• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet gülüm armut yeşildi, çok güzel gözüküyordu. İş arkadaşımla alışverişteydik kendisi armut almış bende onun elinde görünce heveslenip almaya yeltendim :)
canim armut yesilse iyiye delalet diyor sari armut hüzün olurmus. ve mevsiminde oldugu icin iyiye yorulurmus . helal kazanc yada muradin gerceklesmesine delalet olurmus.

ALLAH bağışlasın, uzun ve hayırlı ömrü olsun inşallah. Oy maşallah bende nasip olursa yavrucuğumu korkusuz yetiştireceğim :) anasına çekmesin :)))
amin canim herkesin evladiyla birlikte insallah. tabiki de cok önemli o. ama sana cekmeyedebilir. kardesimin eside cogu seyden korkar ama tuana korkusuz masalalh:KK48:

Gözün aydın canım :) stres atıp kafa dağıtmışsındır bir güzel :)

Bende de unutkanlık var önemli değil :)
Profilinde ki prenses de pek tatlıymış maşallah, Rabbim sana da böyle güzelini nasip etsin :)
Ebrucum benim BAT 14 KASIM yazarmısın?İnşallah ogün 2.ci mucizem gelir adet yerine.... :anneadayı::KK200::KK46::nazar:

amin canim herkesin evladiyla birlikte insallah. tabiki de cok önemli o. ama sana cekmeyedebilir. kardesimin eside cogu seyden korkar ama tuana korkusuz masalalh:KK48:
Çekmesin bana zaten, ben uğur böceğinden bile korkuyorum bazen :D

Ebrucum benim BAT 14 KASIM yazarmısın?İnşallah ogün 2.ci mucizem gelir adet yerine.... :anneadayı::KK200::KK46::nazar:
Yarın ekliyorum ablacım, o beklenilen adet gelmesin inşallah. Hayırlı haberlerini alacağımızı umuyorum :)

senden de canim iletirim :KK60: oda benim gibi tedavi görüyor dedim arkadasina cok selam söyle dua ederim sizin icin hayirlisi olsun dedi
Aleyküm selam, ALLAH razı olsun teyzemden ❤️ Çok mutlu etti beni, Rabbim de onu mutlu etsin, tez vakitte torun sevmeyi nasip etsin inşallah :)

Inanırım canım :KK43: ALLAH sabır versin... Allah'ın gücüne gitmesin, beterinden saklasın bu sene bir çok şey ters gitti, inşallah önümüzde ki sene her şey çok güzel olur. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
gücüne gitmesin tabiki. inş hayırlı gelir

yoksa sen benim kardesimin esi misin :KK48::KK48: ayni oda öyle( bu arada kardesim gibidir hic bizim gelin falan diyemem ona nasil bahsedecegimi bilemeyince kardesimin esi dedim)
Görümcem olmanı isterdim ama ben o değilim :))) ay ne güzel, Rabbim ağzınızın tadını bozmasın. Bende yeni elticiğimle öyle olurum inşallah :)

Bugun cikarttim.yakiyi allahim öldüm öldüm dirildim .. belim agriyor walla .. Birde elimi yikamadan gözümü kasidim sanirim icindeki mentol gözümü yakti gözümü 10 dk acamadim.. Sonuc belim agriyor gözüm kör olacakti canim cook.acidi baslarim böyle aşkin izdirabina :-) :-)
:p cnm yaaa cok tatlisin :KK19:

iyiym canim bu gün köye gittik gezdik kafa dagittik cok güzel oldu. insallah hadi bakalim umutluyuz senden bu ay insalah :KK60:
Ohhhh iyi yapmışsın gülüm.
Arada kafa dağıtmak lazım..İnşallah canım ya...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemizin. :nazar::KK19:
Çekmesin bana zaten, ben uğur böceğinden bile korkuyorum bazen :KK70:

Yarın ekliyorum ablacım, o beklenilen adet gelmesin inşallah. Hayırlı haberlerini alacağımızı umuyorum :)
İnşallah bitanem.. Ağzın bal yesin ebrucum :KK19:
Kizlarr tatli sohbetinizden mahrum kaldim cok giremiyorum .sizi ozledim beni ozleyin :KK53: hepinize iyi geceler :KK15:
Valla bizde seni özledik kübişim ya
.çalışmayı yaptık semanın tavsiyesi üzere ayakları diktim.:oops:.. sende aksatma çalışmalarını...

Saat 23;00 te yaptığım test buda kızlar..iki farklı marka ile yaptım.
DSC_0748.webp

DESIGNER27 DESIGNER27 semacım ya yarın çalışma yapsakmı yoksa ertesi günmü yapsak..kararsız kaldım ya o_O
Eşim öbür gün yapalım gün aşırı daha iyi dedi ama bir akıl verin ya?:KK36:

Back
X