Ay cnm takvim koymuşsun en son durum Karışık diye yazmıştın tebrik ederim 8. Hafta içindesin kalp atışları bile duyulmuştur belki ne zaman öğrendin çok sevindimNe yalan soyluyeyim icimden gectin ama o agri lafina kadr solemicektim dayanamadim soyluyeyim dedim hadi bekletmesin bu sıpalar gelsinler
İnş bebişden dolayı geçikmiştir cnmYalnız birde benim adet günüm geçti ilaçlardan olabilirmi sizce
Ay inş tatlım yaKasım ayı uğurlu bir ay kiminin evlilik.yildönümü kiminin dogum günü bu ay ugurlu gelsin bize insallah benimde dogum gunum kasimda
Şahsen ben uyumadım henüz canımm..Herkes yattımı:)
3 gün geçtikaç gün geçti gülüm?
iyi geceler canım, görüşürüz. Öptüm ikinizi :)
İnşallah hepimize uğurlu gelir canım.kızıma hamile kaldığımda en son ekim ayında adet olmuştum.İnşallah yine öyle olur hamiş olup bir tanede oğlan doğururum.Yüce mevlam sesimizi duy evlatlarımızı bahşet bize Yarabbim...Kasım ayı uğurlu bir ay kiminin evlilik.yildönümü kiminin dogum günü bu ay ugurlu gelsin bize insallah benimde dogum gunum kasimda
Hayırlısı gülüm eşin her türlü sevinir buna eminim :)Aynen gülüm ya bi hamile olsam sabredim etmim çok farklı degil
Amin inşallah canımİnşallah canım inşallah Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Test yap canım hayırlısı olsun :)3 gün geçti
Canım313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 15
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22 okundu
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 16
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 20 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 20 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> 50 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 15
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 18 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 15
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25 okundu
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 252
Eksik: 61
Kumbara: 79
Günaydınnn kimler vardıki misafir:)Kalıcı misafirlerimi sonunda yolcu ettimakşama kadar uyumayı düşünüyorum, belki bu yorgunluğu uyuyarak atarım üstümden
Günaydın canım, kocamın akrabaları, bir müddet önce bana yakın oturuyorlardı taşındılar oy kullanmak için bize misafir geldiler biraz yorucuydu.Günaydınnn kimler vardıki misafir:)
günaydın canım burdayız...kız dünki börekler beni mahvetti..sabah acayip ishal olmuştum...valla ilaç içip geldim işe...biraz bulantıda vardı...günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesinz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?