İnşallah bir daha kötü bişey yaşamazsın canım. Çift çizgiyi ve keseyi göresin inşallah..Aminnnnnnnnn... Gerci cift cizgiyi görsemde inanmam ben cinsiyeti belli olana kadar sevinmemsonra düsüyor heyecanim mutlulugum pat diye sönüyor
Geçmiş olsun canım..Kızlar çok affedersiniz bu gaz beni mahvetti bugünüstüne birde mide ağrısı
İnşallah canım ya.. Akşam eşim gene çin takvimi dedi takıştık bende kızdım.. Başlarım çinede japonada dedim..çocuk olduda kız erkeği kaldı...Ohhhh süper çalışma olmaması daha iyi ablamm:) sperm sayısı fazla olacak:)
Sağol canım.. Allâh kabul etsin inşallahKızlar hepimiz adına birazdan Meryem Suresi okuyacağım inşallah hamilelerin Duası kabul olur derler Rabbim kabul etsin
Buyuk bir patlama olacak
Allah kabul etsin canım.. Ağzına sağlık gülümMeryem Suresi yerine fetih başlamışım 3. Sayfada farkettim:) ardından da bir Meryem okudum Allah hepimize en kısa zamanda yavrularımızı sağlıklı ve Hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım:)Kızlar hepimiz adına birazdan Meryem Suresi okuyacağım inşallah hamilelerin Duası kabul olur derler Rabbim kabul etsin
Allah razi olsun sagol amin insallahMeryem Suresi yerine fetih başlamışım 3. Sayfada farkettim:) ardından da bir Meryem okudum Allah hepimize en kısa zamanda yavrularımızı sağlıklı ve Hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
ALLAH razı olsun ağzına sağlık.Meryem Suresi yerine fetih başlamışım 3. Sayfada farkettim:) ardından da bir Meryem okudum Allah hepimize en kısa zamanda yavrularımızı sağlıklı ve Hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
hayırlı sabahlar kızlar gününüz aydın olsun inşallahcanım ben 45 tane okudum
Agziniza saglik kizlargünaydın kızlar
50 tane okudum ben
Canim henüz kararlastirmadik, ayetel kürsi haftaya pazar bitiyor insallah, pazartesi yeni duaya geceriz Allahin izniyle...E-brulim canım ben iş yerinden giriyorum nete telden de bakıyorum ama çok vaktim olmuyor bazen sonra hangi sureye başlıcaz acaba
Kac gün gecikti canim?bu arada hala regl olmadım merakla bekliyorm pek umutlsnmak istemiyrum ama niye hala olmadım bilemiyorum şimdiye kadar çok kez tezt alıp yaptık ve sonuç olumsuz çıktığı için test de aldırmıyr eşim beklicez artık
Meryem suresini ve kenzül ars duasini okuduk canim... Secenekler arasinda ayetel kürsinin yani sira ismi azam duasi, enbiya suresi, ahkaf suresi, sahmaran duasi, 10.000 ihlas, 1001 Fatiha, yasin-i serif, 4444 tefriciye ve fetih suresi vardi... Senin dedigin dua kisa diye biliyorum, onun okunmasi gereken sayi var mi canim?E-brulim canım yeni olduğum için neler okundu ne okuyorsunuz bilmiyorum ben Hz.Yunus (as) ın balığın karnından çıkmasına sebep olan duasını her namazımdan sonra okurum Nihat Hatipoğlu çok dinlediğim için :) bir dileği isteyi olan önce bunu okusun Allah'ın izniyle kabul olur demişti bilmiyorum canım hayırlısı olsun haftaya kadar kararlaştırırz inşallah
yok canım her dua öncesi okuyun diyorlar bende duama başlarken onu okuyarak başlarım hep haberim olur zaten canım inşallah dualarımız yerini bulur hayırlısıylaMeryem suresini ve kenzül ars duasini okuduk canim... Secenekler arasinda ayetel kürsinin yani sira ismi azam duasi, enbiya suresi, ahkaf suresi, sahmaran duasi, 10.000 ihlas, 1001 Fatiha, yasin-i serif, 4444 tefriciye ve fetih suresi vardi... Senin dedigin dua kisa diye biliyorum, onun okunmasi gereken sayi var mi canim?
Bu degil mi canim?yok canım her dua öncesi okuyun diyorlar bende duama başlarken onu okuyarak başlarım hep haberim olur zaten canım inşallah dualarımız yerini bulur hayırlısıyla
evet canım buBu degil mi canim?
''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Bana uyar, dualarimiza ekleyebiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?