Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen haberdar olması için adetin gecikmesi lazım:) üstelik kan akışı adet geçince bile başlamıyo:)

Esine keci boynuzu tozu yada keci boynuzunun kürünü yap .. ben bir tek onu yapiyorum digerlerine hicc bakmiyorum bile :)

gecen eczanede kecıboynuzu kuru gordum hazırdı. organıkmıs ege unıversıtesı yapıyormus. 20 tl dedı. acaba aynı sey mı?

Yani hem gunah namaz pozisyonu sonucta tobe tobeee
He valla ya...
ama spermden iyi anlıyo nerdeyse x y analizi yapacak
Doktor maşallah herşeyi bilen bir dostumuz var şükürler olsun...
Deneyecegim şüphesiz ilişkide

Belkide kaćmazzz
dene dene
yeminle prof lara bin basarsin ; (

O pozisyon acitiyo bide
Aaaa sen denedinmi kız?
Bu akşam o pozisyonumu denesek:)
Yok be işe yaramaz olanı da dışarı kaçırısınız
bır L harfının yaptıgına bak

Hıc denemedım bana cok korkunc gelıyor
Aaaa çatlayacam gülmekten zaten yumoşlarım ağrıyo...
Beklenen adet tarihim 15 kasım
Kız sen geçmi yumurtladın...benim yumoşlarım ağrıyor sabah akıntımda vardı.bu yeni çatlamasın ya. Benim Bat 14 kasım.. Ovulasyon testi yalan söylemez dimi... Gece birdaha test yapayım

Bilmeden denemisim ben

Kız bitirdin bütün testleri anam yapa yapa ne diye yapacan çatladı yumoş çoktan:)

Kız bitirdin bütün testleri anam yapa yapa ne diye yapacan çatladı yumoş çoktan:)
Bu ağrı nedenki üşüttüm mü acep çok afedersiniz gazda beni öldürdü ya...senin BAT ta aynı olunca şüpheye düştüm ya semoşum...

Ebrulim neden ovulasyon testi yaptın anlamadım beyse bakalım zaten çok hecesli değilim aynen düşünüyorum ilaçtandır diye sabah 9 da gideceğim nekadar zamanda çıkıyor özel hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…