Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cnm cok geçmiş olsun yaa seninheoimiz cok merak ettik. Bebeginede cok uzuldum ama bak yeni ted bile baslmisssin hayirli olsun insallah cnim.

Sol kasığımda ağrı var ara ara birde acayip uyku bastı ya...

Ayyyy olur olmadik yerde gelmiyomu bu cis

Ahh insalalh benimde öyle olur cnm yaa. Sali sabah test yapicam bat günümde vakalim silik falan cikarsa hemen kan vericem . Belirti aramiyorum aslında gigsum agrimiyor sasirdim sadece :). Sende ins bize hayirli haber verirsin cnm yaa
Ben 5 gün kala yapacam hergün bir test şu kızın yöntemi uğurlu gelir belki... Lokum da gelmedi uğur meleğim...türk lokumu...

Ağzın bal yesin kübişim inşallah bitanem... Kız Allah mı söyletiyor canım benim.... İnşallah sende bende ebrucum da hamile yizdir
Calla cnm bilmiyorumda oyle hissettim bian senden heveslendim bende baktim cin takvimine oglusum olacak insallahhh hepimiz teker teker adet olmak yerine hamile olalimm

bende hıc yumurta akı gıbı akıntı olmuyor. yoggsam ben yumurtlamıyor muyum?:)bu tarz akıntıyı bekarken goruyordum evlendım hıc gormedım bır tek prolaktın ıcın dostınex kullanırken gordum o kadar.

yapmam ben alemin adamına açamam

daha bugun açtım. ben de utanıyorum ama napalım. 2 hafta once aynı hastanede bayan doktora muayene olmustum ama bugunku daha ıyı gectı.

nasıl bır akıntı ıc camasırında beyaz leke bırakıyor mu. hanı diş fırcalarken uzerımıze damlar kuruyunca beyaz beyaz leke kalır .

Ben de dikkat edeyim o zaman bir de enfeksiyonlar uğraşmayayım Allah korusun
cnm ben 50 kere doktora gıttıgım halde anlamadılar enfeksıyonu. smear da cıkmıstı.

yolk sac nedir ya? Geçen sefer DESIGNER27 de yazmıştı yanlış yazdığını düşünmüştüm.bilmediğimiz ne çok şey var yahu...

ben ne anlıyorum biliyor musunuz? yolk sac ı okuyunca. heralde dıyorum hızlı yazdı yok sac var sadece demek ıstıyor dıye dusunuyorum ama akıl sır da erdıremıyordum. bebek yok ama saç var nee gaddaaarrdaa cahilimm yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…