Cnm cok geçmiş olsun yaa seninheoimiz cok merak ettik. Bebeginede cok uzuldum ama bak yeni ted bile baslmisssin hayirli olsun insallah cnim.@Enyalios @deepblueeyes @VesonE-brulim LeYLa_21 Al_pi ve daha etiketleyemedigum tum arkadaslarim merhaba hepinize.hepinizi cok ozledim,
@Enyalios canım giremesemde oncaa zaman senin beni merak ettigin gibi bende seni merak ettim hep.umarim
herssey yolundadir bebisle.
ben simdi biraz anlatayim size....
annem rahatsizdi annemi baktirmaya gidecekken anneannem hastaneye yatti, simdi biraz daha iyi, annemde onun iyilesmesini beklior tekrar kontrollerini tamamlamak icin.
bana gelince üzülmeyin ama biz yine iki kisiyiz evimizde.... degerlerim seri bi sekilde dustu ve....
tabi en basindaydi bu olanlar, sonra tarlusal ile adet gordum ve klomene basladik bugun klomen'in 3.gunu , 2 gun sonra bitior...
doktorum eger bu ayda olmazsa sana bi teklifim var dedi, tup bebek ilaclarinda kullanilan ilaclari kullaniriz yada 3 ay daha klomen kullanip tup bebek yapariz dedi
tupbebek simdilik istemiyorum tabi allah nasil yazmissa o olacak ama 3 ay daha klomenle denemeyi sectim....
moralim cok bozuk ya yine olmazsa diye cok korkuyorum....
Ayyyy olur olmadik yerde gelmiyomu bu cisBendede hic gecmeyen o akinti var surekli ayni sekilde ne cogaliyor ne azaliyor doktora cok gittim o akinti icin seninki mikrobik birsey dedi dikkat edeceksin utuleyip giy camasirini surekli kuru tut vs demisti .. birde vc ye disarda cok gitmemeye calis dedi .. bende disarda hep giderim yoksa altima yaparim
Dikkate gelllTelefonunun markasi iphone bide sarjin az kalmis birde konumu kapat cok sarj yiyor
Ben 5 gün kala yapacam hergün bir test şu kızın yöntemi uğurlu gelir belki... Lokum da gelmedi uğur meleğim...türk lokumu...Ahh insalalh benimde öyle olur cnm yaa. Sali sabah test yapicam bat günümde vakalim silik falan cikarsa hemen kan vericem . Belirti aramiyorum aslında gigsum agrimiyor sasirdim sadece :). Sende ins bize hayirli haber verirsin cnm yaa
Bence sen hamilesin leylos oglan geliyor oğlanSol kasığımda ağrı var ara ara birde acayip uyku bastı ya...
Ben bi tane test almaya utaniyorum eczaneden 5 testi isteyememBen 5 gün kala yapacam hergün bir test şu kızın yöntemi uğurlu gelir belki... Lokum da gelmedi uğur meleğim...türk lokumu...
Kiz daha dun iliski oldu nerdeyse bu kadar cok dinleme kendini .. Üzülme sonra insallah bebektendir diyelim ..Sol kasığımda ağrı var ara ara birde acayip uyku bastı ya...
Ağzın bal yesin kübişim inşallah bitanem... Kız Allah mı söyletiyor canım benim.... İnşallah sende bende ebrucum da hamile yizdirBence sen hamilesin leylos oglan geliyor oğlan
Kız kendimi dinlemiyorum sadece olanı söylüyorum... Ben dileyip istiyorum vardır veya yoktur.Allâh hayırlısını nasip etsin..Kiz daha dun iliski oldu nerdeyse bu kadar cok dinleme kendini .. Üzülme sonra insallah bebektendir diyelim ..
Calla cnm bilmiyorumda oyle hissettim bianAğzın bal yesin kübişim inşallah bitanem... Kız Allah mı söyletiyor canım benim.... İnşallah sende bende ebrucum da hamile yizdir
10 günüm var daha test için gerçi doktor adetin 1 hafta geçerse gel test yapalım dedi ama 14ncü gün yaparsam velli olur demiSanirim.ebrulimden baska igne kullanan yoktur bu ay .. takip edemedim yada varsa 14.gun test yap belli olur zaten
İnşallah bitanem... Kız utanacak ne var...benim testlerim ovulasyon testi ile internet den geldi.eşimede eczaneden aldırmıştımBen bi tane test almaya utaniyorum eczaneden 5 testi isteyememmax 2 test alirim cnm yaa. Ins ugur getirir sana .
Amin bitanem inşallahCalla cnm bilmiyorumda oyle hissettim biansenden heveslendim bende baktim cin takvimine oglusum olacak insallahhh hepimiz teker teker adet olmak yerine hamile olalimm
Hg semoşum... Kızı uyutmaya çalışıyorum..Kızlarrrr naberin:)
görücez yarın cnmBelki Beta sıfırlamamıştır belirtiler o Yüzden devam ediyor olabilir
kızlarr servikal mukus azlığı çekenler varsa aranızda eğer yumurtlamadan bikaç gün önce sudafed gibi yada guaifenesin içeren öksürük şurubu için ben sırf merakımdan denedim şaka gibi klomen kullanmış gibi servikal mukus yapıyor deneyin sudafed in hiç bi zararı yok çocuklara veriliyor hatta :):)::)
yapmam ben alemin adamına açamam
nasıl bır akıntı ıc camasırında beyaz leke bırakıyor mu. hanı diş fırcalarken uzerımıze damlar kuruyunca beyaz beyaz leke kalır .Bendede hic gecmeyen o akinti var surekli ayni sekilde ne cogaliyor ne azaliyor doktora cok gittim o akinti icin seninki mikrobik birsey dedi dikkat edeceksin utuleyip giy camasirini surekli kuru tut vs demisti .. birde vc ye disarda cok gitmemeye calis dedi .. bende disarda hep giderim yoksa altima yaparim
cnm ben 50 kere doktora gıttıgım halde anlamadılar enfeksıyonu. smear da cıkmıstı.Ben de dikkat edeyim o zaman bir de enfeksiyonlar uğraşmayayım Allah korusun
yolk sac nedir ya? Geçen seferDESIGNER27 de yazmıştı yanlış yazdığını düşünmüştüm.bilmediğimiz ne çok şey var yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?