- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Cnm yumurta bugün çatlamış ff doğru yere çizgiyi çekmişŞimdi tekrar test yaptım.silikleşmeye başlamış.çatlamış demekkiEki Görüntüle 1671417
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yumurta bugün çatlamış ff doğru yere çizgiyi çekmişŞimdi tekrar test yaptım.silikleşmeye başlamış.çatlamış demekkiEki Görüntüle 1671417
Hadi gözün Aydın kızı uyut kocaya yapışKızlar yorum bekliyorum sizlerden..
Bu sabah çalıştın demi ablam bu gecede çalış nolur nolmaz :)Şimdi tekrar test yaptım.silikleşmeye başlamış.çatlamış demekkiEki Görüntüle 1671417
Vesonummmm nasılsınn bebişşş nasıl:)Cnm yumurta bugün çatlamış ff doğru yere çizgiyi çekmiş![]()
Çatlamis canim hayırlı uğurlu olsun yumosun yoldaŞimdi tekrar test yaptım.silikleşmeye başlamış.çatlamış demekkiEki Görüntüle 1671417
İnşallah canım geç olsun önemli değil yeter ki Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.Canım benim de bu ay pek umudum yok belirti filan hak getire ama eninde sonunda gelecek bebisler bizden kaçış yok
Merhaba canım elerine sağlık ben de bu gun pek gelemedim topiğe ev isi yaptik kapsamli kocisimlesen nasılsın?
Afiyet olsun leyloşum :)Sağol canım.. Kızı kocişi doyurdum. Geldim..
Allah kabul etsin canım.. Bende merak ettim girmeyince gezmeye gittin sandım..
Ben işyerinde akşama kadar pc başındayım.hamileykende öyleydi..ffde opk ya pozitif girdim.doğru yapmışmıyım canım?
Amin bitanem aminnn
Tamam canım sağolasın inşallah bu ay olur ya...Cnm çatlamış silikleşmeye başlamış bu gece mutlaka çalış ayaklarınıda dik heee:)
Evet canım bende baktım çizgiye..Cnm yumurta bugün çatlamış ff doğru yere çizgiyi çekmiş![]()
Valla kaçta uyursa uyusun mutlaka yapışcam..heheheHadi gözün Aydın kızı uyut kocaya yapış![]()
Çalıştım canım Eniştenizi ikna edene kadar başladı çin takvimi diye bir sürü dil döktüm.bu kadar uğraşmaya bebiş gelse bari...Bu sabah çalıştın demi ablam bu gecede çalış nolur nolmaz :)
Sağol bitanem...Çatlamis canim hayırlı uğurlu olsun yumosun yolda![]()
Sağol bitanem gel beraber olsun canım benim...313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 8
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 28 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 20 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes -> 50 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 17 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 45 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 8
- -> 07.11.: cornella -> mazeretli
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 297
Eksik: 16
Kumbara: 85
İnşallah canım geç olsun önemli değil yeter ki Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.
Afiyet olsun leyloşum :)
saol yavrum şaka gibi gelio hala ya bu ekim hiç iyi gelmedi bize bali kasım güzel gelsin inş.Allah sabir versin Tubisim![]()
Inanırım canımsaol yavrum şaka gibi gelio hala ya bu ekim hiç iyi gelmedi bize bali kasım güzel gelsin inş.
umutsuzluk yok insallah olacak Allah "in izniyleAbla ben 9unda kan verecegim... Hayirlisi olsun da acikcasi pek umudum yok :)
hayirli olsun evet catlamis yumosŞimdi tekrar test yaptım.silikleşmeye başlamış.çatlamış demekkiEki Görüntüle 1671417
Annenlerin yanındamısın canım?selam kizlar nasilsiniz bun gün köye gittik cok güzel bi gün gecirdik esimle arkadaslarla beraber.
Umudum var Allah'a şükür de bu ay için yok gülüm... Hayırlısı artık...umutsuzluk yok insallah olacak Allah "in izniyle
hayirli olsun evet catlamis yumos![]()
annemlerin yanina gittik canim evet cok güzel odu süper bi gündü. yarin sorayim dur anneme benim b12 cok düsük olunca her seyi unutuyorumAnnenlerin yanındamısın canım?
Kız annene benim rüyamda ki armudu soracaktın :)))
Umudum var Allah'a şükür de bu ay için yok gülüm... Hayırlısı artık...
Bugün yeni sigortaya baş vurduk, tüp bebek için hazırlıklarımızı yapıyoruz :)
Gözün aydın canım :) stres atıp kafa dağıtmışsındır bir güzel :)annemlerin yanina gittik canim evet cok güzel odu süper bi gündü. yarin sorayim dur anneme benim b12 cok düsük olunca her seyi unutuyorum
hayirlisi olsun canim insallah öyle yada böyle Allah bizede nasip eder insallah
Evet canım çalışmalara devam cimcime uyursa...sen nasılsın haticem...??umutsuzluk yok insallah olacak Allah "in izniyle
hayirli olsun evet catlamis yumos![]()
Evet gülüm armut yeşildi, çok güzel gözüküyordu. İş arkadaşımla alışverişteydik kendisi armut almış bende onun elinde görünce heveslenip almaya yeltendim :)anneme ulastim da armutu toplamis mi yesil mi diye souyor![]()
amin canim insallah kardesimin kizi tuana bu coook tatli Allah bagislasin halasi gibi hic bi hayvandan korkmazProfilinde ki prenses de pek tatlıymış maşallah, Rabbim sana da böyle güzelini nasip etsin :)
ALLAH bağışlasın, uzun ve hayırlı ömrü olsun inşallah. Oy maşallah bende nasip olursa yavrucuğumu korkusuz yetiştireceğim :) anasına çekmesin :)))amin canim insallah kardesimin kizi tuana bu coook tatli Allah bagislasin halasi gibi hic bi hayvandan korkmaz![]()