- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.353
- 398
iyiym canim bu gün köye gittik gezdik kafa dagittik cok güzel oldu. insallah hadi bakalim umutluyuz senden bu ay insalahEvet canım çalışmalara devam cimcime uyursa...sen nasılsın haticem...??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiym canim bu gün köye gittik gezdik kafa dagittik cok güzel oldu. insallah hadi bakalim umutluyuz senden bu ay insalahEvet canım çalışmalara devam cimcime uyursa...sen nasılsın haticem...??
canim armut yesilse iyiye delalet diyor sari armut hüzün olurmus. ve mevsiminde oldugu icin iyiye yorulurmus . helal kazanc yada muradin gerceklesmesine delalet olurmus.Evet gülüm armut yeşildi, çok güzel gözüküyordu. İş arkadaşımla alışverişteydik kendisi armut almış bende onun elinde görünce heveslenip almaya yeltendim :)
amin canim herkesin evladiyla birlikte insallah. tabiki de cok önemli o. ama sana cekmeyedebilir. kardesimin eside cogu seyden korkar ama tuana korkusuz masalalhALLAH bağışlasın, uzun ve hayırlı ömrü olsun inşallah. Oy maşallah bende nasip olursa yavrucuğumu korkusuz yetiştireceğim :) anasına çekmesin :)))
Ebrucum benim BAT 14 KASIM yazarmısın?İnşallah ogün 2.ci mucizem gelir adet yerine....Gözün aydın canım :) stres atıp kafa dağıtmışsındır bir güzel :)
Bende de unutkanlık var önemli değil :)
Profilinde ki prenses de pek tatlıymış maşallah, Rabbim sana da böyle güzelini nasip etsin :)
ALLAH razı olsun, anneciğinin ellerinden öperim :)canim armut yesilse iyiye delalet diyor sari armut hüzün olurmus. ve mevsiminde oldugu icin iyiye yorulurmus . helal kazanc yada muradin gerceklesmesine delalet olurmus.
Çekmesin bana zaten, ben uğur böceğinden bile korkuyorum bazenamin canim herkesin evladiyla birlikte insallah. tabiki de cok önemli o. ama sana cekmeyedebilir. kardesimin eside cogu seyden korkar ama tuana korkusuz masalalh![]()
Yarın ekliyorum ablacım, o beklenilen adet gelmesin inşallah. Hayırlı haberlerini alacağımızı umuyorum :)Ebrucum benim BAT 14 KASIM yazarmısın?İnşallah ogün 2.ci mucizem gelir adet yerine....![]()
senden de canim iletirimALLAH razı olsun, anneciğinin ellerinden öperim :)
Aleyküm selam, ALLAH razı olsun teyzemdensenden de canim iletirimoda benim gibi tedavi görüyor dedim arkadasina cok selam söyle dua ederim sizin icin hayirlisi olsun dedi
yoksa sen benim kardesimin esi misinÇekmesin bana zaten, ben uğur böceğinden bile korkuyorum bazen![]()
amiiin amiiin seninkine de insallahAleyküm selam, ALLAH razı olsun teyzemdenÇok mutlu etti beni, Rabbim de onu mutlu etsin, tez vakitte torun sevmeyi nasip etsin inşallah :)
gücüne gitmesin tabiki. inş hayırlı gelirInanırım canımALLAH sabır versin... Allah'ın gücüne gitmesin, beterinden saklasın bu sene bir çok şey ters gitti, inşallah önümüzde ki sene her şey çok güzel olur. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Görümcem olmanı isterdim ama ben o değilim :))) ay ne güzel, Rabbim ağzınızın tadını bozmasın. Bende yeni elticiğimle öyle olurum inşallah :)yoksa sen benim kardesimin esi misinayni oda öyle( bu arada kardesim gibidir hic bizim gelin falan diyemem ona nasil bahsedecegimi bilemeyince kardesimin esi dedim)
amin canim insallahGörümcem olmanı isterdim ama ben o değilim :))) ay ne güzel, Rabbim ağzınızın tadını bozmasın. Bende yeni elticiğimle öyle olurum inşallah :)
iyi geceler canim görüsürüzKızlar ben yattım, ALLAH rahatlık versin. Yarın görüşürüz inşallah![]()
Bugun cikarttim.yakiyi allahim öldüm öldüm dirildim .. belim agriyor walla .. Birde elimi yikamadan gözümü kasidim sanirim icindeki mentol gözümü yakti gözümü 10 dk acamadim.. Sonuc belim agriyor gözüm kör olacakti canim cook.acidi baslarim böyle aşkin izdirabina![]()
![]()
Ohhhh iyi yapmışsın gülüm.iyiym canim bu gün köye gittik gezdik kafa dagittik cok güzel oldu. insallah hadi bakalim umutluyuz senden bu ay insalah![]()
İnşallah bitanem.. Ağzın bal yesin ebrucumÇekmesin bana zaten, ben uğur böceğinden bile korkuyorum bazen
Yarın ekliyorum ablacım, o beklenilen adet gelmesin inşallah. Hayırlı haberlerini alacağımızı umuyorum :)
Valla bizde seni özledik kübişim yaKizlarr tatli sohbetinizden mahrum kaldim cok giremiyorum .sizi ozledim beni ozleyinhepinize iyi geceler
![]()