- 2 Kasım 2015
- 571
- 780
- 53
- 33
Sende durumlar nasıl cnm yeni geldim ben sayfaya tam bilmiyorum durumlarınızı hamilelik var mı brklemede misiniim dielim napalım aynı işte
Doktorum cumaya kadar bekle adet başlamazsa tekrar yapalım dedi ama sanki adet başlıyor gibi bilemedimcnm 1,20 biraz garip bi sonuç 0 küsür gibi çıkıyo ama lekelenmede olmuş biraz bekle bakalımm
hmm bende geçen gün bi kız ın yazısonı gördüm onunda iki ay kanda çıkmamış nasıl oluyorsayok ben değilim canım başkası yazmış bunu
Allah kabul etsin canim... Nasilsin? Toparlanabildin mi?Dun 22 adet bugun de 22 adet okundu.
kimyasal gebelik geçirdim beklemedeyim cnm hoşgeldinSende durumlar nasıl cnm yeni geldim ben sayfaya tam bilmiyorum durumlarınızı hamilelik var mı brklemede misin
Saol cnm inş en kısa zamanda güzel haberler alırız en kısa zamandakimyasal gebelik geçirdim beklemedeyim cnm hoşgeldin
inş cnmSaol cnm inş en kısa zamanda güzel haberler alırız en kısa zamanda
Bende bügun çatlatma ignemim 4ncü günündeyim belime agrı girdi bugün 10 gün nasıl gececek acaba yainş cnm
bnde istiycem o aşılamayı ya olmucak böle nerde nasıl yapılıo bana biraz bilgi verirmisinizBende bügun çatlatma ignemim 4ncü günündeyim belime agrı girdi bugün 10 gün nasıl gececek acaba ya
Klomen kullandım cnm 18 boyutnda bi tane yumurtam oluştu ondan sonra doktorum çatlatma ignesi verdi onu kalcadan yaptırdım hastanenin acil servisinde yaptırdım igneyi ondan 36 saat sonra yumurtam çatladı 14 gün sonra kan testinde belli olur gebelik varsa dedi şimdi beklemedeyim aşılama daha farklı cnm ben bi defa aşılama yaptırdım ama tutmadıbnde istiycem o aşılamayı ya olmucak böle nerde nasıl yapılıo bana biraz bilgi verirmisiniz
hmm senin ki ilaçla ...Klomen kullandım cnm 18 boyutnda bi tane yumurtam oluştu ondan sonra doktorum çatlatma ignesi verdi onu kalcadan yaptırdım hastanenin acil servisinde yaptırdım igneyi ondan 36 saat sonra yumurtam çatladı 14 gün sonra kan testinde belli olur gebelik varsa dedi şimdi beklemedeyim aşılama daha farklı cnm ben bi defa aşılama yaptırdım ama tutmadı
Aynı şekilde yumurta takibi yapılıyor yumurta gelişince çatlatma ignesi vuruluyor ondan sonra eşinden sperm alınıyor sperme yıkama işlemi yapıyolar en saglıklı spermleri topluyolar çatlatma ignesini vurduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor ya o yüzden 36 sonra doktor altran muayene ile o toplanan spermi rahme gönderiyor doktor u işlem spermin vajinadan rahme giden yolunu kısaltıyor şansı yükseltiyorbnde istiycem o aşılamayı ya olmucak böle nerde nasıl yapılıo bana biraz bilgi verirmisiniz
Yok cnm öyle bişey olmadı bende çok şükür daha öncede kullandımhmm senin ki ilaçla ...
klomen kist yapıo diyolar inş böle bşi yoktr
asla alttan muayene ettrmem ben o nasıl olcakAynı şekilde yumurta takibi yapılıyor yumurta gelişince çatlatma ignesi vuruluyor ondan sonra eşinden sperm alınıyor sperme yıkama işlemi yapıyolar en saglıklı spermleri topluyolar çatlatma ignesini vurduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor ya o yüzden 36 sonra doktor altran muayene ile o toplanan spermi rahme gönderiyor doktor u işlem spermin vajinadan rahme giden yolunu kısaltıyor şansı yükseltiyor
hıı imişYok cnm öyle bişey olmadı bende çok şükür daha öncede kullandım
Asilama bak böyle oluyor canimbnde istiycem o aşılamayı ya olmucak böle nerde nasıl yapılıo bana biraz bilgi verirmisiniz
Valla cnm bende öyle diyodum ama mecbur olunca yapıyosun çocuk içinasla alttan muayene ettrmem ben o nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?