zaten en buyuk korkumda o naparım bilmemkız sen nasıl çocuk doğuracan peki....gebeliğin sonları doğru doktor ebe alttan elini sokup muayene ediyor..sanki insanı kesiyorlarmış gibi ağrıyor..ben bir kere doktorun odasında öyle bir bağırdım..çatalda alttan eliyle muayene etti..öldüm öldüm dirildim..bu işler zor şekerim.
leylosum ciddimisin o kadar kötü mü ya? Ben hic öyle kötü oldugunu duymamistim. Bayanlar biraz daha hoyrat davraniyorlar ama öyle aci olmadi hickız sen nasıl çocuk doğuracan peki....gebeliğin sonları doğru doktor ebe alttan elini sokup muayene ediyor..sanki insanı kesiyorlarmış gibi ağrıyor..ben bir kere doktorun odasında öyle bir bağırdım..çatalda alttan eliyle muayene etti..öldüm öldüm dirildim..bu işler zor şekerim...
Aynen canim bende, birde hepimiz ayni anda hamile olalim istiyorum, bu zor sürecimizde birbirimizi nasil destekliyorsak o güzel dönemlerimizi de beraber gecirelim istiyorumKız şu topikten birileri hamiş olunca çok seviniyorum çünkü umudumu dinç tutuyor bu durum, ama ilk defa birini hamişmil gibi hissettim vardır inşallah bebişin
Canım rüyalarını kafanda çok büyütme hayra yor ve geçleylosum ciddimisin o kadar kötü mü ya? Ben hic öyle kötü oldugunu duymamistim. Bayanlar biraz daha hoyrat davraniyorlar ama öyle aci olmadi hic
Aynen canim bende, birde hepimiz ayni anda hamile olalim istiyorum, bu zor sürecimizde birbirimizi nasil destekliyorsak o güzel dönemlerimizi de beraber gecirelim istiyorumHayirlisi kuzum ya, cok heyecanlandirdin beni
Yanliz ben dün gece rüyamda yirtik ayakkabi gördüm o da pek iyiye yorulmuyor, korktum simdi
AYNEN ÖLE CNMM O SAĞLIKLI OLSUNDA BİZ HERŞEYE KATLANIRIZBen iki kere denk geldim hazirlanirken catala son ayinda hamileyi aldilar odalar ayri giris bir ben icerde oldugum icin duyuyorum sesleri kadinlarin ikiside bas bas bagirdi .. doktor bana geldi dedim ben musade isteyeyim doktor güldü ama onlarin islemi farkli dedi acikligina bakiyormus rahmin .. Amannn Allah saglikli evlat nasip etsinde bende hazirim herseye.. Adama vajinami acamam ne demek bizde zevk icin acmiyoruz ki .. Allah hastalik vermesin mecbur birakmasin .. Bende doktor yuzu gormeden gebe kalmayi isterdim .. gebelikte bile alttan bakti keseye kalp atislarina ..
acılara hazırım ama alemin adamı olayı beni gerio kadın jinekolok bulsam giderim ama erkek olunca olay deişio bendeVUHUUU NOLUYOR BURDA JİNEKOLOGTAN MI KORKULUYOR ANAM SEN HİÇ SPEKULUM MUAYENESİ OLMADINMI KIZ TUĞBİŞ:) SMEAR FELAN ALDIRMADINMI ANAM BEN YENŞ EVLENDİM 1 AY GEÇMEDİ RAHİM AĞZIMDA YARA OLMUŞ TAHRİŞTEN:) SOKTULAR SPEKULUMU YAKTILAR CANLI CANLI UYUŞTURMADAN KÜRTAJLAR BİLMEMNELER 3 AYLIK DÜŞÜK SANCILARI KIZZZZZ SEN NE YAPICAN DOĞUMDA BÜTÜN KEMİKLERİMİZ YERİNDEN OYNAYACAK BEN HAZIRIM VALLA TÜM ACILARA OHOOOOOOOOOO :)
Ben iki kere denk geldim hazirlanirken catala son ayinda hamileyi aldilar odalar ayri giris bir ben icerde oldugum icin duyuyorum sesleri kadinlarin ikiside bas bas bagirdi .. doktor bana geldi dedim ben musade isteyeyim doktor güldü ama onlarin islemi farkli dedi acikligina bakiyormus rahmin .. Amannn Allah saglikli evlat nasip etsinde bende hazirim herseye.. Adama vajinami acamam ne demek bizde zevk icin acmiyoruz ki .. Allah hastalik vermesin mecbur birakmasin .. Bende doktor yuzu gormeden gebe kalmayi isterdim .. gebelikte bile alttan bakti keseye kalp atislarina ..
Hayir olsun insallah gülümCanım rüyalarını kafanda çok büyütme hayra yor ve geçYoksa insanın dengesi bozuluyor kendimden biliyorum Hem bu bebişler inşallah gelip bizi bulacak biraz nazlı geliyorlar ama olsun doğduklarında popolarına birer şaplak atıp acısını çıkarırız
Yıllar önce teyzenin biriyle konuşmuştu teyze dediki " kızım bu yeni neslin canı çok tatlı ben hamile kalırdım çocuk karnımda oynayınca hamile olduğumu anlardım hatta birini inekleri sağmaya gittim ahırda sabahın köründe sancım tuttu oracıkta tek başıma doğurdum"VUHUUU NOLUYOR BURDA JİNEKOLOGTAN MI KORKULUYOR ANAM SEN HİÇ SPEKULUM MUAYENESİ OLMADINMI KIZ TUĞBİŞ:) SMEAR FELAN ALDIRMADINMI ANAM BEN YENŞ EVLENDİM 1 AY GEÇMEDİ RAHİM AĞZIMDA YARA OLMUŞ TAHRİŞTEN:) SOKTULAR SPEKULUMU YAKTILAR CANLI CANLI UYUŞTURMADAN KÜRTAJLAR BİLMEMNELER 3 AYLIK DÜŞÜK SANCILARI KIZZZZZ SEN NE YAPICAN DOĞUMDA BÜTÜN KEMİKLERİMİZ YERİNDEN OYNAYACAK BEN HAZIRIM VALLA TÜM ACILARA OHOOOOOOOOOO :)
BENDE SENİN GİBİYDİM BU TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERE KADAR HEP BAYANA GİDİYODUM.ERKEKLER TAM TERSİNE ÖRTÜNÜN ALTINDAN SADECE ELİNİ SOKUYO ASLA BAKMIYO SADECE RAHİM AĞZI KONTROLÜNDE MECBUREN BAKIYOLAR.BAYANLAR HİÇ DİKKAT ETMİYO HİÇ NAZİK DAVRANMIYO.OYÜZDEN ERKEK DOKTORADAÇOK GİTTİM.EN SON GİTTİĞİM TÜP BEBEK MERKEZİNDE İĞNELERE BAŞLAMADAN ÖNCE ADAM GÖĞÜSLERİME MUAYENE YAPTI KİST VARMI İLAÇLAR TETİKLER DİE.HİÇ BÖLE DÜŞÜNME ALLAH DÜŞÜRMESİN MECBUR GİDİYORSUN DOĞUM YAPAN ARKADAŞIM VAR SEZERYANLA DOĞURDU DOĞUMDAN SONRA SMEAR ALMIŞ DOKTOR AYYY DİYOR KOCAMAN ALET SOKTULAR CANIM ÇOK YANDI LEN DEDİM SEN DOĞUM YAPANA KADAR HİÇ SMEAR ALDIRMADINMI YOOOOO DİO ANAM DEDİM BAŞIMA GELENLER ŞU MİLLETE BAK:)acılara hazırım ama alemin adamı olayı beni gerio kadın jinekolok bulsam giderim ama erkek olunca olay deişio bende
AYYY BUNU NERDEN YAPTIN EBRUUU ÇOK GÜSELL BU:)hic okumadim bunlari :)
Bebeklerimiz icin her türlü seyi cekeriz, yeter ki onlar saglicakla gelsinler
Alpim sen pek yoksun, yogun mu islerin?
Hayir olsun insallah gülüm
Eveeet Allahin izniyle bebeklerimiz gelecek, en kiymetlilerimiz olacak onlar bizim
bnde smear aldırmadım ki ztn bn adet düzensizliği için gidiodumBENDE SENİN GİBİYDİM BU TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERE KADAR HEP BAYANA GİDİYODUM.ERKEKLER TAM TERSİNE ÖRTÜNÜN ALTINDAN SADECE ELİNİ SOKUYO ASLA BAKMIYO SADECE RAHİM AĞZI KONTROLÜNDE MECBUREN BAKIYOLAR.BAYANLAR HİÇ DİKKAT ETMİYO HİÇ NAZİK DAVRANMIYO.OYÜZDEN ERKEK DOKTORADAÇOK GİTTİM.EN SON GİTTİĞİM TÜP BEBEK MERKEZİNDE İĞNELERE BAŞLAMADAN ÖNCE ADAM GÖĞÜSLERİME MUAYENE YAPTI KİST VARMI İLAÇLAR TETİKLER DİE.HİÇ BÖLE DÜŞÜNME ALLAH DÜŞÜRMESİN MECBUR GİDİYORSUN DOĞUM YAPAN ARKADAŞIM VAR SEZERYANLA DOĞURDU DOĞUMDAN SONRA SMEAR ALMIŞ DOKTOR AYYY DİYOR KOCAMAN ALET SOKTULAR CANIM ÇOK YANDI LEN DEDİM SEN DOĞUM YAPANA KADAR HİÇ SMEAR ALDIRMADINMI YOOOOO DİO ANAM DEDİM BAŞIMA GELENLER ŞU MİLLETE BAK:)
Canim 10 tane okudum 12ihlas 1 fatihada okudum rabbim kabul etsin tugbacim ..leylosum ciddimisin o kadar kötü mü ya? Ben hic öyle kötü oldugunu duymamistim. Bayanlar biraz daha hoyrat davraniyorlar ama öyle aci olmadi hic
Aynen canim bende, birde hepimiz ayni anda hamile olalim istiyorum, bu zor sürecimizde birbirimizi nasil destekliyorsak o güzel dönemlerimizi de beraber gecirelim istiyorumHayirlisi kuzum ya, cok heyecanlandirdin beni
Yanliz ben dün gece rüyamda yirtik ayakkabi gördüm o da pek iyiye yorulmuyor, korktum simdi
MUTLAKA ALDIRMALISIN HERSENE ALDIRMAK ŞART CNMbnde smear aldırmadım ki ztn bn adet düzensizliği için gidiodum
bi söler m doktora cnmMUTLAKA ALDIRMALISIN HERSENE ALDIRMAK ŞART CNM
Okuma sen bosverhic okumadim bunlari :)
Bebeklerimiz icin her türlü seyi cekeriz, yeter ki onlar saglicakla gelsinler
Alpim sen pek yoksun, yogun mu islerin?
Hayir olsun insallah gülüm
Eveeet Allahin izniyle bebeklerimiz gelecek, en kiymetlilerimiz olacak onlar bizim
Internetten buldum semosum, bizde buna benzeyelim insallahAYYY BUNU NERDEN YAPTIN EBRUUU ÇOK GÜSELL BU:)
Rabbim yardimcilari olsun insallah. Anladim canim, rahatlamaya calis bak bebis varsa gerginlik iyi gelmez...Okuma sen bosverbizim cektiklerimiz o acilarin sancilarin yaninda oooho viz gelir .. canim cok istemiyor sohbet muhabbet etmek bekleme suresindeyim ya gerginim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?