Âmin cnm inşallah kalp atışlarını da duyarız sen nasılsınVeson
Tebrikler canım..
darısı sayfadaki diğer kızlara inşallah..
ÇOK SEVİNDİM ADINA..
dualarımdan bir isim daha çıkmış oldu..
RABBİM sağlıkla kucağına
almayı nasip etsin inşallah. . .
Enişteye gününü gösterHenüz şehir dışında yarın akşam yola çıkacak geliyor hele bir şu kalp atışlarını duyalım ben ona diyeceğimi biliyorum benim öyle ebe ebe diye canımı sıktı:)
aksam namazindan sonra esim okuyacakl canim Allah kabul etsin313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 20
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 25 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 20
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 40 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes -> -
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 26 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 30 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 20
- -> 07.11.: cornella -> mazeretli
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 22 okundu
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 253
Eksik: 60
Kumbara: 107
canim sanki koyulugu tutturmussunDESIGNER27 semacım şimdi test yaptım... Bana hemen yorumla ablacım ya...öpüyorum.. Eki Görüntüle 1670539
Sonundaİki farklı marka ile test yaptım buda onun resmi Eki Görüntüle 1670540
Amin ALLAH razı olsun canımaksam namazindan sonra esim okuyacakl canim Allah kabul etsin
Ablaaaaa burada vakit kaybetme hemen eniştenin yanına gitDESIGNER27 semacım şimdi test yaptım... Bana hemen yorumla ablacım ya...öpüyorum.. Eki Görüntüle 1670539
VAYYY BEEE YAKALADIK LEYLA ABLAM 24-36 SAATE YUMURTLARSIN SNA TAVSİYEM YARIN SABAH 10 GİBİ İLİŞKİYE GİRMEN ÇÜNKÜ HEM YUMURTLAMAYA DAHA YAKIN OLUR HEMDE ERKEK SPERMLERİ SAAT 10 DA EN VERİMLİ SEVİYEDE TESTESTERON BU SAATTE EN PİK NOKTADA:):):):)İki farklı marka ile test yaptım buda onun resmi Eki Görüntüle 1670540
Asıl sana vay be :) saat bile veriyorsun doktor hanım :) sen bu işin ehli olmuşsun :))VAYYY BEEE YAKALADIK LEYLA ABLAM 24-36 SAATE YUMURTLARSIN SNA TAVSİYEM YARIN SABAH 10 GİBİ İLİŞKİYE GİRMEN ÇÜNKÜ HEM YUMURTLAMAYA DAHA YAKIN OLUR HEMDE ERKEK SPERMLERİ SAAT 10 DA EN VERİMLİ SEVİYEDE TESTESTERON BU SAATTE EN PİK NOKTADA:):):):)
NE DOKTORU BE CANIMAsıl sana vay be :) saat bile veriyorsun doktor hanım :) sen bu işin ehli olmuşsun :))
MaşallahNE DOKTORU BE CANIMSADECE BİRAZ FAZLA ARAŞTIRIYOR OLABİLİRİM:):):
Allah hepinizden Razı olsun arkadaşlar dualarınız misli ile sizlere dönsün inşallah313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 20
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 25 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 20 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 40 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes -> -
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 26 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 30 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 20 okundu
- -> 07.11.: cornella -> mazeretli
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 22 okundu
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 293
Eksik: 20
Kumbara: 107
Veson duanı okudum canım, Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Sağol bitanem... Tavsiye ne uyacam doktor hanım..telefonu kurayım geceden... Eşimede okudum yazdıklarını ikna oldu... Dua edin nolur Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bitanem...VAYYY BEEE YAKALADIK LEYLA ABLAM 24-36 SAATE YUMURTLARSIN SNA TAVSİYEM YARIN SABAH 10 GİBİ İLİŞKİYE GİRMEN ÇÜNKÜ HEM YUMURTLAMAYA DAHA YAKIN OLUR HEMDE ERKEK SPERMLERİ SAAT 10 DA EN VERİMLİ SEVİYEDE TESTESTERON BU SAATTE EN PİK NOKTADA:):):):)
Amin canım... Sende hayırlısı ile 2.yavrunu sağlıkla kucakla gülüm...Allah hepinizden Razı olsun arkadaşlar dualarınız misli ile sizlere dönsün inşallah
Amin ALLAH razı olsun canım
Ablaaaaa burada vakit kaybetme hemen eniştenin yanına git
Semacım ya yarın tekrar test yapmaya gerek varmı?yarın saat 10 da sabah başka ertesi günmü çalışalım cnm..VAYYY BEEE YAKALADIK LEYLA ABLAM 24-36 SAATE YUMURTLARSIN SNA TAVSİYEM YARIN SABAH 10 GİBİ İLİŞKİYE GİRMEN ÇÜNKÜ HEM YUMURTLAMAYA DAHA YAKIN OLUR HEMDE ERKEK SPERMLERİ SAAT 10 DA EN VERİMLİ SEVİYEDE TESTESTERON BU SAATTE EN PİK NOKTADA:):):):)
aminnn leyla ablam rabbim hepimizin yüzüünü güldürsün inşallah yarın sabah çalışınca akşam yine çalış:) haznede nekadar sperm olursSağol bitanem... Tavsiye ne uyacam doktor hanım..telefonu kurayım geceden... Eşimede okudum yazdıklarını ikna oldu... Dua edin nolur Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bitanem...
yok abla başka test yapma. Yarın sabah çalış sonra ertesi gün yine çalış müsait olursan yarın akşam bidaha çalışabilirsin. Dün akşam çalışma olmuşmuydu?Semacım ya yarın tekrar test yapmaya gerek varmı?yarın saat 10 da sabah başka ertesi günmü çalışalım cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?