Spermlerden var amaHahahahahha:) koptum asıl ihtisas alanım göğüs ve iç hastalıkları akciğer karaciğer:) böbreklerden çok bilgim yok:)
Saol cnm darisi basinaCanım hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun gülüm...ben bugün gördüm seni..nikin yabancı gelmedi ama bundan sonra tanışırız..bizlerede dua et tatlım..Acilirken deilde iki u hafta ya vardir ya yoktur cnm evet yoktu tkviimim yenk ogrendim bende
Yani hem gunah namaz pozisyonu sonucta tobe tobeeeKız o pozisyonda içerdekiler dışarı kaçarAllah sizi
Aaaa cnm masalalh .bugun guzel gun senin icin o zamanBizde iyiyiz sukur bugun ogrendim minigimi kimyasal olark onu kaybettim zannederken
Tmm cnm etmezmiyimmmHayırlı olsun gülüm...ben bugün gördüm seni..nikin yabancı gelmedi ama bundan sonra tanışırız..bizlerede dua et tatlım..
Ben senin niki bile eklemişim kendimden haberim yok vallaSaol cnm darisi basina
Ayyyy öleceğim şimdi gülme krizine soktunuz beni yahuSpermlerden var ama
CANIMMM BENDE GÜNLÜK TUTMAK İSTİYORUM BİLİYOMUSUN:)
Bence cok guzel olurrrben kesinlikle tutacagim canim akli erincede verecegim
Ne guzel cnm . Annenin o anki duygularini bilmenannem bana ufakta olsa tutmus. çok guzel bır duygu....
Sende sağol canım benim..Ne kusur cnmsağolasın
26.gunu gecikmemin Evet cok sacma gunler gecirdim ikinci gecikmem de sifirdi 12Aaaa cnm masalalh .bugun guzel gun senin icin o zamanhayirli olsun cnmm
Ebrulim merhaba aşılamada kaçıncı gün senin benim 12. Gün yarın kan testi var bugün silik çıktı idrar testinde ama doğrumu bilemedimŞükür gülüm iyiyim, annemlerdeyim yine :) sen nasılsın? Belirti yok canım ya, evet iştahım açık falan ama ben bunu gebeliğe yormuyorum :)
Ayyyy öleceğim şimdi gülme krizine soktunuz beni yahu
Aaa cnim sikikte olsa vardir yuklesene fotisunu bakalim.hayiri olsun cnmmEbrulim merhaba aşılamada kaçıncı gün senin benim 12. Gün yarın kan testi var bugün silik çıktı idrar testinde ama doğrumu bilemedim
Evet ben izlemistim arkadan sen izledin cnmBen senin niki bile eklemişim kendimden haberim yok valla
Deneyecegim şüphesiz ilişkideOyle bebek mi olur yahu zaten akip gidiyo sipalar icimizde bi damlacik bile kalmaz :)) ben gulerim yaa oyle dursam :::)
Belkide kaćmazzzKız o pozisyonda içerdekiler dışarı kaçarAllah sizi
Heh ilaç demişken canlar bu ilaçları içiyorken amanın gebemiyimdir ilaçta içtim bişi olurmu bilmem ne mi die tereddüt yapıyoruz ya tedavi gördüğüm sırada doktorumun bana anlattığı şeyi sizle paylaşmak istiyorum.gebelikte ya hep ya hiç yasası vardır.döllenmeden adet tarihine kadar geçen süre içinde içilen bir ialçtan dolayı blastokist hasar görmüşsse gebelik sonlanır adetle beraber düşer yani. Yada hiç etkilenmez sorunsuz devam eder. Dünyada fetusa kesin zararlıdır dediğimiz ilaçları toplasak 20 tane bile etmez bunlar pek günlük hayatta kullandığımız ilaçlar değildir zaten bunların arasında en bildiğimiz ilaçlardan birisi şu akne tedavisinde raporlu kullanılan ilaç varya heh işte onlardan biri budur:)
Ilgincmis ve guzel bir bilgi tskrlerHeh ilaç demişken canlar bu ilaçları içiyorken amanın gebemiyimdir ilaçta içtim bişi olurmu bilmem ne mi die tereddüt yapıyoruz ya tedavi gördüğüm sırada doktorumun bana anlattığı şeyi sizle paylaşmak istiyorum.gebelikte ya hep ya hiç yasası vardır.döllenmeden adet tarihine kadar geçen süre içinde içilen bir ialçtan dolayı blastokist hasar görmüşsse gebelik sonlanır adetle beraber düşer yani. Yada hiç etkilenmez sorunsuz devam eder. Dünyada fetusa kesin zararlıdır dediğimiz ilaçları toplasak 20 tane bile etmez bunlar pek günlük hayatta kullandığımız ilaçlar değildir zaten bunların arasında en bildiğimiz ilaçlardan birisi şu akne tedavisinde raporlu kullanılan ilaç varya heh işte onlardan biri budur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?