Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

aynen hiç bitmio dedemin cenazesinde millet hamilemi diye sordu hep millet seyre gelmiş anlıycan

Yarin gideceksen soyle cnm dr una. Özelemi gidiyosun cnm
devlete cnm araştırdım burdaki özeldeki doktordan daha iyi doktorum evlendiğimizim ikinci ayından beri ona gidiorum iltihabım vardı adet düzensizliğim vardı falan hacettepe mezunu herkes onu önerio zaten

hissetmezmi hemde nasıllll herkes hissediyor senin gibi bazen öle çok boşluğa düşüyorumki.hiç olmayacak sanıyorum kabul et sema die bağırıyorum kendime kabul et olmuyor senin çocuğun nie anlamamakta israr ediosun diorum.günlerce ağlıyorum şiş gözlerle işe geliyorum işyerinde doluyorum herkesin içinde ağlayamıyorum eve gitmeyi zor bekliyorum.elimden geleni yaptm ben artık gerisi allaha kalmış daha ne yapayım.elimizden bişi gelmiyor kübracım tevekkül edeceğiz.

cnaim herkes ayninseyleri yasiyor o yizden burda birbirimizi anliyoruz hic tanimadan seviyoruz arkadaslik kuruyoruz. Dedigin gibi tevekkul edecegiz dua ve sabir etnekten baska caremiz yok maleseff

devlete cnm araştırdım burdaki özeldeki doktordan daha iyi doktorum evlendiğimizim ikinci ayından beri ona gidiorum iltihabım vardı adet düzensizliğim vardı falan hacettepe mezunu herkes onu önerio zaten
Himmm anladim cnm .dr un iyiyse ozel yada devlet farketmez tabi.

Cok ayıpsa ozelden anlat
hahahhah:) ayıp değil yahu:) ard arda yumurta uyarıcı ilaç kullandın bu ay büyük ihtimalle yumurtalıkların bukadar uyarılmaya dayanamadı ve hacmi arttı ve mesaneye baskı yapıyor mesane rahimin tam üstüne rahim mesaneye doğru yatık anatomik olarak.dolayısı ile mesane kasları rahat çalışamıyor aldığın hormonlardan dolayı progesteronunda fazla yükseldi mesane kasların gevşedi işe hissini tam olarak algılayamıyosun çişin geldi sanırsın aslında gelmemiştir.yada çok gelmiştirde sen okadar geldi gibi hissetmezsin aynı durum gebelikte de oluyor birçok hamile idrarında hiç yanma olmadan deli gibi bakteri doluyor mesanesi :)

Enaaaaaa sen vallahi dr sun

çok doğru canım

Aof ten tip mi okuyosun Peki
yok cnm ya 7 ay idrar yolu enfeksiyonu geçirince tüm anatomiyi öğrendim hep bunlar deneyim:) deneyim yaşıyınca doktorlar kadar iyi biliyosun:) benim büyük bi kist olmuştu yumurtalığımda kist oluncada hacm genişliyo haliyle senin gibi şikayetlerim oluyodu.resmen ıkınarak idrar yaptığım anlar oldu.pcos zaten başlı başına yumurtalıkların hacminin artması durumudur.abim doktor ama benim ailede doktor var beyin cerrahı:)

Ayyyy 7ayyy. Ben ilk evlenince oldum hemen gecti bide mntar olmustum enammm o neydi oyle .ailede dr olmasi ne guzel bisey.bnmde amcmn kizi dr olucak ama kendine hyri olmyan biri samimiyet sifir ( sarjim bitti cnm bn cikiyrm

Merhaba hanımlar 25 yaşında 7 yillik evliyi pco hastasıyım 1 kızım var 5 yaşında 3 yıllık yorucu bir tedavi surecinde oldu erken menopoz riskim olduğu için 2. Bebek icin tedaviye başladım dr. Femara verdi 5 gun ictim bugun kontrol icin gittim 10mm olmuş yumurtalarim 6sinda tekrar bakicak ve çatlatma ignesi yapicakmis daha once igne olmamistim çok heyecanliyim hemen sonuç alan varmı yardimci olursanizsiniz cok mutlu olurum dualarim sizinle rabbim kimseye arattirmadan kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…