Sen bilirsin cnm ya hevesini jirmak istemem biseye heveslenmissin ama negatifi gorunce insan kolay kolay toparlanamiyor. Dogum gunu hediyeme bak tek cizGimi dersin once kötüyü düşünmek lazim bu durumda. Ama senin kararin cnm tabiYa bilmiyorum cnm bak şimdi karıştım napsam acaba
Benim aklimada geldi ama dayanabilecekmisinYa aslında 15nci gün adet olmazsam ben kan testi yaptırım eger olumlu çıkarsa eşime 17 kasımda söylim o nasıl olur sizce kızlar
bnm kimyasl grbelikti cnm fazla bi kanamam olmadı bu ilaçla adeti düzenlemek amacıyla ztn bnm adetim düzensizdi hemde rahmi temizliycek dedi doktorBen bu isten bisi anlamadim sen dusuk yaptin mi ilacla mi dusurduler ben iki dusuktede 40 gun kanama cektim .. yani dusukten sonra kanamanin durmamasi normal ama ilac niye
kimyasal gebelikti düştü sonra bir hafta ilaç kullancan dedi adetin gelecek hemde rahminde temizlenmiş olucak dediDÜŞÜKTEN SONRAOLABİLİR BÖLE ŞEYLER CNM YUMURTLAMASIZ BİR REGL DÖNEMİ GEÇİRDİYSEN BÖLE KANAMALAR UZUN SÜRÜYOR
kimyasal gebelikti düştü sonra bir hafta ilaç kullancan dedi adetin gelecek hemde rahminde temizlenmiş olucak dedi[/QUOTE
KİMYASAL GEBELİKTE ŞİMDİ KANAMAN BİTTİ KAÇ GÜN SONRA SEN BU İLACI KULLANMAYA BAŞLADIN
3 GÜN SONRA KAÇGÜN KULLANDINüç gün sonra kullandım yanlış mı yaptım acaba
6gün kadr kullandım günde üç adet3 GÜN SONRA KAÇGÜN KULLANDIN
kullanırken kahverngi şeklinde başladı bitince pembeden kırmızıya döndü3 GÜN SONRA KAÇGÜN KULLANDIN
ÇOK KARIŞIK BİŞİ OLMUŞ DOKTOR VERDİYSE VARDIR Bİ BİLDİĞİ CNMkullanırken kahverngi şeklinde başladı bitince pembeden kırmızıya döndü
tuğbiş dualarını okuduk canım...kullanırken kahverngi şeklinde başladı bitince pembeden kırmızıya döndü
doktor veerdi zten adetim düzensizdi hamile kalmasydım kullanacaktım ztn ama hamile kalınca kullanmadım kimyasal çıktı gebelik dedi bunu kullanmaya başla bu bittiğinde 10 gün içinde adet olucksın dedi on güne kalmadan bittiği gibi geldiÇOK KARIŞIK BİŞİ OLMUŞ DOKTOR VERDİYSE VARDIR Bİ BİLDİĞİ CNM
saolun cnm şu kanamam bitsin bende okuycam bol boltuğbiş dualarını okuduk canım...
BURDAYIM:)NERDESİNİZ KIZLAR
HERKES KENDİNİ GİZLİYOR O YÜZDEN GÖZÜKMÜYOR CANIM YA...ESKİDEN TOPİCTE OLANLARIN NİKLERİ ALTTA YAZIYORDU..ŞİMDİ ODA KALKMIŞ..KİM VAR KİM YOK BELLİ OLMUYOR....BURDAYIM:)
SEN ATEŞ ÖLÇÜYOMUSUNN LCNMHERKES KENDİNİ GİZLİYOR O YÜZDEN GÖZÜKMÜYOR CANIM YA...ESKİDEN TOPİCTE OLANLARIN NİKLERİ ALTTA YAZIYORDU..ŞİMDİ ODA KALKMIŞ..KİM VAR KİM YOK BELLİ OLMUYOR....
Hayirdir leyla sen hic bu kadar topikte vakit gecirmezdinHERKES KENDİNİ GİZLİYOR O YÜZDEN GÖZÜKMÜYOR CANIM YA...ESKİDEN TOPİCTE OLANLARIN NİKLERİ ALTTA YAZIYORDU..ŞİMDİ ODA KALKMIŞ..KİM VAR KİM YOK BELLİ OLMUYOR....
BurdaNERDESİNİZ KIZLAR
EBRUMM KAÇ GÜN KALDI YA BATA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?