- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
- 18
Ins cnm kisiden kisiye deisio bendede uykularim kacio geceleri hele baya bi uykum kacio deliksiz uyuyamiorumHamile olan veya tecrübeli hanımlar. Adetime3 gün kaldı.ama kafami kaldiramiyorum. Full uyuyasım var. Daha günüm falan geçmedi yani , klomende de 2. Ayim. Başka da bi belirti yok galiba. Her ay güya bir ton belirti yaşıyorum sanıyordum ama adet oluyordum. Ama Bu uyku hali hic olmamıştı bende. Sabredebilmem ve güzel sonuçlar almam için dua eder misiniz. Gormiim kirmizilari
İnşallah hamilesindir canım...
Benim kocamın sabrı gelmezdi ordan oraya geçmeyeBenimkide sinirlenirdi kesin
Yaticm ama gece yarisi yada sabaha karsi uyanirim yine deliksiz yatmayi ozledim bi ara bi yatadm teee esim zorla uyandirirdiİyi geceler canım... Yat dinlen
İyi geceler cnmİyi geceler canım... Yat dinlen
Ins cnm kisiden kisiye deisio bendede uykularim kacio geceleri hele baya bi uykum kacio deliksiz uyuyamiorum
Çok güzel canım da sabredebilecekmisin? :) bende kendi kendime bu ay hamile kalırsam 14. ünde evlilik yıldönümümüz o gün söylerim diyorum ama dayanamam :))))Ya aslında 15nci gün adet olmazsam ben kan testi yaptırım eger olumlu çıkarsa eşime 17 kasımda söylim o nasıl olur sizce kızlar
Sağ ol canım bende iyiyim çok şükür. Bebiştendir inşallah :)İyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok?
Bende bu aralar değişiklik var ama bişeye yormuyorum beklemeyen adet tarihim 11 kasım bende ara ara baş dönmesi ara ara kasık batması vede sık sık idrara çıkma var
Evet yasadim uyku kaciodu bende aksine :) uykuyuda cok severim esim bile diodu sen nie uyumuyon nie kalkion gece gece dieHamileliği öğrenmeden önce uyku belirtisi yaşamış miydin sen?
Saol cnm ii gecelerİyi geceler cnm
Evet yasadim uyku kaciodu bende aksine :) uykuyuda cok severim esim bile diodu sen nie uyumuyon nie kalkion gece gece die
Sabretmek konusunda kendime fazla güvenmiyorum evet inş sabrederimÇok güzel canım da sabredebilecekmisin? :) bende kendi kendime bu ay hamile kalırsam 14. ünde evlilik yıldönümümüz o gün söylerim diyorum ama dayanamam :))))
Sağ ol canım bende iyiyim çok şükür. Bebiştendir inşallah :)
Oluyomus evet haladaha yasiorum o soruunu kisiden kisiye deisio iste bnde uykuyu cok severim gunduzleride ara sira uyku basiodu ama o gecelrri rahat uyuyamadigim icin muhtemelenHimm öyle de mi oluyormuş :)
Yalnız birde benim adet günüm geçti ilaçlardan olabilirmi sizceGebelik testi yoktu canım. O çatlatma iğnesinden ve ilaçlardan olan hormonlar ovulasyon testini pozitif çıkartıyor. Eğer gebeysen ovulasyon testi adete yakın pozitif gösteriyor. Ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah :) ne kadar sürer bilmiyorum herhalde 2 saat falan.
Sabretmesende eşin çok sevinir canım, sen hamile ol inşallah da varsın sabredeme :)Sabretmek konusunda kendime fazla güvenmiyorum evet inş sabrederim
kaç gün geçti gülüm?Yalnız birde benim adet günüm geçti ilaçlardan olabilirmi sizce
iyi geceler canım, görüşürüz. Öptüm ikinizi :)Hadi ii geceler herkese biraz daga kalirsam topikten kopamycam ve bnm cok uykum varr
Aynen gülüm ya bi hamile olsam sabredim etmim çok farklı degilSabretmesende eşin çok sevinir canım, sen hamile ol inşallah da varsın sabredeme :)
İnşallah canım inşallah Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallahÇok güzel canım da sabredebilecekmisin? :) bende kendi kendime bu ay hamile kalırsam 14. ünde evlilik yıldönümümüz o gün söylerim diyorum ama dayanamam :))))
Sağ ol canım bende iyiyim çok şükür. Bebiştendir inşallah :)
Allah Razı olsun cnm Rabbim sizlere isteyen herkese versin Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde inşallahİyi Akşamlar kızlar nasılsınız
İşim çok yoğundu yazamadım pek kusura bakmayın
Veson Tebriklerrrr canım hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın çok sevindim
İnşallah hamilesindir canımYalnız birde benim adet günüm geçti ilaçlardan olabilirmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?