- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Cok sag ol canim, hemen ezberleyip aklima geldikte okuyacagim insallah :)evet canım bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sag ol canim, hemen ezberleyip aklima geldikte okuyacagim insallah :)evet canım bu
Gecmis olsun canim... Umutlar tükenmez, önümüzde ki ay insallah.Kizlar bugunden itibaren 4 gun mazeretliyim ben .
Âmin cnm inşallah kalp atışlarını da duyarız sen nasılsın
inşallah canım :)Cok sag ol canim, hemen ezberleyip aklima geldikte okuyacagim insallah :)
Şimdilik iyiyim canım
12. Haftaya kadar yatış verdi doktor..
hep evdeyim..
inşallah o günlerde gelir canm benim..![]()
canım 4 gün gün geçti adetim eczaneler kapalı olur dimi resmi tatilde@BayilanBayilana caniim nasilsin? Nerelerdesin?
Eniştenizi ikna edene kadar öldüm yahu..ne inatçı adam...Ohhhh süper çalışma olmaması daha iyi ablamm:) sperm sayısı fazla olacak:)
Nöbetçi eczane vardır canım..canım 4 gün gün geçti adetim eczaneler kapalı olur dimi resmi tatilde
Belki nöbetci eczane bulursun canim, korkunun ecele faydasi yok, yap bir test kurtul bu muallaktan... Negatif görmek yikici oluyor ama umutlarimiz hic bir zaman tükenmiyor. Hem belki de güzel haberler verirsin bize :)canım 4 gün gün geçti adetim eczaneler kapalı olur dimi resmi tatilde
Ay insallah tutar :))))Eniştenizi ikna edene kadar öldüm yahu..ne inatçı adam...![]()
amin cnm saolasın
Özlem canım 12 ihlas ve fatiha ve 17 duanı okudum allah kabul etsinGecmis olsun canim... Umutlar tükenmez, önümüzde ki ay insallah.
313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 17
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 28 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 17
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 17
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 17
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 17
- -> 02.11.: blueblueEyes -> 50 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 17
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 45 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 17
- -> 07.11.: cornella -> mazeretli
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 174
Eksik: 139
Kumbara: 85
Canım Allah mekanını cennet eylesin başın sağolsunamin cnm saolasın
Allah sabir versin Tubisimamin cnm saolasın
Ay inşallah canım ya... Eğer olur da kız olursa ömür boyu söylenirBelki nöbetci eczane bulursun canim, korkunun ecele faydasi yok, yap bir test kurtul bu muallaktan... Negatif görmek yikici oluyor ama umutlarimiz hic bir zaman tükenmiyor. Hem belki de güzel haberler verirsin bize :)
Ay insallah tutar :))))
Rabbim gönlünüze göre versin, erkek olana kadar devamAy inşallah canım ya... Eğer olur da kız olursa ömür boyu söylenir![]()