Bizde degisiklik yok bir tekcok saolun canım
bende sizleri duusnuodum
umarim
iysiinizdir sizlerde, evet canım cok sukur onlar iyiler sagligimiz yerinde rabbimnasip edince olucak insallah
Ben de dikkat edeyim o zaman bir de enfeksiyonlar uğraşmayayım Allah korusunBendede hic gecmeyen o akinti var surekli ayni sekilde ne cogaliyor ne azaliyor doktora cok gittim o akinti icin seninki mikrobik birsey dedi dikkat edeceksin utuleyip giy camasirini surekli kuru tut vs demisti .. birde vc ye disarda cok gitmemeye calis dedi .. bende disarda hep giderim yoksa altima yaparim
Ama canim seni iyi buldum o cokmus umutsuz minnta gitmis baska biri gelmisamin canım
insallah hersey yolunda gider canım :/ dualarimiz seninle
Cnm boş gebelik değil çok şükür o gördüğü kese değilmiş kanama alanı imiş kese sanmış daha sonra Değerler arttı ve küçük bir kese görüldü yolk sac da var ama bebek görmek için küçük henüz.kanama alanı hala duruyor kahverengi leke gelebilir Endişe etme düşük riski var dedi ama korkma dedi ilaçlar iğneler verdi.haftaya Salı yada Çarşamba kalp atışları için gideceğim inşallah herşey yolunda gider wc ye korkarak gidiyorumVeson tubişimmmm nasıl oldun konuşamıoruz bayadır en son boş geblik deniliodu durumlar nasıl oldu varmı bi gelişme inş ii yöndedir
Sen ne yaptın cnm korunma verdi mi DrVeson tubişimmmm nasıl oldun konuşamıoruz bayadır en son boş geblik deniliodu durumlar nasıl oldu varmı bi gelişme inş ii yöndedir
inş iyi bir hamilelik geçirirain bundan sonra kalp atışlarınıda duyarsın inş cnm bnmCnm boş gebelik değil çok şükür o gördüğü kese değilmiş kanama alanı imiş kese sanmış daha sonra Değerler arttı ve küçük bir kese görüldü yolk sac da var ama bebek görmek için küçük henüz.kanama alanı hala duruyor kahverengi leke gelebilir Endişe etme düşük riski var dedi ama korkma dedi ilaçlar iğneler verdi.haftaya Salı yada Çarşamba kalp atışları için gideceğim inşallah herşey yolunda gider wc ye korkarak gidiyorum
Cnm çok çok geçmiş bazen böle şeyler üstüste gelir vardır bundada bir hayır senin daha güçlü olmanı sağlıyacaktır bu yaşananlar çok üzüldüm iyi mi annen ananen peki şimdi
vermedi ama hala adet kanamam bu akşam üzeri bitti gibi yarın gidicem bakalım hal şişkinlik mide bulantısı bel ağrısı baş ağrısı mide yanması ve akıntı devam ediyo baklım ne cıkacak yarınSen ne yaptın cnm korunma verdi mi Dr
Bizi çok korkuttun gülüm ya@Enyalios @deepblueeyesVeson E-brulim LeYLa_21 Al_pi ve daha etiketleyemedigum tum arkadaslarim merhaba hepinize.hepinizi cok ozledim,
@Enyalios canım giremesemde oncaa zaman senin beni merak ettigin gibi bende seni merak ettim hep.umarim
herssey yolundadir bebisle.
ben simdi biraz anlatayim size....
annem rahatsizdi annemi baktirmaya gidecekken anneannem hastaneye yatti, simdi biraz daha iyi, annemde onun iyilesmesini beklior tekrar kontrollerini tamamlamak icin.
bana gelince üzülmeyin ama biz yine iki kisiyiz evimizde.... degerlerim seri bi sekilde dustu ve....
tabi en basindaydi bu olanlar, sonra tarlusal ile adet gordum ve klomene basladik bugun klomen'in 3.gunu , 2 gun sonra bitior...
doktorum eger bu ayda olmazsa sana bi teklifim var dedi, tup bebek ilaclarinda kullanilan ilaclari kullaniriz yada 3 ay daha klomen kullanip tup bebek yapariz dedi
tupbebek simdilik istemiyorum tabi allah nasil yazmissa o olacak ama 3 ay daha klomenle denemeyi sectim....
moralim cok bozuk ya yine olmazsa diye cok korkuyorum....
yolk sac nedir ya? Geçen seferCnm boş gebelik değil çok şükür o gördüğü kese değilmiş kanama alanı imiş kese sanmış daha sonra Değerler arttı ve küçük bir kese görüldü yolk sac da var ama bebek görmek için küçük henüz.kanama alanı hala duruyor kahverengi leke gelebilir Endişe etme düşük riski var dedi ama korkma dedi ilaçlar iğneler verdi.haftaya Salı yada Çarşamba kalp atışları için gideceğim inşallah herşey yolunda gider wc ye korkarak gidiyorum
Belki Beta sıfırlamamıştır belirtiler o Yüzden devam ediyor olabilirvermedi ama hala adet kanamam bu akşam üzeri bitti gibi yarın gidicem bakalım hal şişkinlik mide bulantısı bel ağrısı baş ağrısı mide yanması ve akıntı devam ediyo baklım ne cıkacak yarın
Bu bebeği besleyen kısımmış cnm o yoksa bebek hiç yok demektir yani boş gebelik olma riski çok fazlayolk sac nedir ya? Geçen seferDESIGNER27 de yazmıştı yanlış yazdığını düşünmüştüm.bilmediğimiz ne çok şey var yahu...
Allahım kese yi tekrar görmeyi nasip etsin bizlerede canım ya...Bu bebeği besleyen kısımmış cnm o yoksa bebek hiç yok demektir yani boş gebelik olma riski çok fazla
AminnnAllahım kese yi tekrar görmeyi nasip etsin bizlerede canım ya...
Sanirim.ebrulimden baska igne kullanan yoktur bu ay .. takip edemedim yada varsa 14.gun test yap belli olur zatenKızlar çatlatma ignesi kullananlar kaçıncı günlerindeler ve bi belirti var mı
Telefonunun markasi iphone bide sarjin az kalmis birde konumu kapat cok sarj yiyorBu bebeği besleyen kısımmış cnm o yoksa bebek hiç yok demektir yani boş gebelik olma riski çok fazla
Ahh insalalh benimde öyle olur cnm yaa. Sali sabah test yapicam bat günümde vakalim silik falan cikarsa hemen kan vericem . Belirti aramiyorum aslında gigsum agrimiyor sasirdim sadece :). Sende ins bize hayirli haber verirsin cnm yaaCnm belirtilere bakma desem de zor biliyorum ama benim göğüsler de hala şişmedi her hamilelik bir olmuyor inşallah senin bebişin de böyle gelir ben iyiyim çok şükür kendimi yormamaya çalışıyorum haftaya kontrol bekliyorum.sizden de güzel haberler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?