Hadi yaaa masallahh.banada desende ciksaBugun bikqc kisiye zorla gidin kntesti yqpin dedim gittiler hamile ciktilar icime dogdular hepside bugun bni bisiler durtelio bakam hyirlisi
Ya dogum günüme kadar beklemek istiyorum inş varsa o gün ben eşime hediye vermek istiyorum bi degişiklik olur demiE cnm o zmn 13unde yapsanya
Topla kendini semoşum.. Valla insan kendini tutamıyorKızlar ben burda koptum kendime gelemiyorum
Anladım canım... Adet yerine bebişin gelsin gülümBenim yumurtam dün çatladı çatlayınca ben 14 gün sonra oluyorum ablammm
Aaa hiç öyle bişey yaparmıyız kübişim yaagzimdan laf aliyolar aynen yeni heves denedik yani nolmus ben klasik yontemi sectim iclerinden sende cok tatlisin
İnşallah bitanem inşallah... Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim..Bak yine heveslendirmek istemiyom ben kendimde olsa gebelik belirtisi saymam ama leyla ablam sende ilk oluyosa ben bunun altında bişiyler ararım
Aaayyy beni takip tatlı hamişim..ağzın bal yesin gülüm... İnşallah Allah söyletiyordur canım benim....Kiz bebis gelmesn icme dogdu bugun bi kac kisi icinde icime dogmustu onlar da test yaptilar dayanamayip gidip kan testi dediklerimin hepsi hamile cikti icimden sende hamile olarak gectin hadi bakam hamileyim dedinde turk lokumu dediydi dersin :)
Leyla abla yergök ovulasyon testi:)
Koptun gittin yine semos. Vala ben daha hic ikinci cizgiyi gormedim. Hatta bi kere okdr sinirlendimki tek cizgiye kirmiz pilot kalemle yanina ikinci cizGiyi cizdim sonrada o cubugu ikiye ayirdim sirf ikinciGi girmek icin ovulasyon tsti alcamda ondada bana tek cizgi cikar
Aminnnnn bitanem...insallah ziyan olur kullanmaya gerek kalmaz
Evet ama cnm olumsuz cikarsada cok uzulursun.ben olsam goze alamazdim . . .Ya dogum günüme kadar beklemek istiyorum inş varsa o gün ben eşime hediye vermek istiyorum bi degişiklik olur demi
Hehehej canimsin yaa sizden gizli saklimmi varTopla kendini semoşum.. Valla insan kendini tutamıyor
Anladım canım... Adet yerine bebişin gelsin gülüm
Aaa hiç öyle bişey yaparmıyız kübişim yaherşeyi Al_pi başlattı..
İnşallah bitanem inşallah... Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim..
Aaayyy beni takip tatlı hamişim..ağzın bal yesin gülüm... İnşallah Allah söyletiyordur canım benim....
valla ev ovulasyon testi kaynıyo yeminle
inşallah görecez canım çift çizgiyi...
Aminnnnn bitanem...
Cnm senin ki nin haberi gec gelecek sen hamile kaalacaksin ama gec ogreneceksin solemiycektm ama hadi sordun soyluyeyimHadi yaaa masallahh.banada desende ciksa
Hahahaha falci baci2Cnm senin ki nin haberi gec gelecek sen hamile kaalacaksin ama gec ogreneceksin solemiycektm ama hadi sordun soyluyeyim
Bu ne bea hepten kendi.i mi falciya bagladim abee getirin ordan elcagizlarinizj atayim ordan kismeti nizi
Ne yalan soyluyeyim icimden gectin ama o agri lafina kadr solemicektim dayanamadim soyluyeyim dedim hadi bekletmesin bu sıpalar gelsinlerAaayyy beni takip tatlı hamişim..ağzın bal yesin gülüm... İnşallah Allah söyletiyordur canım benim....
Vqllq bende o potansiyel var bisiler durtuo beni hadi hayir olsunHahahaha falci baci2olsunda gec ogreniyim raziyim
Ya bilmiyorum cnm bak şimdi karıştım napsam acabaEvet ama cnm olumsuz cikarsada cok uzulursun.ben olsam goze alamazdim . . .
Hos geldin cnmmİyi Akşamlar kızlar nasılsınız
İşim çok yoğundu yazamadım pek kusura bakmayın
Veson Tebriklerrrr canım hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın çok sevindim
Hoşbuldum canım TeşekkürlerHos geldin cnmm
Naber canım nasılsın?Hoşbuldum canım Teşekkürler
Insa adet olmazda is o sprizi nasil solucenj dusunmeye kalirYa aslında 15nci gün adet olmazsam ben kan testi yaptırım eger olumlu çıkarsa eşime 17 kasımda söylim o nasıl olur sizce kızlar
İyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok?Naber canım nasılsın?
İnşallah bitanem inşallah.. Döllenmeden sonra embriyo 6 gün sonra rahme ulaşıyormış.benimki perşembe döllendiyse yarın rahme ulaşır inşallah... Dua et canım ya...Ne yalan soyluyeyim icimden gectin ama o agri lafina kadr solemicektim dayanamadim soyluyeyim dedim hadi bekletmesin bu sıpalar gelsinler
Hg gülüm...özlettin kendini...İyi Akşamlar kızlar nasılsınız
İşim çok yoğundu yazamadım pek kusura bakmayın
Veson Tebriklerrrr canım hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın çok sevindim
Aynen inş sen ne durumdasın yAni hamile misin bekliyo musun canmInsa adet olmazda is o sprizi nasil solucenj dusunmeye kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?