Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben de dikkat edeyim o zaman bir de enfeksiyonlar uğraşmayayım Allah korusun

Veson tubişimmmm nasıl oldun konuşamıoruz bayadır en son boş geblik deniliodu durumlar nasıl oldu varmı bi gelişme inş ii yöndedir

Veson tubişimmmm nasıl oldun konuşamıoruz bayadır en son boş geblik deniliodu durumlar nasıl oldu varmı bi gelişme inş ii yöndedir
Cnm boş gebelik değil çok şükür o gördüğü kese değilmiş kanama alanı imiş kese sanmış daha sonra Değerler arttı ve küçük bir kese görüldü yolk sac da var ama bebek görmek için küçük henüz.kanama alanı hala duruyor kahverengi leke gelebilir Endişe etme düşük riski var dedi ama korkma dedi ilaçlar iğneler verdi.haftaya Salı yada Çarşamba kalp atışları için gideceğim inşallah herşey yolunda gider wc ye korkarak gidiyorum

inş iyi bir hamilelik geçirirain bundan sonra kalp atışlarınıda duyarsın inş cnm bnm

Sen ne yaptın cnm korunma verdi mi Dr
vermedi ama hala adet kanamam bu akşam üzeri bitti gibi yarın gidicem bakalım hal şişkinlik mide bulantısı bel ağrısı baş ağrısı mide yanması ve akıntı devam ediyo baklım ne cıkacak yarın

Bizi çok korkuttun gülüm ya
..Allâha şükür iyisin.İnşallah bebişinde gelecek kendini üzme... Rabbim mutlaka nasip edecek.hamile kalabilmek bile güzel canım...Çok öpüyorum seni... Çok özledik valla ya... İyiki geldin...

yolk sac nedir ya? Geçen sefer DESIGNER27 de yazmıştı yanlış yazdığını düşünmüştüm.bilmediğimiz ne çok şey var yahu...

Belki Beta sıfırlamamıştır belirtiler o Yüzden devam ediyor olabilir

yolk sac nedir ya? Geçen sefer DESIGNER27 de yazmıştı yanlış yazdığını düşünmüştüm.bilmediğimiz ne çok şey var yahu...
Bu bebeği besleyen kısımmış cnm o yoksa bebek hiç yok demektir yani boş gebelik olma riski çok fazla

Eklentiler

• image.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 49
Ahh insalalh benimde öyle olur cnm yaa. Sali sabah test yapicam bat günümde vakalim silik falan cikarsa hemen kan vericem . Belirti aramiyorum aslında gigsum agrimiyor sasirdim sadece :). Sende ins bize hayirli haber verirsin cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…