Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bu ağrı nedenki üşüttüm mü acep çok afedersiniz gazda beni öldürdü ya...senin BAT ta aynı olunca şüpheye düştüm ya semoşum...
Bak yine heveslendirmek istemiyom ben kendimde olsa gebelik belirtisi saymam ama leyla ablam sende ilk oluyosa ben bunun altında bişiyler ararım

Bu ağrı nedenki üşüttüm mü acep çok afedersiniz gazda beni öldürdü ya...senin BAT ta aynı olunca şüpheye düştüm ya semoşum...
Kiz bebis gelmesn icme dogdu bugun bi kac kisi icinde icime dogmustu onlar da test yaptilar dayanamayip gidip kan testi dediklerimin hepsi hamile cikti icimden sende hamile olarak gectin hadi bakam hamileyim dedinde turk lokumu dediydi dersin :)

Kızlar ben burda koptum kendime gelemiyorum
Koptun gittin yine semos . Vala ben daha hic ikinci cizgiyi gormedim. Hatta bi kere okdr sinirlendimki tek cizgiye kirmiz pilot kalemle yanina ikinci cizGiyi cizdim sonrada o cubugu ikiye ayirdim sirf ikinciGi girmek icin ovulasyon tsti alcamda ondada bana tek cizgi cikar

Ebrulim neden ovulasyon testi yaptın anlamadım beyse bakalım zaten çok hecesli değilim aynen düşünüyorum ilaçtandır diye sabah 9 da gideceğim nekadar zamanda çıkıyor özel hastanede
Gebelik testi yoktu canım. O çatlatma iğnesinden ve ilaçlardan olan hormonlar ovulasyon testini pozitif çıkartıyor. Eğer gebeysen ovulasyon testi adete yakın pozitif gösteriyor. Ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah :) ne kadar sürer bilmiyorum herhalde 2 saat falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…