- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
Aynen haberdar olması için adetin gecikmesi lazım:) üstelik kan akışı adet geçince bile başlamıyo:)Canım bugün 10. günüm ama 3. aşılamam :) ilk aşılamada ovulasyon testi 13. günde pozitifti, hevesini kırmak istemem ama ilacın etkisi geçmemiş olabilir. İnşallah bebeğin seninledir canım, yarın kaçta gideceksin kan vermeye? Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Kuzum anne bebeğinden haberdar olana kadar ne yaparsa yapsın zararı olmuyormuş :)
Allahım fantazilere bakın şunnarda:)
Gelmez ins cnm dur heleNerde kübüm yaaaa gelir o herzamanki gibi şak die lekesiz drek kırmızıdan başlıyo:)
Esine keci boynuzu tozu yada keci boynuzunun kürünü yap .. ben bir tek onu yapiyorum digerlerine hicc bakmiyorum bile :)
15 kasım da adetin gelmeyecek kiiii :)Aynen haberdar olması için adetin gecikmesi lazım:) üstelik kan akışı adet geçince bile başlamıyo:)
keçiboynuzu kürü zor ya hergün kaynat içir tozunu balla karıştır cnm kolay ogecen eczanede kecıboynuzu kuru gordum hazırdı. organıkmıs ege unıversıtesı yapıyormus. 20 tl dedı. acaba aynı sey mı?
He valla ya...Yani hem gunah namaz pozisyonu sonucta tobe tobeee
Doktor maşallah herşeyi bilen bir dostumuz var şükürler olsun...ama spermden iyi anlıyo nerdeyse x y analizi yapacak
Deneyecegim şüphesiz ilişkide
Belkide kaćmazzz
yeminle prof lara bin basarsin ; (
Aaaa sen denedinmi kız?O pozisyon acitiyo bide
Yok be işe yaramaz olanı da dışarı kaçırısınızBu akşam o pozisyonumu denesek:)
Aaaa çatlayacam gülmekten zaten yumoşlarım ağrıyo...bır L harfının yaptıgına bak
Hıc denemedım bana cok korkunc gelıyor
Kız sen geçmi yumurtladın...benim yumoşlarım ağrıyor sabah akıntımda vardı.bu yeni çatlamasın ya. Benim Bat 14 kasım.. Ovulasyon testi yalan söylemez dimi... Gece birdaha test yapayımBeklenen adet tarihim 15 kasım
Nerdeeeeeeeeee :)))) inşallahhhh15 kasım da adetin gelmeyecek kiiii :)
Bilmeden denemisim benHe valla ya...
Doktor maşallah herşeyi bilen bir dostumuz var şükürler olsun...
dene dene
Aaaa sen denedinmi kız?
Yok be işe yaramaz olanı da dışarı kaçırısınız
Aaaa çatlayacam gülmekten zaten yumoşlarım ağrıyo...
Kız sen geçmi yumurtladın...benim yumoşlarım ağrıyor sabah akıntımda vardı.bu yeni çatlamasın ya. Benim Bat 14 kasım.. Ovulasyon testi yalan söylemez dimi... Gece birdaha test yapayım
Kız bitirdin bütün testleri anam yapa yapa ne diye yapacan çatladı yumoş çoktan:)He valla ya...
Doktor maşallah herşeyi bilen bir dostumuz var şükürler olsun...
dene dene
Aaaa sen denedinmi kız?
Yok be işe yaramaz olanı da dışarı kaçırısınız
Aaaa çatlayacam gülmekten zaten yumoşlarım ağrıyo...
Kız sen geçmi yumurtladın...benim yumoşlarım ağrıyor sabah akıntımda vardı.bu yeni çatlamasın ya. Benim Bat 14 kasım.. Ovulasyon testi yalan söylemez dimi... Gece birdaha test yapayım
Hahahahaggagagaggag pink sürekli kendini ele veriyosun anam sen ya çok tatlısın yeni evli seni:))))))Bilmeden denemisim ben
Bi kutudan kac test cikiyor yau 50 tane falan miKız bitirdin bütün testleri anam yapa yapa ne diye yapacan çatladı yumoş çoktan:)
Bu ağrı nedenki üşüttüm mü acep çok afedersiniz gazda beni öldürdü ya...senin BAT ta aynı olunca şüpheye düştüm ya semoşum...Kız bitirdin bütün testleri anam yapa yapa ne diye yapacan çatladı yumoş çoktan:)
Kızlar ben burda koptum kendime gelemiyorumBi kutudan kac test cikiyor yau 50 tane falan mi
Cofgu toplu alio 50 li 40 li belli deil alan kisi bilio bunuBi kutudan kac test cikiyor yau 50 tane falan mi
Benim yumurtam dün çatladı çatlayınca ben 14 gün sonra oluyorum ablammmBu ağrı nedenki üşüttüm mü acep çok afedersiniz gazda beni öldürdü ya...senin BAT ta aynı olunca şüpheye düştüm ya semoşum...
Ebrulim neden ovulasyon testi yaptın anlamadım beyse bakalım zaten çok hecesli değilim aynen düşünüyorum ilaçtandır diye sabah 9 da gideceğim nekadar zamanda çıkıyor özel hastanedeCanım bugün 10. günüm ama 3. aşılamam :) ilk aşılamada ovulasyon testi 13. günde pozitifti, hevesini kırmak istemem ama ilacın etkisi geçmemiş olabilir. İnşallah bebeğin seninledir canım, yarın kaçta gideceksin kan vermeye? Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Kuzum anne bebeğinden haberdar olana kadar ne yaparsa yapsın zararı olmuyormuş :)
Hahahahaggagagaggag pink sürekli kendini ele veriyosun anam sen ya çok tatlısın yeni evli seni:))))))
Ben çoklu alıyorum.. Geçen ay aldığımı unutmuşumBi kutudan kac test cikiyor yau 50 tane falan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?