- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
ne ilacı içtin ablam sen sürekli ilaç içiyon bu aralar:)günaydın canım burdayız...kız dünki börekler beni mahvetti..sabah acayip ishal olmuştum...valla ilaç içip geldim işe...biraz bulantıda vardı...
E-brulim tuğba için 20 tane okudum canım...Allah kabul etsin..
ishal ilacı canım ya...ne ilacı içtin ablam sen sürekli ilaç içiyon bu aralar:)
dün öğrendim cnmm ama daha ultarasonda dahi görmedim çünki yarın gidicem doktoraAllah Razı olsun cnm Rabbim sizlere isteyen herkese versin Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde inşallah
Canim dünkü ve bugünün dualarini kumbaradan yazdim sanaçok saolun kızlar bnm adet drvam edio hala yarın gidicem doktora bu böle olmayacak bune 9gündür
Canim hayirli haberler alirsin insallah, Rabbimin vardir bir bildigi, insallah bizimde yüzümüzü güldürecek.Günaydın kızlar,
Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin, bol gebelikli bir ay olsun bizim için...
Bende dün regli oldum,üzüldüm,ağladım birazdan dr A kontrole gidecem..bakalım ne diyecek?
Hayirli olsun canim, insallah bu asilama sana bebegini getirir.slm kızlar cumartesı adet oldum... p.tesı doktora gıttım 2. asılama ıcın rapor cıkarttım dun ılk gpnalf e basladım bakalım
Gözün aydin canim :))))Kalıcı misafirlerimi sonunda yolcu ettimakşama kadar uyumayı düşünüyorum, belki bu yorgunluğu uyuyarak atarım üstümden
CNM SENİN DÜŞÜK OLDUĞUNDAN BERİ KANAMAN DEVAM MI EDİYO?çok saolun kızlar bnm adet drvam edio hala yarın gidicem doktora bu böle olmayacak bune 9gündür
saol cnm bende şu adeti atlatam kumbaraya katkımı yaparımCanim dünkü ve bugünün dualarini kumbaradan yazdim sana
yok kuzum bu ilaçla olan adet kanamam düşükten sonraki bitti bunu tarlusal kullanarak oldumCNM SENİN DÜŞÜK OLDUĞUNDAN BERİ KANAMAN DEVAM MI EDİYO?
DÜŞÜKTEN SONRAOLABİLİR BÖLE ŞEYLER CNM YUMURTLAMASIZ BİR REGL DÖNEMİ GEÇİRDİYSEN BÖLE KANAMALAR UZUN SÜRÜYORyok kuzum bu ilaçla olan adet kanamam düşükten sonraki bitti bunu tarlusal kullanarak oldum
Ben bu isten bisi anlamadim sen dusuk yaptin mi ilacla mi dusurduler ben iki dusuktede 40 gun kanama cektim .. yani dusukten sonra kanamanin durmamasi normal ama ilac niyeyok kuzum bu ilaçla olan adet kanamam düşükten sonraki bitti bunu tarlusal kullanarak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?