İnşallah canım.. Ne güzel olur..Ya dogum günüme kadar beklemek istiyorum inş varsa o gün ben eşime hediye vermek istiyorum bi degişiklik olur demi
Hoşbuldum işler çok yoğun canısıı yaa market işi hergün koş o tarafa koş bu tarafa nasılsınİnşallah bitanem inşallah.. Döllenmeden sonra embriyo 6 gün sonra rahme ulaşıyormış.benimki perşembe döllendiyse yarın rahme ulaşır inşallah... Dua et canım ya...
Hg gülüm...özlettin kendini...
Çok güzel olur vallaİnşallah canım.. Ne güzel olur..
Hamile oldugumu ogrendim yeni cnm yarindan sonrada kismetse gorucem ultrasondaAynen inş sen ne durumdasın yAni hamile misin bekliyo musun canm
Bol bol ederim kuzum hdi insallahhhİnşallah bitanem inşallah.. Döllenmeden sonra embriyo 6 gün sonra rahme ulaşıyormış.benimki perşembe döllendiyse yarın rahme ulaşır inşallah... Dua et canım ya.
Çok güzel olmuş ama ya benim eşimde kesin öylr olur kafayı yer benceBen kocama dedim ki sana hediym var hediye kutusu verdim icinden not cikti yatak odasindanki ilk cekmeceye bak ordada tv unuesinin altina bak altina bak onuda acti bakti misfir odasina git koltugun ustune bak ordaki kagittada yandaki kutuyu ac yaziodu artik sinir olmustu bu ne direk versedindie hediye falan yok galba kandirion falan acti bnm kan testim okuo bune falan dondu kaldi jeton dusmuo bi turlu bakio bakio sonra emzik almistim onu fark etti de ole jeton dusucok komikti surat ifadesi ama hala gulcegim cikio ben ne oluom simdi babami die dolandi durdu evde
Hayırlısıyla kucagına alırsın inş rabbimin izniyle tatlımHamile oldugumu ogrendim yeni cnm yarindan sonrada kismetse gorucem ultrasonda
Az daha solemicektim dahada ugrasturirdim onu ama neyse ii gunume denk geldi butun evi dagitmasindan korkumÇok güzel olmuş ama ya benim eşimde kesin öylr olur kafayı yer bence
Amin insllahh darisi isteyen herkeseHayırlısıyla kucagına alırsın inş rabbimin izniyle tatlım
Amin bitanem inşallahBol bol ederim kuzum hdi insallahhh
Yöntemine bayıldım canım... Bende farklı şeyler yapmak istiyorum inşallah hamiş kalırımda yapmak nasip olur..Ben kocama dedim ki sana hediym var hediye kutusu verdim icinden not cikti yatak odasindanki ilk cekmeceye bak ordada tv unuesinin altina bak altina bak onuda acti bakti misfir odasina git koltugun ustune bak ordaki kagittada yandaki kutuyu ac yaziodu artik sinir olmustu bu ne direk versedindie hediye falan yok galba kandirion falan acti bnm kan testim okuo bune falan dondu kaldi jeton dusmuo bi turlu bakio bakio sonra emzik almistim onu fark etti de ole jeton dusucok komikti surat ifadesi ama hala gulcegim cikio ben ne oluom simdi babami die dolandi durdu evde
Aman erkekleri ugraştırmaya gelmez evi napardı acaba her yeri birbirine katardı benceAz daha solemicektim dahada ugrasturirdim onu ama neyse ii gunume denk geldi butun evi dagitmasindan korkum))
İnşallah hamilesindir canım...Hamile olan veya tecrübeli hanımlar. Adetime3 gün kaldı.ama kafami kaldiramiyorum. Full uyuyasım var. Daha günüm falan geçmedi yani , klomende de 2. Ayim. Başka da bi belirti yok galiba. Her ay güya bir ton belirti yaşıyorum sanıyordum ama adet oluyordum. Ama Bu uyku hali hic olmamıştı bende. Sabredebilmem ve güzel sonuçlar almam için dua eder misiniz. Gormiim kirmizilari
Allah kolaylık versin canım... İyiyim çok şükür... Sağolasın kuzumHoşbuldum işler çok yoğun canısıı yaa market işi hergün koş o tarafa koş bu tarafa nasılsın
Benimkide sinirlenirdi kesinAman erkekleri ugraştırmaya gelmez evi napardı acaba her yeri birbirine katardı bence
İyi geceler canım... Yat dinlenKizlar ben kacar bu arlar kafam bi ton geceler i dogru duzgun uyuyamiom uykularim sapti gunduzleri ddsen mide bulantisi bas agrisi kasik agrisi bel agrisi suan uykum gelmisken kacirmayayim baliii bu arada esim kus almis kuslar bile halvete girio gozumuzun onunde kac kere sastim kaldim ben daha once iki yil erkek kusa bakmistim ilk defa cift muhabbet kusum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?