Dün akşam çalışma olmadı ne yazıkki canım cimcime uyumadıkiSe
aminnn leyla ablam rabbim hepimizin yüzüünü güldürsün inşallah yarın sabah çalışınca akşam yine çalış:) haznede nekadar sperm olurs
yok abla başka test yapma. Yarın sabah çalış sonra ertesi gün yine çalış müsait olursan yarın akşam bidaha çalışabilirsin. Dün akşam çalışma olmuşmuydu?
Aminnnnnnnnn... Gerci cift cizgiyi görsemde inanmam ben cinsiyeti belli olana kadar sevinmemDün o test boş çıkınca öyle üzülmüştümki gece dua ettim..Rabbim duamı kabul etti çok şükür bugün beni sevindirdi.. Çift çizgiyi kopkoyu görünce sevinçten deli oldum...eşime bile gösterdim... Sanki hamile kalmış gibi sevindim.Rabbim bu çift çizgiyi gebelik testinde görmeyi de nasip etsin cümlemize inşallah...
Amin cümlemizin inşallahAllah iyiliğini versin ebrucum..
Gülüm eşim okuyacak demiştin bende seni okundu diye yazdım. ALLAH razı olsunE-brulim canim esim dünde 21 tane okumus ben yazmayi unuttum
Geçmiş olsun canım, bebek uğruna neler gelmiş öyle başınaBugun cikarttim.yakiyi allahim öldüm öldüm dirildim .. belim agriyor walla .. Birde elimi yikamadan gözümü kasidim sanirim icindeki mentol gözümü yakti gözümü 10 dk acamadim.. Sonuc belim agriyor gözüm kör olacakti canim cook.acidi baslarim böyle aşkin izdirabina
İnşallah cnm Rabbim senin kızına da bir erkek KARDEŞ göndersin Hayırlısı ileVeson senden çok dua bekliyorum canım...Rabbim benim yavrumada kardeş yollasın inşallah sağlıklı sıhhatli...
Ben hiç yapamam valla canım çok tatlıBugun cikarttim.yakiyi allahim öldüm öldüm dirildim .. belim agriyor walla .. Birde elimi yikamadan gözümü kasidim sanirim icindeki mentol gözümü yakti gözümü 10 dk acamadim.. Sonuc belim agriyor gözüm kör olacakti canim cook.acidi baslarim böyle aşkin izdirabina
Amin ecmain gülüm... Allâh razı olsunİnşallah cnm Rabbim senin kızına da bir erkek KARDEŞ göndersin Hayırlısı ile
Ohhhh süper çalışma olmaması daha iyi ablamm:) sperm sayısı fazla olacak:)Dün akşam çalışma olmadı ne yazıkki canım cimcime uyumadıki
Ağzına yüreğine sağlık canımKızlar hepimiz adına birazdan Meryem Suresi okuyacağım inşallah hamilelerin Duası kabul olur derler Rabbim kabul etsin
Aşılamadan sonra gaz çok oluyoKızlar çok affedersiniz bu gaz beni mahvetti bugünüstüne birde mide ağrısı
Aşilamadan sonra cogu kisiden duydum asiri gazim var diye .. tutma onun sancisi cok kotu bir kose bucak bulKızlar çok affedersiniz bu gaz beni mahvetti bugünüstüne birde mide ağrısı
Buyuk bir patlama olacakOhhhh süper çalışma olmaması daha iyi ablamm:) sperm sayısı fazla olacak:)
Bu ilaçlar resmen hamileymiş gibi hissetiriyor insana kendini. Gazım olmuştu geçen seferde ama mide ağrısı yeni çıktıAşılamadan sonra gaz çok oluyobirde progesteron normale göre çol fazla olduğu için mide yanması ağrısı yapıo bendede olmuştum cnm
Iş yerinde o biraz zor oluyor gülümAşilamadan sonra cogu kisiden duydum asiri gazim var diye .. tutma onun sancisi cok kotu bir kose bucak bulwc ye yetisemiyorsun cunku
Klomen kullanarak yumurtladığın için cnm normale göre fazla oluyor ben birde crinone jel kullanmıştım idrarada sık çıkıyoduum birebir gebelik belirtileri oluyo:)Bu ilaçlar resmen hamileymiş gibi hissetiriyor insana kendini. Gazım olmuştu geçen seferde ama mide ağrısı yeni çıktı
Progesteron neden çoğalıyor canım, klomenden mi?
Iş yerinde o biraz zor oluyor gülüm
Anladım canım... ALLAH yardımcımız olsun :) gerçeği bitti yalancısı kaldı :)Klomen kullanarak yumurtladığın için cnm normale göre fazla oluyor ben birde crinone jel kullanmıştım idrarada sık çıkıyoduum birebir gebelik belirtileri oluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?