ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN CNMallah razı olsun canım( seher )allah hepinizin dileklerini kabul etsin
CNM ŞUAN HAMİLEMİSİN TEKRARDAN?allah razı olsun canım( seher )allah hepinizin dileklerini kabul etsin
Heheheje insallah bu isi basaracagimHadi 5 Yumurtalı bacım bu ay senden iyi bir performans bekliyoruz
İYİ CNM SEN YUMURTLAMIŞSIN E YUMURTLADIYSAN NASIL ÖLE YUMURTLAMAYA YAKIN FOLİKÜLLER VAR SEN AYDA KAÇ KERE YUMURTLUYON:)Kizlar netten sonuca baktim progesteron sonucu 12,12 çıkmış iyi mi kötü mü?
Canim bi kere regl 4 gun kala ayrıntılı ultrosona girdim yumurtan catlamis sivi var dedi ama hic belirtim filan da yoktu ben onu birtane kistim vardı o patlamistir diye yorumlamistim sanırım incir yediğim icin birden cok yumurya olustu biri catladi ama inofolic icin soracağım dr ye daha kaliteli yumoslar icin. Bir de aklima luf sendromu diye bir sendrom geliyor vücut yumurtlamis gibi horman uretiyor ama catlamiyorlarİYİ CNM SEN YUMURTLAMIŞSIN E YUMURTLADIYSAN NASIL ÖLE YUMURTLAMAYA YAKIN FOLİKÜLLER VAR SEN AYDA KAÇ KERE YUMURTLUYON:)
CANIM SENDROM FELAN DEĞİL SEN RESMEN YUMURTLAMIŞSIN VE DAHDA YUMURTAN VAR YANİ:) SEN YİNEDE BUGÜNLERİ İYİ DEĞERLENDİR BU PROGESTERON DEĞERİYLE HAMİLE KALMA İHTİMALİN TABİKİ VAR:) İNCİR BUKADAR İŞE YARIYORMU BENDE YEMİŞTİM AMA BÖLE BİŞİ YAPMADI VALLA BANA RESMEN SENİ TAVUĞA DÖNDÜRMÜŞ CNM OVULASYON TESTİN VARSA DİĞER YUMURTALAR İÇİN TEST YAP BAKALIM ÇATLAYACAKLARMIBu arada Sema bu topiğin doktoru sen oldun canım sag olasin
Yok ama alip bir geleyim canım Allah iyiligini versin beni guldurdunCANIM SENDROM FELAN DEĞİL SEN RESMEN YUMURTLAMIŞSIN VE DAHDA YUMURTAN VAR YANİ:) SEN YİNEDE BUGÜNLERİ İYİ DEĞERLENDİR BU PROGESTERON DEĞERİYLE HAMİLE KALMA İHTİMALİN TABİKİ VAR:) İNCİR BUKADAR İŞE YARIYORMU BENDE YEMİŞTİM AMA BÖLE BİŞİ YAPMADI VALLA BANA RESMEN SENİ TAVUĞA DÖNDÜRMÜŞ CNM OVULASYON TESTİN VARSA DİĞER YUMURTALAR İÇİN TEST YAP BAKALIM ÇATLAYACAKLARMI
VALLAHA ÇOŞMUŞ KLOMEN İÇSEN 3 YUMURTAN ANCA OLURDU :)Yok ama alip bir geleyim canım Allah iyiligini versin beni guldurdunama hakkaten tavuga cevirdi incir beni. Gunde iki adet kuru inciri ovulasyon tarihine kadar yedim bir de bu ay ilk defa yaki ve bal yarcin corek otunu denedim bir de dualar eklendi sonuç iyi oldu :)
Allah kabul etsin... Kac tane okudun canim?Kizlar kusura bakmayin, dun bildirim atamadim misafirden. Okundu, bugun de okundu.
22 dun 22 de bugun canim.Allah kabul etsin... Kac tane okudun canim?
Veson canim esin ne dedi? Ebesiz de olabilecegini görmüstür simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?