Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

HEHEH TAM SÜPRİZZZ ŞU EŞYA ALMA OLAYI OLMASA BEN ASLINDA SÜPRİZ OLMASINI İSTERDİM CİNSİYETİNİN :)
dayim iki cocugunda da ögrenmek istemediler hep sürpriz oldu bi kizi bi oglu var simdi Allah bagislasin
Keşke canım ya  benim 12 kasım aslındada ff 14 kasım diyor.İnşallah bu ay olur ya.. Allâhım nolur nasip et isteyen herkese inşallah içindede bizlere..
leyla canim bu ff nedir
selam hayirli olsun gebeligin canim

Bata 7 kaldi canim :) Ovu testi bu sabah negatif gösterdi :)
Seninde 12 günün kaldi balim, önceden test yapacakmisin?

Bende sizi (Anne kalp) ♥♥♥♥ (yavru kalpler)
ebru canim insallah hayirli haberler verirsin bize

kizlar beni doktorum carsamba persembe cuma kontrole cagirdi. yalniz ben carsamba nobetciyim bu gün gidecegim artik bakalim ne diyecek

YOK CNM BEN DAHA ÖNDEN NE TEST YAPARIM NEDE BELİRTİLERE İNANIRIM :)
Bencede yapma gülüm, dertsiz basina dertten baska bir sey degil...
deli yaaa çok tatlısın seeeenn
O sizin tatliliginiz canlarim

ebru canim insallah hayirli haberler verirsin bize
Amin insallah hatisim, bakalim Rabbim neylerse güzel eyler...

kizlar beni doktorum carsamba persembe cuma kontrole cagirdi. yalniz ben carsamba nobetciyim bu gün gidecegim artik bakalim ne diyecek
Hadi hayirlisi... yumurta büyüklügüne bakilacak degil mi?

slm kızlar nasılsınız
Aslm gülüm, sükür kendi adima iyiyim... sen nasilsin?

Bende iyiyim cnm belimde agrı var biraz onun dışında iyiyim

merhaba canlar
sabah dr.a gittim kan testinin sonucu çıkmıştı ama dün akşamdan dayanamayıp bi test daha yapmıştım evde negatif çıkmıştı.kan testinden de bişey çıkmadı yani sonuç negatif 26 ekimde adet olmam gerekiyordu hala tık yok ama belirtilerin hemen hemen hepsi var göğüslerim aşırı derecede ağrılı ve hassas kasıklarda batma alt karında ağrı ve yanma aklınıza ne gelirse halsizlik uyku v.s. v.s ne oluyor bana bilmiyorum.dr baktı kist falan da yok . dr bi hafta daha bekleyelim adet olmazsan gel dedi.menapoz bile geliyo aklıma çıldırıyorum (( yalnız dün akşam lavaboya çıktığımda bi akıntı geldi şu bizim sünen sümüksü akıntı varya yumurtlama döneminde olan işte aynısıydı.şaşırdım acaba vücut yumurtlamayı mı geciktirdi diye de düşündüm.bilemiyorum

bu arada duadan 50 tane okudum Allah kabul etsin

cnm bn 26.günümde öğrendim bekle sende dua ederek bekle o akıntı bendede vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…