- 2 Kasım 2015
- 571
- 780
- 53
- 33
Evet cnm erkek ama benim doktorumun yanında bayan yardımcısı var o beni hazırlıyor dontorum gelip sadece ultrason erkanına bakıyor hiç dönüp bana bakmıyorDoktor olmak ne kadar zorsa hasta olmakta zor be gülüm... Senin jinekolog da erkek mi?
ölede insan çok stres yapıo yarın doktora gidicem sağ ve sol kasğımda batmalar var ve mide bulantım baş ağrım bel ağrımda var acaba vajinadanmı kontrol eder rahmi?Ben kadina gidiyordum ama sadece bu cocuk isteginden dolayi adama gitmek zorunda kaldim. Insan evladina kavusmak icin her seyi yapiyor canim... Asilama da tüp bebekte vajinadan yapiliyor, ayrica hamile kalirsan da ultrasonla bakiyorlar alttan canim. Kendini bu kadar strese sokma, dünyanin sonu degil.
Hastası canm yani pardonhastanesimi?
bu iyimiş bak bnm de öle olsa daha rahat olurumEvet cnm erkek ama benim doktorumun yanında bayan yardımcısı var o beni hazırlıyor dontorum gelip sadece ultrason erkanına bakıyor hiç dönüp bana bakmıyor
Teşekkür edrim banım:)Gözün aydin canim :))))
ne oldu kızzzTeşekkür edrim banım:)
Gaziantepe gel bizim doktora gidelim cnm :)bu iyimiş bak bnm de öle olsa daha rahat olurum
antepmi gitmek isteğim bi yer ama çok uzak kısmetse bir gün gelirimGaziantepe gel bizim doktora gidelim cnm :)
Seninki iyimis, benim doktorda da bayan yardimcilar var ama onlar hic odaya girmiyorlar. Adamin ultrasonda kontrol ettigi oda los oldugu icin kendini cok fazla rahatsiz etmiyorsun ve doktor bakmadi icin sorun olmadi simdiye kadar :)Evet cnm erkek ama benim doktorumun yanında bayan yardımcısı var o beni hazırlıyor dontorum gelip sadece ultrason erkanına bakıyor hiç dönüp bana bakmıyor
Canim doktorun kontrol etmek isterse bence engel olma, birak kontrol etsin eger bir sey varsa öyle cikacak ortaya.ölede insan çok stres yapıo yarın doktora gidicem sağ ve sol kasğımda batmalar var ve mide bulantım baş ağrım bel ağrımda var acaba vajinadanmı kontrol eder rahmi?
Bağımlılık yapmayan mı varHayirdir leyla sen hic bu kadar topikte vakit gecirmezdinbagimlilik mi yapti ne :)
engel olurmuyum bilmiom yarın görücezCanim doktorun kontrol etmek isterse bence engel olma, birak kontrol etsin eger bir sey varsa öyle cikacak ortaya.
Bu ay yumurta çatlamadı mı acaba ama nedense içimden bir his ebru hamile dediBata 7 kaldi canim :) Ovu testi bu sabah negatif gösterdi :)
Seninde 12 günün kaldi balim, önceden test yapacakmisin?
Bende sizi(Anne kalp) ♥♥♥♥ (yavru kalpler)
Kız ne menepozu günün şaşmıştır ya da bebiş vardır inşallah:)merhaba canlar
sabah dr.a gittim kan testinin sonucu çıkmıştı ama dün akşamdan dayanamayıp bi test daha yapmıştım evde negatif çıkmıştı.kan testinden de bişey çıkmadı yani sonuç negatif 26 ekimde adet olmam gerekiyordu hala tık yok ama belirtilerin hemen hemen hepsi var göğüslerim aşırı derecede ağrılı ve hassas kasıklarda batma alt karında ağrı ve yanma aklınıza ne gelirse halsizlik uyku v.s. v.s ne oluyor bana bilmiyorum.dr baktı kist falan da yok .dr bi hafta daha bekleyelim adet olmazsan gel dedi.menapoz bile geliyo aklıma çıldırıyorum (( yalnız dün akşam lavaboya çıktığımda bi akıntı geldi şu bizim sünen sümüksü akıntı varya yumurtlama döneminde olan işte aynısıydı.şaşırdım acaba vücut yumurtlamayı mı geciktirdi diye de düşündüm.bilemiyorum
bu arada duadan 50 tane okudum Allah kabul etsin
Benim ki de sadece ben telefona yapisigim saniyor galibaBağımlılık yapmayan mı varBazen bende sıklıkla giriyorum eşim sinir oluyo " şu internet canlı kanlı olsa döverim" diyo
Er yada gec zaten kontrol ettireceksin o yüzden direnmeengel olurmuyum bilmiom yarın görücez
Yok gülüm yumurta catlamistir da hani diyorlar ya eger hamileysen adete yakin ovulasyon testi de cift cizgi veriyormus diye, ondan yaptim da negatif ciktiBu ay yumurta çatlamadı mı acaba ama nedense içimden bir his ebru hamile dedi
Misafirim vardı onlar gitti bende yorgunluk atıyorumne oldu kızzz
direnmek deilde ne bilim cnm şimdi kürlere bakıorum hangisine başlasam acaba diyeEr yada gec zaten kontrol ettireceksin o yüzden direnme
haa ii olmuş kuzum at yorgunluğunuMisafirim vardı onlar gitti bende yorgunluk atıyorum
merak edip netten baktım ya..keşke bu ay yapsaydım bende...kız valla doktor gibisin yeminle...yoksa sen gerçekten doktormusun semoşum ya......ciddi ciddi inanmaya başladım heeekızlarr servikal mukus azlığı çekenler varsa aranızda eğer yumurtlamadan bikaç gün önce sudafed gibi yada guaifenesin içeren öksürük şurubu için ben sırf merakımdan denedim şaka gibi klomen kullanmış gibi servikal mukus yapıyor deneyin sudafed in hiç bi zararı yok çocuklara veriliyor hatta :):)::)
kız sen nasıl çocuk doğuracan peki....gebeliğin sonları doğru doktor ebe alttan elini sokup muayene ediyor..sanki insanı kesiyorlarmış gibi ağrıyor..ben bir kere doktorun odasında öyle bir bağırdım..çatalda alttan eliyle muayene etti..öldüm öldüm dirildim..bu işler zor şekerim...açamam ben altımı falan yaa
Kız şu topikten birileri hamiş olunca çok seviniyorum çünkü umudumu dinç tutuyor bu durum, ama ilk defa birini hamişmil gibi hissettim vardır inşallah bebişinBenim ki de sadece ben telefona yapisigim saniyor galibagörse bütün kk'nin hatunlari sabah aksam burda
Er yada gec zaten kontrol ettireceksin o yüzden direnme
Yok gülüm yumurta catlamistir da hani diyorlar ya eger hamileysen adete yakin ovulasyon testi de cift cizgi veriyormus diye, ondan yaptim da negatif cikti
Agzin bal yesin seni, ay suan seni minciklamak geldi icimdenRabbim hepimize en kisa zamanda nasip etsin hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?