Insallahhh insallahhOh oh maşallahGelsin artık bebişler Hadi bakalım başlasın pink lovenin çalışmaları
Yok kiz erken kalkmiykruz bende tatil yapmis oluyorumpink love canim siz evde dursaydiniz iyiydi bu donemde orda erkenden yatip erkenden kalkacaksin ama yumurtalar iyiymis kv evden gider belki
Maşallah1032
Allah hepinizden Razı olsun kızlar Rabbim sizlere de yaşatsın umarım herşey yoluna girecek
1032
Allah hepinizden Razı olsun kızlar Rabbim sizlere de yaşatsın umarım herşey yoluna girecek
Iyi uykular canim, darisi bizlere insallah :)güzel haberi aldim ben yatayim artik görüsürüz kizlar
Âmin inşallah cnm darısı sizlereMaşallahRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah Razı olsun âmin inşallah dualarım sizlerlesüper bi haber canim Allah insallah kalp atislarini duymayi kucagin almayi nasip eder. dualarimiz seninle
insallah ebrucumm amin canim hadi bakalim bu ay durumlarimiz nasil olacak. benim dis gebelik tekrar eder mi arada aklima takiliyor ama cok da düsünmemeye calisiyorum. hakkimizda hayirlisi olur insallahIyi uykular canim, darisi bizlere insallah :)
Cnm birisi Yasin topluyordu okurum diye mesaj atmıştım ama yaşadıklarım unutturdu hatırlıyor musun kim si? Sen yazmıştın linki sanki dua topiğinden bir arkadaş mıydıIyi uykular canim, darisi bizlere insallah :)
Olumsuz düsünme canim, Rabbim dualarimizin karsiligini verecek... Insallah bizim icinde her sey güzel olacak.insallah ebrucumm amin canim hadi bakalim bu ay durumlarimiz nasil olacak. benim dis gebelik tekrar eder mi arada aklima takiliyor ama cok da düsünmemeye calisiyorum. hakkimizda hayirlisi olur insallah
Cnm birisi Yasin topluyordu okurum diye mesaj atmıştım ama yaşadıklarım unutturdu hatırlıyor musun kim si? Sen yazmıştın linki sanki dua topiğinden bir arkadaş mıydı
ANAMMMM İYİKİ HATIRLATTIN BENDE OKUYACAM ONACnm birisi Yasin topluyordu okurum diye mesaj atmıştım ama yaşadıklarım unutturdu hatırlıyor musun kim si? Sen yazmıştın linki sanki dua topiğinden bir arkadaş mıydı
amin canim insallahOlumsuz düsünme canim, Rabbim dualarimizin karsiligini verecek... Insallah bizim icinde her sey güzel olacak.
Seci8181 topluyordu canim
Ribbo ribboo ribboo yeahhh1032
Bu Ramazan değil geçen ramazan Bayramı tatilinde düşürüyordum cnm tatilden sonra da Parça kalmıştı o kürtajla alındı şimdi takvim Yanımda değil hesap et cnm sanırım bir seneyi geçtiVeson CNM ŞİMDİ SEN BOŞ GEBELİKTEN NEKADAR SONRA HAMİLE KALMIŞ OLDUN CNM TAM 1 YILMI OLDU?
Hadi 5 Yumurtalı bacım bu ay senden iyi bir performans bekliyoruzRibbo ribboo ribboo yeahhh
CNM BENİM İÇİN BİTANE YAZABİLİRMİSİN ADIN NEYDİ BAĞIŞLAMAK İÇİN ?kızlar cok fazla yasin suresine ihtiyacım var bir kişi bir tane okuyabiliyor oyuzden cok fazla kişiye ihtiyacım var.. okuyan arkadaslr da okuduklarını bildirmek için, okumak isteyenlerde okuyacaklarını acıtıgım konuya yazarlarsa cok sevinirim Hepinizden Allah razı olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cok-ihtiyacim-var.870031/page-9#post-43260056
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?