Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

zaten en buyuk korkumda o naparım bilmem

leylosum ciddimisin o kadar kötü mü ya? Ben hic öyle kötü oldugunu duymamistim. Bayanlar biraz daha hoyrat davraniyorlar ama öyle aci olmadi hic

Kız şu topikten birileri hamiş olunca çok seviniyorum çünkü umudumu dinç tutuyor bu durum, ama ilk defa birini hamişmil gibi hissettim vardır inşallah bebişin
Aynen canim bende, birde hepimiz ayni anda hamile olalim istiyorum, bu zor sürecimizde birbirimizi nasil destekliyorsak o güzel dönemlerimizi de beraber gecirelim istiyorum Hayirlisi kuzum ya, cok heyecanlandirdin beni
Yanliz ben dün gece rüyamda yirtik ayakkabi gördüm o da pek iyiye yorulmuyor, korktum simdi

VUHUUU NOLUYOR BURDA JİNEKOLOGTAN MI KORKULUYOR ANAM SEN HİÇ SPEKULUM MUAYENESİ OLMADINMI KIZ TUĞBİŞ:) SMEAR FELAN ALDIRMADINMI ANAM BEN YENŞ EVLENDİM 1 AY GEÇMEDİ RAHİM AĞZIMDA YARA OLMUŞ TAHRİŞTEN:) SOKTULAR SPEKULUMU YAKTILAR CANLI CANLI UYUŞTURMADAN KÜRTAJLAR BİLMEMNELER 3 AYLIK DÜŞÜK SANCILARI KIZZZZZ SEN NE YAPICAN DOĞUMDA BÜTÜN KEMİKLERİMİZ YERİNDEN OYNAYACAK BEN HAZIRIM VALLA TÜM ACILARA OHOOOOOOOOOO :)

Ben iki kere denk geldim hazirlanirken catala son ayinda hamileyi aldilar odalar ayri giris bir ben icerde oldugum icin duyuyorum sesleri kadinlarin ikiside bas bas bagirdi .. doktor bana geldi dedim ben musade isteyeyim doktor güldü ama onlarin islemi farkli dedi acikligina bakiyormus rahmin .. Amannn Allah saglikli evlat nasip etsinde bende hazirim herseye.. Adama vajinami acamam ne demek bizde zevk icin acmiyoruz ki .. Allah hastalik vermesin mecbur birakmasin .. Bende doktor yuzu gormeden gebe kalmayi isterdim .. gebelikte bile alttan bakti keseye kalp atislarina ..

Canım rüyalarını kafanda çok büyütme hayra yor ve geç Yoksa insanın dengesi bozuluyor kendimden biliyorum Hem bu bebişler inşallah gelip bizi bulacak biraz nazlı geliyorlar ama olsun doğduklarında popolarına birer şaplak atıp acısını çıkarırız

AYNEN ÖLE CNMM O SAĞLIKLI OLSUNDA BİZ HERŞEYE KATLANIRIZ

acılara hazırım ama alemin adamı olayı beni gerio kadın jinekolok bulsam giderim ama erkek olunca olay deişio bende

hic okumadim bunlari :)
Bebeklerimiz icin her türlü seyi cekeriz, yeter ki onlar saglicakla gelsinler
Alpim sen pek yoksun, yogun mu islerin?

Hayir olsun insallah gülüm
Eveeet Allahin izniyle bebeklerimiz gelecek, en kiymetlilerimiz olacak onlar bizim

Yıllar önce teyzenin biriyle konuşmuştu teyze dediki " kızım bu yeni neslin canı çok tatlı ben hamile kalırdım çocuk karnımda oynayınca hamile olduğumu anlardım hatta birini inekleri sağmaya gittim ahırda sabahın köründe sancım tuttu oracıkta tek başıma doğurdum" teyzenin bu sözlerini şimdi hatırlayınca diyorumki keşke bizde kendiliğimizden hamile kalaydıkta bir avazda kendimiz doğuraydık belki daha az yıpranırdıkŞimdi hastanelerde bir doğumdan fazla sitresi acıyı çekiyoruz Allah sabır versin hepimize inşallah

acılara hazırım ama alemin adamı olayı beni gerio kadın jinekolok bulsam giderim ama erkek olunca olay deişio bende
BENDE SENİN GİBİYDİM BU TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERE KADAR HEP BAYANA GİDİYODUM.ERKEKLER TAM TERSİNE ÖRTÜNÜN ALTINDAN SADECE ELİNİ SOKUYO ASLA BAKMIYO SADECE RAHİM AĞZI KONTROLÜNDE MECBUREN BAKIYOLAR.BAYANLAR HİÇ DİKKAT ETMİYO HİÇ NAZİK DAVRANMIYO.OYÜZDEN ERKEK DOKTORADAÇOK GİTTİM.EN SON GİTTİĞİM TÜP BEBEK MERKEZİNDE İĞNELERE BAŞLAMADAN ÖNCE ADAM GÖĞÜSLERİME MUAYENE YAPTI KİST VARMI İLAÇLAR TETİKLER DİE.HİÇ BÖLE DÜŞÜNME ALLAH DÜŞÜRMESİN MECBUR GİDİYORSUN DOĞUM YAPAN ARKADAŞIM VAR SEZERYANLA DOĞURDU DOĞUMDAN SONRA SMEAR ALMIŞ DOKTOR AYYY DİYOR KOCAMAN ALET SOKTULAR CANIM ÇOK YANDI LEN DEDİM SEN DOĞUM YAPANA KADAR HİÇ SMEAR ALDIRMADINMI YOOOOO DİO ANAM DEDİM BAŞIMA GELENLER ŞU MİLLETE BAK:)

AYYY BUNU NERDEN YAPTIN EBRUUU ÇOK GÜSELL BU:)

bnde smear aldırmadım ki ztn bn adet düzensizliği için gidiodum

Canim 10 tane okudum 12ihlas 1 fatihada okudum rabbim kabul etsin tugbacim ..

Okuma sen bosver bizim cektiklerimiz o acilarin sancilarin yaninda oooho viz gelir .. canim cok istemiyor sohbet muhabbet etmek bekleme suresindeyim ya gerginim ..

Okuma sen bosver bizim cektiklerimiz o acilarin sancilarin yaninda oooho viz gelir .. canim cok istemiyor sohbet muhabbet etmek bekleme suresindeyim ya gerginim ..
Rabbim yardimcilari olsun insallah. Anladim canim, rahatlamaya calis bak bebis varsa gerginlik iyi gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…