Gecmis olsun canim, Allah iyilik versin :)Bende iyiyim cnm belimde agrı var biraz onun dışında iyiyim
Seninki gebelikten demi cnm benim igneyi vuralı 4 gün oldu neden bu bel agrısı oldu şimdi anlamadımbendede var bel ağrsı hemde bayağı bayağı var bide koltuk altımdan göğsüme giden bi ağrım var
Saol cnmGecmis olsun canim, Allah iyilik versin :)
Canim insallah seninde mucizenmerhaba canlar
sabah dr.a gittim kan testinin sonucu çıkmıştı ama dün akşamdan dayanamayıp bi test daha yapmıştım evde negatif çıkmıştı.kan testinden de bişey çıkmadı yani sonuç negatif 26 ekimde adet olmam gerekiyordu hala tık yok ama belirtilerin hemen hemen hepsi var göğüslerim aşırı derecede ağrılı ve hassas kasıklarda batma alt karında ağrı ve yanma aklınıza ne gelirse halsizlik uyku v.s. v.s ne oluyor bana bilmiyorum.dr baktı kist falan da yok .dr bi hafta daha bekleyelim adet olmazsan gel dedi.menapoz bile geliyo aklıma çıldırıyorum (( yalnız dün akşam lavaboya çıktığımda bi akıntı geldi şu bizim sünen sümüksü akıntı varya yumurtlama döneminde olan işte aynısıydı.şaşırdım acaba vücut yumurtlamayı mı geciktirdi diye de düşündüm.bilemiyorum
bu arada duadan 50 tane okudum Allah kabul etsin
ay sahi mi canım inş öledir o zaman beklim ben de haftaya da gitmeiyeyim dr.a iki hafta falan olmazsam mı gideyim napim şaşırdım valla napıcamı dacnm bn 26.günümde öğrendim bekle sende dua ederek bekle o akıntı bendede vardı
hamilmisin şuan?''Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.''
bunu forumda aratma yapıp buldum yani kan testi negatif çıkıp hamile olan da varmış şaşırdım
inş.benimde öledir
valla kndin bilirsin cnm o nasıl oluo ya kanda nie çıkmıo bebişay sahi mi canım inş öledir o zaman beklim ben de haftaya da gitmeiyeyim dr.a iki hafta falan olmazsam mı gideyim napim şaşırdım valla napıcamı da
Hayır canımSEN ATEŞ ÖLÇÜYOMUSUNN LCNM
naber canımSlm cnm
yok ben değilim canım başkası yazmış bunuhamilmisin şuan?
Kız ben eski müdavimlerdenim..hızıma kimse yetişemezdi.şimdi bakma böyle olduğuma...Hayirdir leyla sen hic bu kadar topikte vakit gecirmezdinbagimlilik mi yapti ne :)
Adet takip programı canım..değerleri giriyosun ateş ölçüp yazıyon hergün.. Veson daha iyi anlatır o çok kullanmışdayim iki cocugunda da ögrenmek istemediler hep sürpriz oldu bi kizi bi oglu var simdi Allah bagislasin
leyla canim bu ff nedir
selam hayirli olsun gebeligin canim
İyilik tatlım senden naber nasılsınnaber canım
INS CNM ILK ASILAMADAN UMUDUM YOKTUDA ARTIIK VAR 1. SINDEN SONRA SANS DAHA FAZLAYMIS BAKALIMCanim hayirli haberler alirsin insallah, Rabbimin vardir bir bildigi, insallah bizimde yüzümüzü güldürecek.
Hayirli olsun canim, insallah bu asilama sana bebegini getirir.
Canim insan sarsiliyor cünkü bütün ümitlerini bu asilamaya bagliyorsun... Cok iyi anliyorum seni ama dur bakalim Allahtan ümit kesilmez. Ben artik kan testlerine de güvenmez oldum.Kızlar aşılamamın 13.günü bugün kan testi 1,20 çıktı negattif yani ama birde lekelenmem oldu çokk moralim bozuk tutmadı galiba
Asilama da cinsel iliskiye kiyasla %2 hamile kalma sansi artiyor ve asilama sayisi ne kadar artarsa gebe kalma ihtimali de o kadar artiyor. Türkiyede en fazla 3 defa, burada en fazla 4 defa asilamayi uygun buluyor doktorlar...INS CNM ILK ASILAMADAN UMUDUM YOKTUDA ARTIIK VAR 1. SINDEN SONRA SANS DAHA FAZLAYMIS BAKALIM
cnm 1,20 biraz garip bi sonuç 0 küsür gibi çıkıyo ama lekelenmede olmuş biraz bekle bakalımmKızlar aşılamamın 13.günü bugün kan testi 1,20 çıktı negattif yani ama birde lekelenmem oldu çokk moralim bozuk tutmadı galiba
iim dielim napalım aynı işteİyilik tatlım senden naber nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?