Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aaaaa gercekten ilk defa karşılaşıyorum bu durumla. Masallah bayada yuksek cikmis sinucun .iyi cnm sokturucu icmemissin. Icine digmus demekki Allah kucagina almayi nasip etsin kontrole gittinmi

ÇOk sevindimmm cnm ya:) rabbim tamamına erdirsin

Aaaaa gercekten ilk defa karşılaşıyorum bu durumla. Masallah bayada yuksek cikmis sinucun .iyi cnm sokturucu icmemissin. Icine digmus demekki Allah kucagina almayi nasip etsin kontrole gittinmi
Abuuu gecikmenin 26.gunumu kiz az daha dursan cinsiyeti belli olacakmis ya Hayirli olsun bu arada

Biliodum bisilrin oldunu sabrettim yarin gidicek kimyasal oldunu ogrenicektim allah tarfindan bugun gittim ogrendim hamileligimi arkdasim doktor o gec dollenmeyse cogul gebeliktir dedi ultrasonda anlasilir dedi Gidicktim doktor carsamba gelicekmis aslinda yarin gidicektim carsambaya verdi randevuyu

Tedavi girmusmuydun canim .neyseki cars bisey kalmadi

Abuuu gecikmenin 26.gunumu kiz az daha dursan cinsiyeti belli olacakmis ya Hayirli olsun bu arada
Saol cnm sorma 12.gundede 0 cikinca gectir dedim ama ne bilim ilk defa basima geldi bi yerdede okumustjm bi kadin iki ay boyunca kan vermis yok test yapmis yok sonra ramZanda fenalasio oruc tutarken ogun ogrenio hamile oldugunu hemde 2 bucuk aylikmis allahin taktiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…