sevindim Allah anali babali buyutsun kesenin icinde bebis de gozuksun ins. :)1032
Bana yüzde 66 artsa yeter Demişti mesajda Artış güzel Demiş bilemiyorum cnm ya inşallah herşey yoluna girerCok guzel artmiyor ama olsun belki igne ise yarar daha hizli artar .. normalde 2 kati olmasi lazim dimi
Aminnn cnm inşallah kalp atışlarını duyup sağlıkla kucağıma almak da kısmet olur darısı da siz isteyenlere inşallahAYYYYYYYYYYYYYY SÜPER HABERRRRRR CNM YAAA RABBİM TAMAMINA ERDİRSİNNNN ÇOK SEVİNDİM ÇOK RABBİM BİZEDE TATTIRSIN BU DUYGUYU
Usg Yazmış umarım o ilk muayenede gördüğü şey yavaş yavaş küçülüyordur haberdar ederim sizleriCuma yine kan ister bizimde cilemiz yahu millet cizgiyi goruyor tamam diyor biz habire kan veriyoruz .. Duaya devam cuma gunu guzel gun
Canım gözün aydın sevindim valla. :)321 543 ve 1032
Her zaman cnm saol inşallah sıra ile sizden de güzel haberler alırız dualarınızı benden eksik etmeyin henüz herşey bitmiş değilHayırlı olsun tuğbişim...darısı başımıza cnm..bizede dua et bol bol...
Allah hepinizden Razı olsun iyiki sizleri tanıdım313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 26
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 25 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 26
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 26
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 40 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes -> -
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 26 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 30 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 26
- -> 07.11.: cornella -> mazeretli
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> bildirimde bulunmadi
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 209
Eksik: 104
Kumbara: 85
Allaha sükürler olsun, Rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmadi :) Geliyor kizinin kardesiiiii :)))
Canim öyle seviniyorum ki senin adina :) Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Allah büyüktür...o kadar olduya canım inşallah kesede dolmuştur...Her zaman cnm saol inşallah sıra ile sizden de güzel haberler alırız dualarınızı benden eksik etmeyin henüz herşey bitmiş değil
Bugün 32. Gün sanırım hepsine denk geldi çünkü Meryem Sûresine başladığımızdan beri regl olmadımVeson kenzül ars okurken hamile kaldin degil mi canim?
Inşallah cnmAllah büyüktür...o kadar olduya canım inşallah kesede dolmuştur...
Âmin cnm darısı siz isteyenlereAy cok sevindim Allah anali babali buyutsun kesenin icinde bebis de gozuksun ins. :)
Saol cnm darısı sanaCanım gözün aydın sevindim valla. :)
Bugün 32. Gün sanırım hepsine denk geldi çünkü Meryem Sûresine başladığımızdan beri regl olmadım
Amin inşallahSaol cnm darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?