Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hoşbuldum işler çok yoğun canısıı yaa market işi hergün koş o tarafa koş bu tarafa nasılsın

Ben kocama dedim ki sana hediym var hediye kutusu verdim icinden not cikti yatak odasindanki ilk cekmeceye bak ordada tv unuesinin altina bak altina bak onuda acti bakti misfir odasina git koltugun ustune bak ordaki kagittada yandaki kutuyu ac yaziodu artik sinir olmustu bu ne direk versedindie hediye falan yok galba kandirion falan acti bnm kan testim okuo bune falan dondu kaldi jeton dusmuo bi turlu bakio bakio sonra emzik almistim onu fark etti de ole jeton dusu cok komikti surat ifadesi ama hala gulcegim cikio ben ne oluom simdi babami die dolandi durdu evde

Çok güzel olmuş ama ya benim eşimde kesin öylr olur kafayı yer bence

Hamile olan veya tecrübeli hanımlar. Adetime3 gün kaldı.ama kafami kaldiramiyorum. Full uyuyasım var. Daha günüm falan geçmedi yani , klomende de 2. Ayim. Başka da bi belirti yok galiba. Her ay güya bir ton belirti yaşıyorum sanıyordum ama adet oluyordum. Ama Bu uyku hali hic olmamıştı bende. Sabredebilmem ve güzel sonuçlar almam için dua eder misiniz. Gormiim kirmizilari

Yöntemine bayıldım canım... Bende farklı şeyler yapmak istiyorum inşallah hamiş kalırımda yapmak nasip olur..

İnşallah hamilesindir canım...

Kizlar ben kacar bu arlar kafam bi ton geceler i dogru duzgun uyuyamiom uykularim sapti gunduzleri ddsen mide bulantisi bas agrisi kasik agrisi bel agrisi suan uykum gelmisken kacirmayayim baliii bu arada esim kus almis kuslar bile halvete girio gozumuzun onunde kac kere sastim kaldim ben daha once iki yil erkek kusa bakmistim ilk defa cift muhabbet kusum oldu

İyi geceler canım... Yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…