• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 30 okundu
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 11
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 30 okundu
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 10
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 20 okundu
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 10
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 30 okundu
  9. -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> 50 okundu
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 25 okundu
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 10
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 45 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 10
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 10
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 22 okundu

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 252
Eksik: 61
Kumbara: 39

Dun 22 adet bugun de 22 adet okundu.
Allah kabul etsin canim... Nasilsin? Toparlanabildin mi?

kızlarr servikal mukus azlığı çekenler varsa aranızda eğer yumurtlamadan bikaç gün önce sudafed gibi yada guaifenesin içeren öksürük şurubu için ben sırf merakımdan denedim şaka gibi klomen kullanmış gibi servikal mukus yapıyor deneyin sudafed in hiç bi zararı yok çocuklara veriliyor hatta :):)::)

KIZLAR TOPİK AÇTIM HAMİLELİĞİNİ KANDA GÖRmyeEN VARMI DİYE ANKETTE VAR OY KULLANMAK İSTEYEN VARSA GELSİİN ARAŞTIRACM BU KONUYU

topiğim bu
hamile olupta kanda çıkmayan varmı?

bnde istiycem o aşılamayı ya olmucak böle nerde nasıl yapılıo bana biraz bilgi verirmisiniz
Klomen kullandım cnm 18 boyutnda bi tane yumurtam oluştu ondan sonra doktorum çatlatma ignesi verdi onu kalcadan yaptırdım hastanenin acil servisinde yaptırdım igneyi ondan 36 saat sonra yumurtam çatladı 14 gün sonra kan testinde belli olur gebelik varsa dedi şimdi beklemedeyim aşılama daha farklı cnm ben bi defa aşılama yaptırdım ama tutmadı

Klomen kullandım cnm 18 boyutnda bi tane yumurtam oluştu ondan sonra doktorum çatlatma ignesi verdi onu kalcadan yaptırdım hastanenin acil servisinde yaptırdım igneyi ondan 36 saat sonra yumurtam çatladı 14 gün sonra kan testinde belli olur gebelik varsa dedi şimdi beklemedeyim aşılama daha farklı cnm ben bi defa aşılama yaptırdım ama tutmadı
hmm senin ki ilaçla ...
klomen kist yapıo diyolar inş böle bşi yoktr

bnde istiycem o aşılamayı ya olmucak böle nerde nasıl yapılıo bana biraz bilgi verirmisiniz
Aynı şekilde yumurta takibi yapılıyor yumurta gelişince çatlatma ignesi vuruluyor ondan sonra eşinden sperm alınıyor sperme yıkama işlemi yapıyolar en saglıklı spermleri topluyolar çatlatma ignesini vurduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor ya o yüzden 36 sonra doktor altran muayene ile o toplanan spermi rahme gönderiyor doktor u işlem spermin vajinadan rahme giden yolunu kısaltıyor şansı yükseltiyor

Aynı şekilde yumurta takibi yapılıyor yumurta gelişince çatlatma ignesi vuruluyor ondan sonra eşinden sperm alınıyor sperme yıkama işlemi yapıyolar en saglıklı spermleri topluyolar çatlatma ignesini vurduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor ya o yüzden 36 sonra doktor altran muayene ile o toplanan spermi rahme gönderiyor doktor u işlem spermin vajinadan rahme giden yolunu kısaltıyor şansı yükseltiyor
asla alttan muayene ettrmem ben o nasıl olcak

Back
X